Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Vier je vakantie met een grote groep mensen? Hoe leuk is het dan om dit te doen in een vakantiehuis waar jullie met z’n allen heerlijk kunnen vertoeven! Of het nu met je familie, een grote groep vrienden of bijvoorbeeld je collega’s of de sportclub is… voor elk gezelschap biedt Villaspot een passend vakantiehuis aan. En dat op veel verschillende plekken. Aan de kust, dichtbij het bos of bijvoorbeeld in de Ardennen. Kan allemaal. Kies een huis dat aan jullie wensen voldoet en beleef een topvakantie!

Lees meer

Vakantiehuis 22 personen

Vakantiehuis voor 22 personen in Nederland

Of het nu aan de kust, in het bos of het in mooie heuvellandschap van Limburg is... bij Villaspot vind je door heel Nederland vakantiewoningen die zeer geschikt zijn voor een groep van 22 personen. Deze vakantiehuizen zijn er op ingericht om het een ieder naar de zin te maken. Ontbijt en dineer gezamenlijk en trek je daarna met een select gezelschap terug in één van de sfeervol ingerichte ruimtes. Of neem met zijn allen plaats aan de bar en maak er een gezellige avond van… het kan allemaal!

Vakantiehuis voor 22 personen in België

België staat bekend om het grote aanbod groepsvakantiehuizen. Villaspot heeft er dan ook veel in het assortiment zitten. Met name in de Ardennen heb je een uitgebreide keuze uit verschillende typen woningen. Strak en modern, maar ook nostalgisch en meer romantisch. Allen vaak wel perfect passend bij de schitterende omgeving. De bossen, rivieren en rotspartijen in de Ardennen nodigen uit om deze met zijn allen te gaan verkennen, om aan het einde van de dag weer gezellig met zijn allen samen te komen in je riante vakantievilla.

 

Luxe groepsaccommodatie voor 22 personen in België

In België kom je misschien wel de meest luxueuze vakantiehuizen tegen die Villaspot in het aanbod heeft. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of deze woningen beschikken erover. Werkelijk aan alles is gedacht. Van de meest moderne woonkeukens tot aan een zwembad met jacuzzi en saunaruimte. Een luxe bar met aansluitend een ruimte met onder meer speelautomaten en bijvoorbeeld een pooltafel is eerder regel dan uitzondering. Ben je op zoek naar een luxe groepsaccommodatie in België… bij Villaspot ga je hem vinden!

22 persoons vakantiehuis huren

Het huren van een 22 persoons vakantiehuis is vaak nog een hele uitdaging. Allereerst leert de ervaring dat je er vroeg bij moet zijn, aangezien dergelijke woningen al snel verhuurd zijn. Daarnaast stelt zo’n grote groep vaak ook meerdere eisen aan een groepsaccommodatie. Die wil een privé badkamer. De ander zou toch wel graag een overdekt zwembad willen hebben. De volgende heeft veel behoefte aan een overdekt buitenterras. Allemaal wensen waar Villaspot je graag bij helpt. Ga op onderzoek uit en kies de vakantiewoning die het beste bij jullie groep past.

Vakantiehuis voor een grotere groep?

Wil je een vakantiehuis huren vooor een andere groepsamenstelling? Bekijk dan onze vakantiehuizen voor:

vakantiehuis 4 personen
vakantiehuis 6 personen
vakantiehuis 8 personen
vakantiehuis 10 personen
vakantiehuis 12 personen
vakantiehuis 14 personen
vakantiehuis 16 personen
vakantiehuis 18 personen
vakantiehuis 20 personen

Vraag & antwoord

Villaspot biedt op dit moment meer dan 100 vakantiehuizen aan voor 22 personen en meer.
Villaspot biedt 22 -persoons vakantiehuizen aan in Nederland, België, Duitsland en 20 andere Europese landen.
De prijzen voor vakantiehuizen van 22 personen variëren van 125 euro tot 5.000 euro (o.b.v. 2 nachten).
Villaspot biedt meer dan 50 vakantiehuizen met zwembad voor 22 personen.
Villaspot biedt meer dan 50 kindvriendelijke vakantiehuizen aan voor 22 personen.
Villaspot biedt meer dan 60 vakantiehuizen aan voor 22 personen dicht aan zee.