Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Zoek je een kindervriendelijk vakantiehuis met een ruim aanbod aan faciliteiten voor de kinderen? Bekijk ons aanbod vakantiehuizen in Nederland, België of één van de vele andere Europese landen. Je kunt filtereren op diverse kindgerelateerde opties zoals een kinderbed, een kinderbox, indoor speeltoestellen en outdoor speeltoestellen.

Lees meer

Vakantiehuis met kinderen

Kindvriendelijke vakantiehuizen

Op vakantie met de kinderen? Dan is een kindvriendelijk vakantiehuis een verstandige keuze. Villaspot heeft tal van vakantiehuizen in het aanbod die er op ingericht zijn om het jou en je gezin tijdens je vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Zo zijn veel huizen standaard ingericht met een DVD-speler zodat de kids lekker een film kunnen kijken. Ook hebben meerdere vakantiewoningen een spelcomputer staan zodat de kinderen hun favoriete game kunnen spelen. Zaken van huishoudelijke aard zoals een kinderbed, een magnetron en een kinderstoel zijn bij dit type vakantiehuizen ook aanwezig. Kies ervoor om samen met je gezin te gaan. Of wat dacht je van een groepsaccommodatie om te kunnen genieten van je vakantie samen met je vrienden en de kinderen. Een vakantiehuis met privé zwembad is ook een heerlijke optie wanneer je in een zonnig land op vakantie gaat. 

 

Vakantie met kinderen

Niets leuker dan op vakantie met de kids! Vaak kijken de kinderen hier al weken, zo niet maanden reikhalzend naar uit. Het is goed om bij de keuze van jouw vakantiehuis rekening te houden met jullie wensen. Zit je bijvoorbeeld op een kindvriendelijk vakantiepark dan kan het zomaar voorkomen dat in bepaalde periodes het animatieteam juist niet aanwezig is. Of het zwembad kan andere openingstijden hanteren. Goed om dit op voorhand altijd even te checken. Aan vermaak en amusement zal het de kinderen in de vakantiehuizen die Villaspot aanbiedt in ieder geval niet ontbreken.

 

Vakantiehuis met speeltuin

Hoe lekker is het als de kinderen zich tijdens de vakantie uit kunnen leven op één van de speeltoestellen dicht bij je vakantiewoning. Staat je vakantiehuis op een vakantiepark dan is de kans groot dat er meerdere speeltuintjes aanwezig zijn. Niet alleen buiten, maar ook binnen. Indoor speeltuinen zijn helemaal van nu en perfect voor het Nederlandse klimaat. Slecht weer is dan in ieder geval geen spelbreker meer. Zit je met een grote groep in een vakantiewoning voor bijvoorbeeld 14 personen, 16 pesonen of 18 personen dan heb je de beschikking over een eigen speeltuin. Jij en je vrienden drinken dan in alle rust een heerlijk drankje op jullie terras terwijl de kinderen kunnen klimmen en klauteren. Op en top vakantie dus!

Vakantiehuis met speelkamer

Veel grote vakantiehuizen in Nederland en België beschikken over een speelkamer. Na een gezellig bezoek aan een dierentuin of pretpark in de buurt is het heerlijk om nog even te ontspannen aan de pooltafel of een paar pijltjes in het dartbord te gooien. Of wat dacht je van een potje tafelvoetbal? Vaak zit er ook nog een sfeervolle bar bij zodat één van de kids de stoere barman of -vrouw kan spelen en iedereen van de lekkerste drankjes kan voorzien. Een gezellig muziekje op de achtergrond maakt het compleet. Zo kunnen de ouders en kinderen zich uren vermaken!

 

Kindvriendelijk vakantiehuis met omheinde tuin

Wanneer je op vakantie bent met de kinderen dan wil je een veilige omgeving die voelt als thuis. Meerdere kindvriendelijke vakantiehuizen die Villaspot aanbiedt beschikken over een omheinde tuin. Op die manier worden gevaarlijke situaties voorkomen. Je moet er niet aan denken dat je kroost zo bij een gevaarlijke beek kan komen of dat ze diep het bos in wandelen. In een omheinde tuin kunnen ze vrij hun gang gaan zonder dat je continu een oogje in het zeil moet houden. Neem plaats op het buitenterras van jouw luxe vakantiewoning en geniet van jouw spelende kinderen!