Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Vakantie vieren in het bos… hoe leuk! Weg van de hectiek van alledag en lekker tot rust komen. En dit op jou manier. Een rustige wandeling, een actieve mountainbiketocht… wat jij wil! Wordt één met de natuur en ontdek wat een verblijf in het bos jou allemaal te bieden heeft. Misschien spot je wel een ree of een vos. Villaspot biedt voor verschillende gezelschappen vakantiewoningen aan in het bos.

Lees meer

Huisje in het bos

Vakantiehuis in het bos huren op de Veluwe

In Gelderland ligt de uitgestrekte beboste Veluwe. In dit beschermde natuurgebied heeft de natuur vrij spel. Maak prachtige wandel- en fietstochten en spot de Nederlandse big five. De kans is groot dat je edelherten of wilde zwijnen tegenkomt. Hoe bijzonder! Villaspot laat jou graag kennismaken met een aantal pareltjes van vakantiewoningen in deze streek. Of je nu romantisch met zijn tweeën weg wil of van plan bent om met een grotere groep de Veluwe te gaan ontdekken… het kan allemaal. In dit gebied vind je ook een aantal prachtige vakantiehuizen dichtbij het water.

Vakantiehuis in het bos huren in de Ardennen

Nog relatief dicht bij huis vind je natuurgebied de Ardennen. Je zult je verwonderen over al het moois wat deze regio jou te bieden heeft. Van de wijdse bossen tot aan het sterk stromende water en de imposante rotspartijen… er wordt je qua natuur van alles voorgeschoteld. Je kunt er heerlijk met het hele gezin op vakantie. Ook de actieve sporter komt hier aan zijn trekken. Zo kun je er bijvoorbeeld perfect raften, klimmen en abseilen.

Een vakantiewoning in het bos

Boek je een vakantiehuis in het bos, dan maakt het eigenlijk niet heel veel uit in welke periode van het jaar je van plan bent om te gaan. Elk seizoen heeft in het bos namelijk haar eigen charmes. In de winter geniet je van een gezonde wandeling door de knisperende sneeuw. Het dichtbegroeide bos geeft in de zomervakantie weer een totaal andere aanblik. In de herfstvakantie vind je er een enorme variëteit aan kleuren. Kortom… een vakantiehuis in het bos is altijd genieten. Wanneer dan ook.

 

Vakantiehuis met een open haard in het bos huren

Een huis met een open haard geeft net dat beetje extra sfeer aan jouw vakantie. Na een leuke en verfrissende wandeling steek je de haard aan en warm je op bij het knappende haardvuur. Of zet deze in de ochtend al aan, pak een goed boek en neem plaats bij de haard. Villaspot laat jou kiezen uit de mooiste vakantiewoningen in het bos die allen voorzien zijn van een open haard. Van knusse vakantiehuizen voor 6 personen, 8 personen tot aan groepsaccomodaties.

 

Vakantiehuis in het bos huren met een hond

Neem jij graag je hond mee op vakantie, dan is een luxe vakantiehuis in het bos een perfecte uitvalsbasis voor jou en je trouwe viervoeter. Het bos biedt volop mogelijkheden tot het maken van lange wandelingen, waarbij jij je hond in alle vrijheid de voor hem interessante omgeving kan laten verkennen en ontdekken. Bij Villaspot houden we van dieren. Alleen al daarom vind je bij ons tal van vakantiehuizen waar jouw hond meer dan welkom is!

 

Vakantiehuis in het bos huren in Nederland

Nederland telt veel mooie bosrijke omgevingen. Van de Loonse en Drunense Duinen in Noord-Brabant en Nationaal Park Veluwezoom in Gelderland tot aan de Kaapse Bossen in Utrecht. Ook pal langs de kust, zoals bij Burgh-Haamstede in Zeeland, liggen uitgestrekte bossen die overgaan in mooie duinpartijen. In en rondom al deze bossen kom je de mooiste vakantiehuizen tegen die van alle gemakken zijn voorzien. Ga vanuit je Villaspot vakantiewoning op ontdekking in het bos!