Verstuur naar een vriend

+

Verstuur naar een vriend+

Bijna klaar...

We moeten jouw emailadres nog bevestigen. Daarom hebben wij jou zojuist een email gestuurd. Klik op de link in dat bericht om het aanmeldproces te voltooien.

Terug naar website
Blog
Favorieten (0)

Favorieten (0)

  • U heeft nog geen favorieten geselecteerd.

085 - 2738441

  • Home
Heeft u een vraag? Bel 085 - 2738441 . Wij helpen u graag!

Hoe Villaspot werkt


1. Vind een vakantiehuis
Het vinden van een geschikte vakantiewoning is heel eenvoudig. Allereerst kunt u in het zoekveld de gewenste bestemming en reisdatum invoeren. Als u de reisdatum nog niet weet kunt u dit veld open laten. Vervolgens komen alle te huren vakantiehuizen naar voren in uw plaats van bestemming. Links op de pagina kunt u vervolgens uw voorkeuren aangeven. Wilt u bijvoorbeeld een buitenzwembad, toegang tot internet of een huisdier meenemen? Een groot aantal selecties zijn mogelijk zodat alleen de vakantiewoningen overblijven die precies aan uw eisen voldoen! Klik vervolgens op een vakantiewoning voor alle informatie, zoals de exacte locatie en reviews van andere vakantiegangers.


2. Zorgeloos boeken van een accommodatie
Wanneer u een geschikte vakantiewoning heeft gevonden en op boeken heeft geklikt, komt u vervolgens in het boekingsproces. Dit proces bestaat uit drie stappen waarin wij om uw gegevens vragen en of u een reisverzekering/annuleringsverzekering wilt afsluiten. De gegevens van u en uw medereizigers worden te allen tijde beschermd en vertrouwelijk behandeld!


3. Ontvangen van de boekingsbevestiging
Per mail ontvangt u direct na het boeken een bevestiging van Villaspot.nl. Tevens krijgt u ook per mail een boekingsbevestiging van de betreffende touroperator. Van de touroperator krijgt u vervolgens de factuur en de reispapieren. Afhankelijk van de touroperator zal dit per post of per mail zijn.


4. Heerlijk genieten van je vakantie(woning)!
Wij hopen dat u heerlijk kan genieten van uw vakantie en van de vakantiewoning!


 

Laagste prijsgarantie

De laagste prijze, geen boekingskosten en een ruim aanbod vakantiehuizen voor ieder budget!

Direct een boekingsbevestiging

Alle boekingen worden direct bevestigd per email. Geen gewacht, geen tijdrovend emailverkeer en geen verwarring!

Vakantiehuizen in 37 landen

130.000+ geverifieerde vakantiehuizen over de hele wereld van alleen gerenommeerde aanbieders.

Veilig uw vakantie boeken

Onze beveiligde server maakt gebruik van Secure Socket Layer-technologie (ookwel HTTPS), de standaard in de internetwereld.

Villaspot beantwoordt al uw vragen!
085 - 2738441