Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Ben je niet gebonden aan vakanties in het hoogseizoen en gaat je voorkeur uit naar het boeken van een vakantiehuisje als het net even overal weer wat minder druk is? Dan is een vakantiehuis boeken in september een goed idee. Ook dan kan het nog heel mooi weer zijn en lekker zonnig en vind je net even wat makkelijker een vakantiehuisje Villaspot dat echt helemaal naar je zin is en op een locatie staat die je echt aanstaat. 

Lees meer

Vakantiehuis september

Veel te doen en vaak nog goed weer in september

Een groot voordeel van in september op vakantie gaan is dat het vaak nog mooi nazomerweer is maar dat het niet overal meer zo druk is, omdat veel mensen in die tijd alweer druk aan het werk zijn en niet geheel onbelangrijk, de kinderen weer allemaal op school zitten. Dit betekent namelijk ook dat het veel minder druk zal zijn op je vakantiebestemming en je er optimaal kunt genieten van je rust. In september wordt bovendien nog vaak van alles georganiseerd dus met een beetje mooi weer kun je van alles ondernemen en allerlei leuke bezienswaardigheden bezoeken. De temperatuur is vaak goed te doen dus je doet veel zonder dat het daarvoor te warm is. En wordt het al een beetje herfstachtig? Dan is lekker wandelen en goed uitwaaien ook een prima idee. 

Waaraan moet je denken voordat je een vakantiehuisje in september boekt? 

Als je bij Villaspot een vakantiehuisje zoekt in september, heb je een ruime en bijzonder gevarieerde aanbod waarbinnen je je keuze kunt maken. Houd voordat je een vakantiehuis Nederland in september boekt, rekening met het volgende:

  • Kies om te beginnen een bestemming die je wat lijkt. Dit kan een vakantiehuis Nederland zijn maar in een ander land is ook mogelijk bij Villaspot. 

  • Kies een vakantiehuisje dat aan al je wensen voldoet. Voor de een zal het bijvoorbeeld een huisje zijn dat midden in een rustig, natuurrijk gebied staat, waar het voor een ander ideaal is als het huisje dichtbij het strand is. 

  • Kijk zeker eens tussen het aanbod aan speciale vakantiehuisjes dat Villaspot te bieden heeft. Hierbinnen vind je bijvoorbeeld vakantiehuisjes met een zwembad, je eigen wellness zoals een sauna of jacuzzi of huisjes die voor veel personen geschikt zijn of waar je je huisdier ook mag laten logeren. Zo is er voor iedereen wel een passend vakantiehuisje te vinden. 

  • Kijk goed uit welke mensen je reisgezelschap bestaat. Voor alleen volwassenen zoek je waarschijnlijk een andere locatie dan wanneer er bijvoorbeeld kleine kinderen of een huisdier meegaan. 

  • Houd rekening met het beschikbare budget. Als je een beetje op de centen moet letten kun je toch nog een leuk vakantiehuisje huren, zeker als het hoogseizoen voorbij is of kijk eens naar een goed betaalbaar vakantiehuis last minute. Je bespaart op de kosten maar krijgt er wel een fijn vakantiehuisje voor terug. 

Samen met je viervoeter op vakantie

Wil je in september een vakantiehuisje huren en graag je huisdier meenemen? Gewoon omdat je deze anders teveel mist en je je viervoeter liever niet naar een pension brengt of iemand anders wilt laten oppassen? Boek dan een vakantiehuisje bij Villaspot waarin huisdieren ook welkom zijn. Als je je hond bijvoorbeeld meeneemt, kun je een huisje aan het water boeken zodat je huisdier lekker kan zwemmen en jullie samen lange wandelingen kunnen maken op het strand. Denk ook eens aan een huisje in het bos waar jullie samen op avontuur kunnen gaan. Dit is in september in een bos dat al mooie herfstkleuren begint te vertonen ook fijn en je kunt er bovendien heerlijk genieten  van alle moois en de prachtige tinten die dit seizoen te bieden heeft. 

Ook voor grote gezelschappen kun je bij Villaspot terecht

Niet alle verhuurders van vakantiehuizen hebben echt heel grote huizen maar bij Villaspot ben je zeker aan het juiste adres als je een groepsaccommodatie Nederland voor 20 personen zoekt en meer is tevens mogelijk. Zo kun je met een groot gezelschap allemaal in hetzelfde vakantiehuis verblijven en bijvoorbeeld lekker bijkletsen samen met vrienden die je al lange tijd niet gezien hebt of er een prettig familieweekend van maken.