Over Villaspot

Villaspot

Villaspot, een volledig zelfstandige onderneming, is een online reserveringswebsite voor vakantiewoningen. Villaspot biedt u meer dan 130.000 vakantiewoningen in 37 landen, en zal u verrassen met de overweldigende variëteit in de te boeken vakantiehuizen. Van een groot vakantiehuis in Toscane voor de hele familie tot een luxe woonboerderij in Drenthe en van een bungalow in de Ardennen tot zelfs uw eigen kasteel, dit alles kunt u boeken via Villaspot. Zo is het voor iedereen mogelijk om de ideale vakantiewoning te vinden!

Villaspot, opgericht in 2009 en gevestigd in Rotterdam, is een volledig onafhankelijke aanbieder van vakantiehuizen. Dit betekent dat Villaspot er geen enkel voordeel bij heeft om een bepaalde aanbieder met voorrang te behandelen. Villaspot tracht zo compleet mogelijk te zijn door de meest actuele informatie en aanbiedingen te tonen van de diverse touroperators. Zo weet u precies wat u boekt en kunt u altijd van de beste deals gebruik maken. Niet voor niets hebben eerdere bezoekers Villaspot een 8.5 een gegeven, een cijfer waar we trots op zijn!

Eenvoudig en zorgeloos boeken

Snel en eenvoudig precies dat ene vakantiehuis vinden dat aan al uw wensen voldoet, dat is ons streven! Door de uitgebreide filtermogelijkheden heeft u in no time uw ideale vakantiewoning gevonden. U kunt bijvoorbeeld zoeken op belangrijke kenmerken zoals het aantal slaapkamers, de prijs en de beschikbaarheid.

Wij zijn continu bezig met het optimaliseren van het gebruiksgemak, maar begrijpen dat u wellicht alsnog vragen heeft of assistentie kunt gebruiken tijdens het boeken. Om u hier zo snel mogelijk mee te kunnen helpen, is de klantenservice zeven dagen per week telefonisch bereikbaar. Hier kunt u terecht voor vragen, advies en/of het maken van een boeking. Wij hechten vanzelfsprekend grote waarde aan uw privacy: al uw persoonlijke gegevens worden door ons beveiligd en met uiterste zorg behandeld. Zo zorgt Villaspot ervoor dat u zorgeloos uw droomwoning kunt boeken!