Vakantiehuis met Hemelvaart 2024 huren?

BIjzondere en luxe vakantiehuizen voor Hemelvaartsdag

Last minute een vakantiehuis boeken?

Wil je deze vakantieperiode nog even weg en zoek je last minute een vakantiehuis om samen met familie of vrienden een mooie tijd te beleven? Veel vakantiewoningen zijn enkele dagen voor vertrek nog te reserveren.

Op zoek naar een heerlijk vakantiehuis tijdens Hemelvaart maar je wilt niet te ver weg? Boek een vakantiehuis ergens lekker in Nederland en (her)ontdek hoeveel moois ons land te bieden heeft! Hemelvaartsdag valt in 2024 op donderdag 9 mei. Een perfect moment dus om met familie of vrienden te genieten van een lang weekend.

Weekend weg met Hemelvaart

Afbeeldingsresultaat voor amsterdam

In de bruisende stad

Een vakantiewoning midden in het stadscentrum van Amsterdam, Groningen of Rotterdam? Hoe leuk! ‘s Middags kun je naar hartenlust shoppen en ‘s avonds geniet je van het bruisende stadsleven. Of je dit nu in een goed restaurant doet of in een hippe club… de keuze is aan jou!

Meer info en boeken

De glimlachende jonge vrouw houdt de hand van haar vriend lopend in het pretpark Gratis Foto

Dichtbij een pretpark

Beleef een onvergetelijke tijd samen met je gezin, familie of vrienden in één van de talrijke attractieparken die Nederland rijk is. Villaspot biedt verschillende vakantiehuizen aan die vlakbij een attractiepark gelegen zijn. Lekker toch… dan kun je die vaak lange rit naar huis aan het einde van de dag ook ook van je lijstje afstrepen.

Meer info en boeken

Afbeeldingsresultaat voor bos

Midden in het bos

Nederland telt veel bosrijke gebieden waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Of nog actiever… deelnemen aan een leuk klimparcours met de kids. Misschien spot je in het ochtend- of avondschemer wel een hert of everzwijn. Villaspot heeft een ruim aanbod vakantiehuizen die zich allemaal in het bos bevinden. Heerlijk ontspannen tussen al het groen!

Meer info en boeken

Afbeeldingsresultaat voor zee

Heerlijk uitwaaien aan de Noord-Hollandse kust

In Noord-Holland vind je mooie en sfeervolle badplaatsen als Zandvoort aan Zee, Egmond aan Zee en Bloemendaal aan Zee. Je kunt hier genieten van de vrije natuur een bezoek brengen aan één van de hippe strandtenten of over de boulevard slenteren. Heerlijk ongedwongen genieten van je welverdiende lange weekend!

Meer info en boeken

Vakantiehuizen Limburg 4,6 en 8 personen

Het heuvellandschap in Limburg

Limburg is en blijft Nederland. Maar zeker in het zuidelijke deel van Limburg, waar het vlakke landschap stilaan overvloeit in een glooiend landschap, waan je je stiekem een beetje in het buitenland. Mooie vergezichten, authentieke gebouwen, het heerlijke eten… wat wil je nog meer!

Meer info en boeken

Afbeeldingsresultaat voor waddeneilanden

Bezoek de Waddeneilanden

De wind in je haren voelen, de geur van de zee opsnuiven en banjeren door de duinen: dat is het eilandgevoel! Pak tijdens het Hemelvaartsweekend de veerboot naar de waddeneilanden om daar even écht helemaal weg te zijn. Villaspot heeft hier mooie vakantiehuizen die jou laten genieten van een zorgeloze vakantie

Meer info en boeken

Afbeeldingsresultaat voor haamstede strand

Zeeland… zon, zee, rust

In Zeeland geniet je écht letterlijk van de zon, de zee en de rust. Mooie vergezichten, imposante waterkeringen, pittoreske dorpjes… je vindt het er allemaal. Villaspot heeft veel sfeervolle vakantiehuizen in Zeeland. Veel daarvan zijn gelegen aan het Zeeuwse water. Denk hierbij aan plaatsen als Bruinisse, Stavenisse en Breskens.

Meer info en boeken

Afbeeldingsresultaat voor friesland

Onthaasten in het rustige Friesland

Onthaasten in een vakantiehuis in Friesland. Heerlijk toch! De weidse vlakten, de meren, de rust, de schilderachtige dorpen, de prachtige boerderijen… Friesland is overal mooi! hier komen jij en je gezin helemaal tot rust.

Meer info en boeken

Afbeeldingsresultaat voor bergen op zoom

Genieten in bourgondisch Brabant

Als je ergens kunt genieten van het bourgondische leven, dan is het Brabant wel. Je vindt hier veel gezellige cafés en restaurants. Daarnaast heeft de provincie ook qua natuur nog eens heel veel te bieden. Van weidse heidevelden met prachtige vergezichten en uitgestrekte bossen tot bijzondere watergebieden.

Meer info en boeken

Afbeeldingsresultaat voor flevoland

Flevoland… uitkijken over de polders

De jongste provincie van Nederland heeft genoeg te bieden voor een uitstekende vakantie. Het ligt lekker centraal en je vindt er een aantal grote plaatsen. Lelystad en Almere lenen zich uitstekend voor een dagje shoppen en lekker eten. Eenmaal terug in je vakantiehuis kun je kijken zover het oog reikt.

Meer info en boeken

Voor het Hemelvaartweekend van 2024 kun je binnen Nederland dus alle kanten op. Tip… kies een keer voor een omgeving waar je nog niet eerder bent geweest. Zo ontdek je nieuwe plaatsen, gewoonten, heerlijke lokale gerechten en creëer je écht nieuwe herinneringen.

Veelgestelde vragen over Hemelvaart:

Wanneer valt Hemelvaart in 2024?

Hemelvaart valt in 2024 op donderdag 9 mei.

Hoeveel vakantiehuizen biedt Villaspot aan rond Hemelvaart?

Villaspot biedt op dit moment meer dan 10.000 vakantiehuizen aan rond Hemelvaart.

Biedt Villaspot met Hemelvaart ook vakantiehuizen aan met een zwembad?

Villaspot biedt meer dan 1.000 vakantiehuizen met zwembad rond Hemelvaart.

Biedt Villaspot rond Hemelvaart ook kindvriendelijke vakantiehuizen aan?

Villaspot biedt meer dan 500 kindvriendelijke vakantiehuizen aan rond Hemelvaart.

Niels

Niels

Eén van de passies van Niels is het schrijven van leuke en inspirerende blogs. Dit doet hij niet enkel en alleen voor de reisbranche, maar dit is nu wel net iets waar hij door de meerdere mooie trips die hij heeft gemaakt veel over kan vertellen. Als communicatieman vindt hij het maar wat leuk om mensen te enthousiasmeren en ze online het echte typische vakantiegevoel te laten beleven.