Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

In veel vakantiewoningen zijn huisdieren niet toegestaan. Gelukkig heeft Villaspot genoeg vakantiehuizen in het aanbod waar jij en je huisdier(en) wel heerlijk kunnen vertoeven. Wil je bijvoorbeeld met de hond op vakantie of kun je jouw kat echt niet thuis achterlaten? Boek een vakantiehuis bij Villaspot. Op deze manier hoef je jouw geliefde huisdier(en) niet alleen thuis achter te laten. Daarnaast bespaar je ook nog geld op de eventuele opvang van jouw huisdier(en).

Lees meer

Vakantiehuis met huisdier

Op vakantie met een huisdier

Laat je jouw huisdier liever niet alleen achter? Neem hem dan lekker mee op vakantie. Dit kan tegenwoordig perfect! Er is een ruim aanbod aan vakantiehuizen waar dit toegestaan is. En niet alleen in Nederland, Belgie, maar juist ook daarbuiten. Zo is het ook voor je huisdier een beetje vakantie en heeft het zijn vertrouwde baasje in zijn omgeving… wel zo fijn voor het dier. En voor de baasjes trouwens ook!

Op vakantie met een hond

Vaak is de band tussen het baasje en een hond altijd net wat hechter dan dat dit bij andere huisdieren het geval is. Hoe fijn is het dan wanneer jij jouw trouwe viervoeter bij je hebt op vakantie! Villaspot biedt verschillende vakantiewoningen aan die goed passen bij een gezelschap dat de hond mee heeft. Zo hebben we bijvoorbeeld woningen met een omheinde tuin. Ideaal als jij even rustig een drankje wilt doen. De hond kan zich dan heerlijk uitleven zonder dat je bang hoeft te zijn dat je hem uit het oog verliest. Klinkt goed… niet!?

 

Een luxe vakantiehuis met je huisdier

Wil jij er even lekker tussenuit en neem je daarbij graag je huisdier mee? Geen probleem natuurlijk! Wij van Villaspot kunnen je daarin de meest luxe woningen aanbieden. Die huizen hebben nét dat beetje extra waar jij precies naar op zoek bent. Een moderne keuken en living, die heerlijke sauna en een mooi terras met buitenkeuken. Onbezorgd genieten dus!

Een groot vakantiehuis met je huisdier

Wil je met een groot gezelschap op vakantie en nemen jullie graag de huisdieren mee? En dat óók nog eens in één groot vakantiehuis, zodat jullie allemaal gezellig bij elkaar zitten? Villaspot laat jou kiezen uit verschillende typen vakantiewoningen die, naast dat ze voorzien zijn van alle moderne gemakken, plaats bieden aan huisdieren. Lekker dicht bij de kust of juist aan het bos… kies de woning die aan jouw wensen voldoet en beleef een heerlijke tijd. Samen met je huisdier!