Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Steeds meer mensen kiezen ervoor om oud en nieuw door te brengen in een vakantiewoning. Vooral om in deze periode even écht weg te zijn met je dierbaren, maar ook steeds vaker om het massale vuurwerk te ontvluchten. Bij Villaspot vind je prachtige vakantiehuizen waar jij met jouw gezin of je vrienden in 2024 én 2025 in alle rust een onvergetelijke oudjaarsavond kunt beleven!

Lees meer

Vakantiehuis Oud en Nieuw

Vier Oud en Nieuw 2024 in de Ardennen

Hoe leuk is het om oud en nieuw te vieren in een comfortabel huisje in de Ardennen. In deze periode van het jaar is de kans groot dat jij en je dierbaren verblijven in een prachtig winter wonderland, waarbij je in alle rust heerlijke wandelingen kunt maken en kunt genieten van het prachtige witte heuvellandschap. Of breng een bezoek aan sfeervolle dorpjes als La Roche-en-Ardenne en Durbuy. Bij Villaspot heb je een ruime keuze echter moet je er wel rekening mee houden dat de periode rond oud en nieuw wel erg populair is. Zorg dus dat je er op tijd bij bent en boek nu je vakantiehuis in de Ardennen.

 

Goedkoop weg met oud en nieuw

Wil je rond oud en nieuw op vakantie, dan weet je op voorhand dat je duurder uit zult zijn dan een paar weken daarvoor of daarna. Aanbieders van vakanties drijven de prijs op omdat het verschil tussen vraag en aanbod rond die periode een stuk kleiner is. Voor veel mensen is dit een reden om oudjaarsavond dan toch maar thuis of bij vrienden of familie door te brengen. Geen nood… Villaspot heeft voor iedere portemonnee een prachtige woning in het aanbod. Wil je dus graag weg, maar dan het liefst wel iets goedkoper dan gebruikelijk? Villaspot regelt het voor je!

 

Oud en nieuw vieren in een vakantiehuis

Vakantie… je kunt je er echt maanden op verheugen. Zeker wanneer het een bijzondere periode in het jaar betreft. Wat te denken van oud en nieuw! Hoe vaak hoor je niet om je heen dat mensen graag rond die periode eens weg zouden willen? Villaspot biedt jou die mogelijkheid. Of het nu op een vakantiepark is, of een mooie vrijstaande villa midden in de natuur… het kan allemaal! Zet die schaal oliebollen op tafel, leg de champagne koud en maak er een onvergetelijk verblijf van.

 

Vakantiehuis met oud en nieuw voor 12 personen

Gezellig met de familie of de vriendengroep oudjaarsavond vieren? Dan is het wel zo fijn om dit in één vakantiehuis te doen. Bij Villaspot vind je meerdere vakantiehuizen voor 12 personen. Geen gedoe dus met twee kleine vakantiehuizen waarbij in het ene vakantiehuis kinderen liggen te slapen en in het andere huis het oudjaarsfeest is losgebarsten. Alles lekker onder één dak… makkelijk en bovenal gezellig!

 

Weg met oud en nieuw 2024

Er even uit met oud en nieuw… heerlijk! Zoek de levendigheid van de stad op of trek je juist terug in de natuur. Belangrijk is dat jij oudjaarsavond beleeft op de manier die bij jou en je vrienden of familie past. Villaspot geeft je in ieder geval meer dan voldoende keuze om je de vakantie te geven die je verdient. Of dit nu in Nederland, België, Duitsland of zelfs Spanje of Portugal is.

 

Luxe vakantiehuis oud en nieuw

Ben je met oud en nieuw 2024 op zoek naar een luxe vakantiehuis dan ben je bij Villaspot aan het juiste adres. Of je nu met het gezin bent, of met een grote groep vrienden… voor ieder gezelschap vind je bij ons de meest comfortabele vakantiewoningen die werkelijk waar voorzien zijn van alle gemakken. Wat te denken van een villa met privé-zwembad of een jacuzzi? Of een heerlijke woonkeuken met de modernste apparatuur. Heerlijk als je oudjaarsavond in volledige luxe kunt doorbrengen!

Vraag & antwoord

Villaspot biedt op dit moment meer dan 10.000 vakantiehuizen aan in de periode van Oud en Nieuw.
Villaspot biedt op dit moment meer dan 6.000 grote vakantiehuizen aan in de periode van Oud en Nieuw.
Villaspot biedt op dit moment meer dan 3.000 grote vakantiehuizen aan met zwembad in de periode van Oud en Nieuw.