Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Als je in de bergen op vakantie op vakantie wilt, heb je de keuze uit verschillende landen om naartoe te gaan. Een vakantiehuis Nederland in de bergen boeken wordt wat ingewikkeld in ons vlakke land maar je kunt wel in landen zoals Oostenrijk, Duitsland, Italië en Frankrijk een fijne vakantiewoning vinden bij Villaspot. De keuze is groot dus de kans dat je een leuk vakantiehuis vindt op de plek waar jij graag naartoe wilt, is aanzienlijk.

Lees meer

Vakantiehuis in de bergen met zwembad

Kies voor een luxe vakantiehuis in de bergen met zwembad

Bij Villaspot heb je veel verschillende soorten vakantiehuizen die je kunt boeken. Zo vind je er groepsaccommodaties (ook voor echt grote groepen die in hetzelfde huis willen verblijven) maar ook vakantiehuisjes waar je huisdier welkom zijn, zijn zeker te vinden. In de vakantiehuisjes van Villaspot ben je van alle gemakken voorzien en zal het je aan niets ontbreken maar als je echt voor je rust naar de bergen afreist, is het aan te raden voor een extra luxe vakantiehuisje te gaan. Zo kun je echt relaxen op vakantie en kom je volledig uitgerust thuis om weer volle goede moed aan de slag te kunnen. 

Vakantiehuisje met eigen sauna of jacuzzi

Als je naar echt luxe vakantiewoningen gaat kijken in de bergen, kom je al snel bij de speciale woningen in het aanbod van Villaspot uit. Als je echt om te relaxen op vakantie gaat, kies je het beste een vakantiehuisje dat een eigen sauna. Deze woningen zijn op plekken gebouwd waar het rustig is en staan dus niet op een park. Zo weet je zeker dat het er echt lekker rustig is en dat je niet veel mensen tegenkomt. Doordat je een eigen jacuzzi hebt, hoef je niet naar een speciaal zwembad of wellness oord want je hebt gewoon je eigen wellness huisje. Houd je erg van wandelen en van genieten van de natuur? Dan is een verblijf in een dergelijk luxe en rustig vakantiehuis ideaal want na een lange wandeling (of wellicht een fietstocht door de bergen) kun je heerlijk ontspannen in je eigen wellness. 

Vakantiehuisje met eigen zwembad

Niet iedereen huurt een vakantiehuis in bergen in de winter om daar lekker te sporten in de sneeuw. Je kunt ook in andere seizoenen helemaal je hart ophalen in de bergen van verschillende Europese landen en daar genieten van de natuur, cultuur en alles wat het land je te bieden heeft. Ga je bijvoorbeeld in de zomer naar Oostenrijk en wil je er helemaal tot rust komen en genieten? Kies dan voor een luxe vakantiehuis met zwembad bij Villaspot. Dat is ideaal om op warme dagen in te relaxen en je hoeft er niet eens meer voor naar een zwembad (waar het druk is) want dit staat gewoon in je achtertuin. Dat is voor volwassenen fijn na een dagje wandelen of fietsen, maar zeker als je met een gezin met kinderen naar de bergen gaat, is een eigen zwembad heel praktisch en heerlijk. De kinderen zullen zich geen moment vervelen en ook jij komt helemaal tot rust. 

 

Probeer vroeg te boeken voor je vakantiehuis in de bergen met zwembad

Kijk altijd even goed wat er allemaal mogelijk is als je een vakantiehuis met zwembad zoekt. Villaspot heeft bijvoorbeeld kleinere maar zeker ook grotere, luxe vakantiehuizen waar je met meerdere gezinnen of een grote familie of vriendengroep terecht kunt. Niet elk vakantiehuis heeft een eigen zwembad dus als je je oog op eentje hebt laten vallen en er zeker van wilt zijn dat je dit kunt boeken als jij vakantie hebt, is het verstandig dit tijdig te doen. Boek je vroeg, dan kan ook meteen de voorpret al beginnen en kun je de dagen tot de vakantie aftellen. 

Kosten besparen door in het laagseizoen te gaan of last minute te boeken

Het is wel belangrijk dat je er rekening mee houdt dat een vakantiehuis met eigen zwembad niet het voordeligste vakantiehuis is om te huren, maar dan heb je wel wat. Als het net boven het budget gaat, kun je ook proberen om buiten de vakantieperiode te gaan, want in het laagseizoen zijn de huisjes goedkoper en je krijgt er precies hetzelfde voor terug als in het hoogseizoen. Overweeg zeker ook een vakantiehuis last minute te boeken. Met wat geluk vind je dan ook nog een passend huis in de bergen dat een eigen zwembad heeft en waar je heerlijk en ontspannen vakantie kunt houden.