Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Veel mensen zweren erbij. Een vakantiehuis met een eigen sauna. Vaak is dit nu net iets dat je thuis niet hebt. Daarom is het des te lekkerder om, juist als je er even tussenuit bent, heerlijk te ontspannen in de sauna. Hierna wil je nooit meer iets anders! Villaspot heeft een ruim aanbod aan vakantiewoningen die beschikken over een sauna. Hoe lekker is dat?

Lees meer

Vakantiehuis met sauna

Vakantiehuis met privé sauna

Villaspot geeft jou graag iets extra’s. Zo hebben wij veel vakantiehuizen in het assortiment opgenomen die over een privé sauna beschikken. Of het nu in Nederland, België of Spanje is… in tal van landen bieden wij jou deze mogelijkheid aan. Trek jezelf aan het einde van een vakantiedag even terug en kom helemaal tot rust. Pak daarna een verfrissende douche, neem plaats op je eigen buitenterras en drink een goed wijntje of een verfrissend biertje om op de avond te proosten. Een frisje mag natuurlijk ook.

 

Luxe vakantiehuis met sauna en jacuzzi

Wil je na een periode hard werken écht even bijkomen? Dan ben je bij Villaspot aan het juiste adres! Wij schotelen je de meest luxe vakantiehuizen voor, waarbij meerdere van deze woningen voorzien zijn van én een sauna én een jacuzzi. Luxe alom dus! Vaak houdt het hier niet op. Zo beschikken deze huizen over onder meer de meest moderne keukens en mooie livings. Alle ingrediënten dus voor een onbezorgde vakantie.

 

Vakantiehuis met open haard en sauna

Buiten is het koud en guur weer. In je vakantiewoning is het één en al sfeer. Het knetterende geluid van de open haard komt je tegemoet en de sauna is alvast aan het opwarmen. Klinkt goed toch? Dit kan zomaar het geschetste beeld van jouw Kerstvakantie zijn. Villaspot laat je graag kennismaken met een aantal pareltjes van vakantiehuizen die allen over een open haard én sauna beschikken. Pak je welverdiende rustmomentjes en laad je op voor een volgende vakantiedag.

 

Vakantiehuis met infrarood sauna

Ben jij weg van een infrarood sauna? Op Villaspot vindt je verschillende vakantiehuizen die over een dergelijke sauna beschikken. Heerlijke warmte waarin je spieren, je nek en je schouders tot rust komen en lekker soepel blijven. Wel zo fijn wanneer je bijvoorbeeld een actieve dag tegemoet mag zien of achter de rug hebt.      

 

Vakantiehuis met sauna in de Ardennen

Bij een vakantie in de Ardennen denk je al snel aan het actieve buitenleven. Je kunt er bijvoorbeeld perfect wandelen, mountainbiken of raften. Hoe fijn is het dan als je na een actieve dag kunt bijkomen in je eigen sauna. Villaspot geeft jou de keuze uit verschillende typen vakantiewoningen die allen over een sauna beschikken. Of je nu met 4 personen6 personen of een groot gezelschap bent… het vakantiehuis van jouw wensen zit er altijd tussen.

 

Vakantiehuis met sauna in Nederland

De vraag naar een vakantiehuis met sauna is ook in Nederland de laatste jaren flink toegenomen. Vakantieaanbieders spelen hier gelukkig goed op in. Veel vakantiehuizen beschikken in Nederland tegenwoordig daarom standaard over een sauna. Of het nu aan de Belgische kust, in het bos of dichtbij de stad is… bij Villaspot is er een grote keuze aan vakantiehuizen met sauna.