Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Op zoek naar een veelzijdige vakantiebestemming? Wat dacht je van een trip naar het zuiden van Zweden? Vanuit je vakantiehuis in Zuid-Zweden kun je deze prachtige regio gaan ontdekken.

Lees meer

Alle plaatsen in Zuid-Zweden

Vakantiehuis in Zuid-Zweden - Zweden huren

In het zuiden van het land vind je niet alleen adembenemende natuur, maar ook gezellige steden en allerlei mooie bezienswaardigheden. Wat dacht je van een rondreis door het zuiden van Zweden? Er is altijd wel een vakantiehuis te vinden dat aan jouw wensen voldoet!

Een vakantiehuis Zuid-Zweden aan de kust

Een vakantiehuis in Zuid-Zweden huren kan het hele jaar door. Of je nu de zomervakantie in het noorden van Europa wilt doorbrengen of liever tijdens de kerstperiode dat de sneeuw in deze regio’s valt: alles is mogelijk. Met een mooi vakantiehuis in Zuid-Zweden als uitvalsbasis ben je verzekerd van een heerlijk verblijf waar het je aan niets tekort zal komen. Je bepaalt zelf waar in het zuiden je wilt verblijven. Je kunt een vakantiehuis in Zuid-Zweden aan de kust huren of een huisje in de buurt van Malmo of een andere leuke stad. Natuurlijk zijn er ook genoeg natuurgebieden waarbij je in de buurt kunt verblijven.

Deze plaatsen in zuidelijk Zweden kun je bezoeken

Wat dacht je van een verblijf in Växjö, de groenste stad in Europa? Deze mooie plaats ligt in het zuiden van Zweden en heeft een prachtig meer waar je in de zomer lekker kunt ontspannen. Je kunt er ook voor kiezen om nog verder naar het zuiden af te reizen, richting Karlskrona, Kristianstad of Malmo, aan de Oostzee. Aan de zuidelijke oostkust van Zweden ligt ook Göteborg, een mooie stad aan het water waar je volop kunt genieten van cultuur en natuur. Wat dacht je van een mooie boottocht over Kattegat, de zee tussen Zweden en Denemarken? Verder zijn er aan de kust van zuidelijk Zweden nog tal van andere leuke plaatsen die je kunt bezoeken.

Boek een Zuid-Zweden vakantiehuis met je hond

Zweden is een ideaal vakantieland voor liefhebbers van natuur en cultuur. Je kunt volop genieten van de mooiste bossen, rivieren, Zweedse dorpjes en de gastvrije bewoners. Tijdens een vakantie mag je trouwe viervoeter natuurlijk niet achterblijven. Kijk daarom naar een vakantiehuis in Zuid-Zweden met hond. Zo zie je gelijk welke vakantiehuizen je kunt huren en waar je huisdier ook welkom is. Samen met je hond kun je volop gaan genieten van een vakantie midden in de ongerepte natuur in Zuid-Zweden. Je kunt het voor jezelf ook luxe maken en kiezen voor een vakantiehuis in Zuid-Zweden met zwembad.

Een vakantiehuis Zuid-Zweden huren kan vandaag nog

Jouw ideale vakantie naar Zweden kan over een paar weken al zover zijn! Je kunt ook last minute nog mooie vakantiehuizen boeken in het mooie Zweden. Of je nu met een grote groep van 10 personen op vakantie gaat, met een groep van 6 personen, 22 personen of zelfs 30 personen: voor ieder gezelschap is een vakantiehuis in Zuid-Zweden te boeken. Wie weet zit jij over een paar dagen wel in de prachtige en natuurlijke omgeving in het zuiden van Zweden.