Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

In juli is het natuurlijk volop zomer en hebben veel mensen vakantie. De schoolvakanties zijn begonnen en veel mensen kiezen ervoor om eens lekker weg te gaan. Hebben jij en de rest van je gezin ook vakantie? Dan is het een goed idee om een vakantiehuis bij Villaspot te huren om samen een leuke tijd door te brengen. 

Lees meer

Vakantiehuis juli

Veel soorten vakantiewoningen bij Villaspot

Bij Villaspot kun je het hele jaar door vakantiehuisjes boeken. Wil je een vakantiehuisje in het bos, liever aan het water of zoek je een vakantiewoning waar je met veel personen tegelijk kunt verblijven of waar je huisdier ook mee mag? Hiervoor ben je bij Villaspot allemaal aan het juiste adres. Er zijn veel vakantiewoningen in Nederland te vinden maar als je liever naar het buitenland gaat, is dat ook mogelijk. 

Juli is een ideale maand om op vakantie te gaan

Op vakantie gaan in juli heeft zijn voor- en nadelen, maar de eerste hebben toch echt wel de overhand. Als je ervoor kiest in deze maand een vakantiehuis Nederland te huren, dan is de kans groot dat het mooi weer is en je veel dingen buiten kunt ondernemen. Houd je erg van de natuur of wil je bijvoorbeeld graag uitstapjes maken naar een leuke stad, dorp, park of dierentuin? Dan is deze maand daar bij uitstek voor geschikt omdat het weer vaak heel mooi is. Ben je meer een strandganger? Dan kan het in juli ook daarvoor prima weer zijn en boek je een strandhuisje bij Villaspot. 

Veel te doen en te zien in deze tijd van het jaar

Heel veel attracties, parken, evenementen, markten en nog meer zijn in deze tijd van het jaar allemaal geopend of worden dan extra georganiseerd. Zo weet je zeker dat je je niet hoeft te vervelen op vakantie en dat er van alles te doen is. De maand juli valt natuurlijk midden in het zomervakantie en dat betekent dat alles op zijn best en op vol vermogen draait zodat er zoveel mogelijk mensen van kunnen genieten. Denk maar eens aan festivals, evenementen zoals jaarmarkten, braderieën enzovoort. 


 

Je betaalt wat meer dus kijk ook of er een last minute te vinden is

Iets wat je als een nadeel kunt zien als je in juli op vakantie gaat maar dat zeker wel overkomelijk is, is dat je in het hoogseizoen meer voor je vakantiehuisje betaalt dan in het laagseizoen. Neemt niet weg dat je er bij Villaspot een huisje voor terug krijgt waarin je van alle gemakken voorzien bent en dat ook nog eens aan al je wensen voldoet. Het aanbod aan vakantiehuisjes is zeer gevarieerd dus er is voor iedereen wel wat passends te vinden. Wil je wel graag in juli een vakantiehuisje boeken maar vind je de prijzen wat hoog of past het niet binnen je budget? Overweeg dan zeker om een vakantiehuis last minute te boeken. Zo bespaar je zeker op de kosten en krijg je er toch een prima huisje voor terug. 

Vroeg boeken en de pret kan beginnen

Als je een vakantiehuisje in juli wilt bespreken, doe je dit het beste zo vroeg mogelijk. Er zijn natuurlijk veel mensen die er dan even tussenuit willen dus de vraag naar leuke huisjes op een fijne locatie is groot. Als je vroeg in het jaar op zoek gaat naar een passend vakantiehuisje, is het aanbod en de keuze groot en vind je zeker waar je naar op zoek bent. Op het moment dat je het huisje gekozen hebt en de boeking gedaan is, kan ook meteen de voorpret al beginnen en kun je de dagen tot het vertrek aftellen. 

Je huisdier meenemen op vakantie

Een vakantiehuisje of groepsaccommodatie huren waar dieren toegestaan zijn is ook mogelijk bij Villaspot. Dit kan lang niet overal maar als jij je hond bijvoorbeeld graag meeneemt op vakantie, huur je bij Villaspot een vakantiehuisje waar deze ook welkom is. Kies bijvoorbeeld voor een vakantiehuisje aan het water of eentje in de bossen zodat jullie samen lange wandelingen kunnen maken en je hond zich ook prima vermaakt. De vakantiehuisjes van Villaspot waarin je huisdier welkom is, zijn ruim van opzet zodat iedereen er lekker de ruimte heeft om te doen wat hij of zij wil en jullie samen een topvakantie hebben in het hoogseizoen.