Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Een paar dagen weg in eigen land? Een huisje huren in Zuid-Limburg is een ideale manier om te ontdekken hoeveel het zuiden van Nederland te bieden heeft. Kies voor een prachtig huisje midden in het bos of een luxe villa in de buurt van grote steden als Maastricht, het Duitse Aken of het Belgische Luik. Nederland heeft zoveel mooie streken en daar is het zuiden van Limburg er ongetwijfeld een van. Ontdek de voordelen van een huisje huren in Zuid-Limburg en bekijk hier het aanbod!

Lees meer

Alle plaatsen in Zuid-Limburg

Vakantiehuis in Zuid-Limburg - Nederland huren

Dit kun je doen tijdens je vakantie in het zuiden

Een huisje huren in Zuid-Limburg voelt als een vakantie in het buitenland. Het heuvelachtige landschap, steden die barsten van de cultuur en historie en adembenemende natuurgebieden: ook dit is het zuiden van Limburg. Tijdens je vakantie kun je dan ook vanuit je gehuurde vakantiehuisje volop activiteiten ondernemen in de omgeving. Heb je zin in een cultureel uitstapje, zoek je liever de rust van de natuur op of wil je mooie bezienswaardigheden bezoeken?

Culturele uitstapjes kun je maken naar Maastricht of Aken, waar je de Basiliek van Sint Servaas en de bekende Dom van Aken kunt bezichtigen. De rust van de natuur zoek je in Zuid-Limburg op met mooie fietsroutes zoals de ‘Drie Grenzenroute’ of de ‘Heideroute’. Mooie bezienswaardigheden zijn ook volop te vinden in Zuid-Limburg. De grotten van Valkenburg, Fort Sint Pieter en het Drielandenpunt zijn zeker het bezoeken waard.

Huisje huren Zuid-Limburg met hond

Of je nu met je vrienden, familie of gezin een groot huis in Zuid-Limburg huurt: je huisdier hoort er natuurlijk ook helemaal bij. Een huisje huren met hond in Zuid-Limburg is dan ook zeker mogelijk. Het ruime aanbod op de website zorgt ervoor dat je altijd wel een geschikt vakantiehuisje kunt vinden waar ook je trouwe viervoeter welkom is. Je kunt een groot vakantiehuis boeken voor 10 personen , 22 personen en 30 personen waar meerdere honden welkom zijn. Zo kun je bijvoorbeeld een vakantiehuisje huren in Zuid-Limburg met een grote tuin. Hier kunnen je honden lekker genieten van hun vrijheid. 

De omgeving van je huisje in Zuid-Limburg is in ieder geval zeer geschikt voor honden. De prachtige natuur, de vele wandel- en fietsroutes en de vele hondvriendelijke huizen maken het zuiden van Limburg een ideale bestemming.

Last minute aanbiedingen in Zuid-Limburg

Wil je een huisje huren in Zuid-Limburg? Bekijk het ruime aanbod en ontdek wat er voor jou mogelijk is. Lijkt een voorjaarsvakantie of de paasvakantie in eigen land je wel wat of wil je er binnenkort al een paar dagen op uit in het zuiden van Limburg? Er zijn genoeg leuke aanbiedingen voor aantrekkelijke last minute vakanties in eigen land. Je kunt altijd wel een huisje huren in Zuid-Limburg dat aan je wensen en behoeftes voldoet. Wil je een groot vakantiehuis dat van alle luxe is voorzien of je ga je voor een knus huisje waar je samen met je partner en je hond verblijft? Bij een huisje huren Zuid-Limburg is alles mogelijk. Je kunt over een paar weken al gaan genieten van je verblijf in het zuiden!