Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Bij Villaspot houden we van dieren. Neem jij graag je hond mee op vakantie? Wij begrijpen dat! Villaspot heeft tal van vakantiehuizen in het aanbod waar jij en je hond van een heerlijk verblijf kunnen genieten. Geniet van een lekkere wandeling door het bos of langs de kust. Of trek er op uit op de fiets en neem hem mee in je hondenfietsmand. Wij weten wat belangrijk is wanneer je met je hond op vakantie gaat.

Lees meer

Vakantiehuis met hond

Huisje huren met een hond

Villaspot weet waar je op moet letten als je een vakantiehuis gaat huren met een hond. Wij kennen de beste plekjes wanneer het gaat om het bijvoorbeeld vrij kunnen wandelen met jouw huisdier. Heerlijk als je jouw hond niet aan hoeft te lijnen! Laat de hond lekker de omgeving verkennen, gooi een stok weg of laat hem zwemmen in zee of een meertje ergens in Nederland, Belgie of Duitsland. Meer heeft je hond niet nodig!

Vakantiehuis aan zee huren met een hond

Wil je echt genieten van de gezonde Hollandse buitenlucht? Dan boek je met jouw hond een vakantiehuis aan de kust! Mooie vergezichten, fantastische wolkenluchten en alle ruimte voor je hond. Kies voor een wandeling langs de kustlijn en een goede maaltijd op één van de vele strandtenten die Nederland rijk is… of kies voor een stevige wandeling door het duinlandschap. Ook de Belgische kust is erg mooi om te gaan ontdekken.

Vakantiehuis met een hond huren in de Ardennen

De Ardennen kent veel vakantiehuizen waar honden zijn toegestaan. De omgeving leent zich dan ook uitstekend voor een vakantie met je hond. De Ardennen kent een bijzonder landschap dat je samen met je viervoeter kunt doorkruisen. Je vindt er mooie wandelroutes langs rivieren, rotspartijen en door uitgestrekte bossen. Kies een luxe villa die bij jouw wensen past.

 

Vakantiehuis huren met omheinde tuin voor je hond 

Wanneer jij heerlijk bijkomt op het terras van je comfortabele vakantiewoning, is het wel zo fijn dat je jouw hond nog even zijn gang kunt laten gaan in de tuin. Zit je aan de rand van het bos dan kan het zomaar zijn dat er een konijn of eekhoorn voorbij zoeft. Weg is je hond! Een omheinde tuin geeft je de zekerheid die je zoekt. Geen gevaar voor een hond die aan je aandacht ontsnapt en uit het zicht verdwijnt. Even alle aandacht dus voor dat goede boek en dat goede glaasje bier, wijn of fris!

Vakantiehuis met een hond huren op vuurwerkvrij park

Honden zijn vaak bang voor de harde knallen van het vuurwerk. Niet zo gek ook. Wat is er dan fijner dan een vuurwerkvrij park, waar jij en je hond in alle rust kunnen genieten van een veilige en knalvrije Oud en Nieuw? De laatste jaren is hier steeds meer vraag naar. Villaspot heeft meerdere vakantieparken in het aanbod die vuurwerkvrij zijn. Ook voor gezinnen met kleine kinderen bieden deze parken uitkomst.

Vakantiehuis met een hond huren op de Waddeneilanden 

Ervaar het echte eilandgevoel op de Waddeneilanden. Lekker uitwaaien, struinen door de duinen, prachtige vergezichten, pittoreske dorpjes… in één woord geweldig! Zeker als jij je hond bij je hebt. Op eilanden als Texel, Ameland en Terschelling mag de hond vrij rondlopen op het strand. Die ligt ’s avonds uitgeput in de heerlijke mand bij de open haard, terwijl jij voor de TV bent neergeploft… klaar voor een spannende film!