Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Een vakantiehuis op Vlieland huren doe je heel makkelijk en snel op deze pagina. Bekijk het aanbod van knusse, mooie en luxe vakantiehuizen op Vlieland!

Lees meer

Onze beste vakantiehuisaanbiedingen in Nederland

Vakantiehuis in Vlieland - Waddeneilanden - Nederland huren

Veelzijdig Vlieland: boek een vakantiehuis

Vlieland is misschien niet het grootste waddeneiland, maar je bent alsnog verzekerd van een heerlijk verblijf op een prachtige bestemming. Je bent op dit eiland verzekerd van rust en vrijheid: er is geen eiland waar je een rustiger gevoel krijgt dan Vlieland. Een vakantiehuis Schiermonnikoog is heerlijk en zeker een aanrader, maar het prachtige Vlieland is een baken van rust in de Noordzee. Wist je dat dit eiland sinds de Middeleeuwen zelfstandig is? Daarvoor zat het vast aan Texel!

Je boekt een vakantiehuis Friesland, omdat Vlieland officieel tot deze provincie behoort. Vlieland staat bekend als het kleinste en mooiste waddeneiland van Nederland en dat kun je met een vakantie op dit eiland zelf gaan ontdekken. Een heerlijk huisje in de duinen boeken of een luxe villa Vlieland huren? Het is allemaal mogelijk! Hier ontdek je alle vakantieverblijven op het eiland en boek iets dat aan jouw wensen voldoet. Zo beleef je een onvergetelijke vakantie op een unieke bestemming!

Leuke activiteiten vanuit je huisje op Vlieland

Als er een bestemming is waar je leuke activiteiten kunt ondernemen, dan is het Vlieland. Vanuit je vakantiehuisje Vlieland kun je dan ook volop leuke dagjes uit plannen om lekker actief te zijn. Of je nu een vakantiehuis Hemelvaart boekt of een heerlijk zomers verblijf: het hele jaar door zijn er tal van leuke activiteiten te ondernemen. Boek een rondvaart op Waddenveer De Vriendschap om het eiland vanaf het water te gaan ontdekken. Ook leuk: een bezoek aan Fortuna Vlieland waar je authentiek ambachtelijk bier kunt proeven.

Voor jong en oud zijn er genoeg leuke uitjes: ga vanuit je vakantiehuis 4 personen naar de 40 meter hoge Vuurboetsduin voor een mooi uitzicht vanaf de vuurtoren! Waai uit op de nieuwe Waddendijk, stap op de fiets om het eiland te ontdekken of stap op je mountainbike om met volle vaart over het eiland te racen. Met een vakantiehuis met omheinde tuin kun je ook volop leuke activiteiten doen in de nabije omgeving van je verblijf. Ontdek het zelf vanuit jouw vakantiewoning op Vlieland!

Landschappen en natuur rondom je villa op Vlieland

Met een vakantiehuis Waddeneilanden ben je altijd verzekerd van mooie natuur: welk eiland je ook kiest. Natuur op Vlieland is er in overvloed. Rondom je huisje op Vlieland vind je tal van prachtige natuurgebieden die worden gekenmerkt door de diversiteit in landschappen: je vindt hier bos, duinen, stranden, wadden, kwelders, vennen en zand. Ontdek natuurgebied Vliehors of breng een bezoek aan Kroon’s Polders, een van de mooiste gebieden waar je volop flora en fauna kunt ontdekken.

Vanuit je huisje in het bos op Vlieland kun je ook nog vele andere gebieden bezoeken, zoals  Strand Vlieland of de Oude Kooi, een van de oudste bossen op het eiland. 

Mooiste bezienswaardigheden dichtbij je vakantiehuis op Vlieland

Vanuit je grote vakantiehuis kun je volop gaan genieten van heel veel mooie bezienswaardigheden. Wat dacht je van een zeehonden- en robbentocht met de boot? Je vertrekt naar de Richel of de Engelse hoek, waar de kans heel groot is dat je deze mooie dieren in levende lijve kunt bewonderen. Een wandeling naar de beroemde vuurtoren is ook een absolute aanrader. Verder kun je op Vlieland ook leuke musea bezoeken, zoals Museum Tromp’s Huys, het oudst bewaarde huis op Vlieland.

Luxe villa huren op Vlieland

Tijdens je vakantie wil je van alle gemakken zijn voorzien: je bent dan ook goed in staat om een luxe villa of een extra ruim vakantiehuis op Vlieland te boeken. Net als een vakantiehuis Ameland kun je ook op Vlieland luxe verblijven boeken die helemaal aan jouw wensen voldoen. Wat dacht je van een vakantiehuis met een ruime tuin of een verblijf met een zwembad. Een villa Vlieland boeken behoort ook tot jouw mogelijkheden.

Het maakt bij het boeken niet uit hoe groot jouw gezelschap is waarmee je Vlieland wilt gaan ontdekken. Een vakantiehuis 10 personen is te boeken, maar je kunt ook met meer of minder personen het juiste huisje op Vlieland vinden. Samen met je gezin een paar dagen weg op het eiland of een romantisch weekend weg met je geliefde? Een heerlijke vakantie op Vlieland biedt heel veel mogelijkheden en die kun je zelf gaan ontdekken!

Last minute vakantiehuizen op Vlieland

Komt de zomervakantie er al aan maar heb je nog geen vakantie geboekt? Voor een vakantiewoning Vlieland hoef je niet altijd lang van tevoren te boeken. En ook een vakantiehuis Kerst of Pasen boek je ook gemakkelijk last minute. Met een ruim aanbod van last minute vakantiehuizen op Vlieland ben je verzekerd van een aangenaam verblijf waarin het je aan niets zal ontbreken. Je levert niets in op het gebied van luxe en kwaliteit!

Of je nu een vakantiehuis Noord-Brabant boekt of een verblijf op een van de Waddeneilanden: er is voor ieder wat wils. Je boekt dan ook heel gemakkelijk jouw vakantiehuis Terschelling of Vlieland heel eenvoudig en snel online, ook als je over een week nog een paar dagen weg wilt. Ontdek hier meteen jouw opties en boek je vakantie