Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Noorwegen.. wat een geweldig land! Ga in je vakantie op ontdekkingsreis en geniet van de ruige natuur. Uitgestrekte bossen, prachtige fjorden en het betoverende noorderlicht. Villaspot biedt verschillende vakantiehuizen aan in Noorwegen. Van eenvoudige natuurhuisjes tot luxe villla's met eigen privé zwembad. Vanuit jouw vakantiehuis is in ieder geval genoeg te doen!

Lees meer

Aandachtstrekkers in Noorwegen

Alle regio's in Noorwegen

Onze beste vakantiehuisaanbiedingen in Noorwegen

Vakantiehuis in Noorwegen huren

Noorwegen is een land dat in het westelijk deel van het Scandinavisch Schiereiland in Noord-Europa ligt. De hoofdstad van het land is de stad Oslo en deze stad wordt veel bezocht door toeristen uit ons land en uit andere landen van de wereld. Oslo is niet alleen de moeite waar door de vele winkels en restaurants die er in de stad te vinden zijn, maar ook door de bezienswaardigheden die je in Oslo kunt bezoeken. Denk hierbij aan het Koninklijk Paleis, maar ook aan het Stortinget en de kathedraal van Oslo.

Ben jij op zoek naar een vakantiewoning in Noiorwegen, dan kun je jouw favoriete vakantiehuis eenvoudig in ons aanbod vakantiehuizen Noorwegen vinden.