Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Ga je naar een warme of zelfs tropische vakantiebestemming, vind je het heerlijk om de dag te beginnen met een frisse duik in het zwembad of vinden de kinderen het belangrijk dat de vakantiewoning een zwembad heeft? Dan kun je een vakantiehuis met zwembad reserveren. In ons aanbod vakantiehuizen met zwembad vind je niet alleen vakantiewoningen met eigen zwembad, maar ook vakantiehuizen met gedeeld zwembad. Daar komt nog bij dat je niet alleen vakantiewoningen met open lucht zwembad vindt, maar ook vakantiehuizen met jacuzzi of binnenzwembad kunt boeken.

Lees meer

Vakantiehuis met zwembad

Een vakantiehuis met privé zwembad  

Bij Villaspot vind je tal van verschillende vakantiehuizen. Van moderne villa of een sfeervolle ingerichte woonboerderij tot aan een luxe ingericht appartement… er zit altijd een vakantiehuis tussen dat aan jouw wensen voldoet. Of je er nu romantisch met zijn tweeën, met een gezin van 4 of met een grote vriendengroep van 18 personen tussenuit gaat. Naast veel prachtige vakantiehuizen in Nederland, heeft Villaspot ook een uitgebreid aanbod buiten onze landsgrenzen. En hoe lekker is het als deze huizen beschikken over een (privé) zwembad! In onder meer Nederland, Frankrijk, Spanje en Italië kun je meerdere van deze exclusieve vakantiehuizen vinden.

 

Een vakantiehuis met inpandig zwembad  

Neem je tijdens je vakantie graag een frisse duik? Hoe luxe is het dan wanneer je de beschikking hebt over je eigen inpandige zwembad! Zeker wanneer het weer het nog niet toe laat om in een buitenzwembad te duiken. In privésferen je baantjes trekken of gewoon even lekker in alle rust op het water dobberen… bij Villaspot kan het allemaal. Neem vervolgens plaats in je eigen jacuzzi of kom helemaal bij in de sauna. Lekker toch! Graag laten we je kennismaken met een aantal pareltjes uit het Villaspot aanbod. Wat dacht je van deze zeer luxe vakantievilla voor 20 personen in de Ardennen? In Nederland bieden we je onder andere dit pareltje aan.

Een vakantiehuis met zwembad in Zuid-Europa

Hebben we het over Zuid-Europa dan denk je aan mooie natuur, het échte vakantiegevoel en het mediterrane klimaat. Een groot deel van het jaar zijn de temperaturen in landen als Frankrijk, Spanje, Italië en Portugal zeer aangenaam te noemen. Hoe lekker is het dan, dat wanneer je een vakantiehuis boekt, het er eentje is met een heerlijk zwembad. Na het ontbijt je dagelijkse baantjes trekken… of in de namiddag, wanneer het op zijn heetst is, een verfrissende duik nemen. Bij Villaspot kun jij kiezen voor het vakantiehuis met zwembad van jouw wensen. En dit voor iedere portemonnee! Neem eens een kijkje in deze prachtige villa voor 8 personen aan de Costa Blanca in Spanje. In Frankrijk vind je aan de Côte d'Azur deze meer intieme villa met privé zwembad voor 4 personen.

Vraag & antwoord

Villaspot biedt op dit moment meer dan 8.000 vakantiehuizen aan met zwembad.
De vakantiehuizen met zwembad vind je in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. In Nederland en België zijn veel zwembaden overdekt, zo kun je ook in de winter heerlijk een plons nemen!
Prijzen variëren van 150 euro tot 5.000 euro voor een weekend. Dit is helemaal afhankelijk van de grootte van het vakantiehuis en het seizoen waarin je wilt boeken.