Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Wil je een weekendje weg met vrienden of familie maar hebben jullie een niet al te groot vakantiebudget? Dan loont het altijd de moeite om even goed rond te kijken wat er allemaal mogelijk is. Zo kun je er toch een geweldig weekend van maken en hoef je daar niet de  hoofdprijs voor te betalen. Ook bij Villaspot zijn er voordelige vakantiehuisjes te vinden waar je volop kunt genieten. 

 

Lees meer

Vakantiehuis goedkoop Nederland

Ga in het laagseizoen op vakantie

Het is belangrijk om met de volgende zaken rekening te houden als je er echt even tussenuit wilt met een wat beperkt budget. Kies er sowieso niet voor om midden in het hoogseizoen of tijdens de vakantieperiode een vakantiehuisje of groepsaccommodatie te boeken. Omdat er dan veel mensen vrij zijn, is de vraag naar vakantiewoningen groter en liggen de prijzen ook veel hoger. Deze periodes moet je vermijden en hoewel het natuurlijk geweldig leuk is om bijvoorbeeld met Kerst er even tussenuit te zijn, vermijd je een vakantiehuis met Kerst boeken. Dit is leuk maar gewoon te duur en al helemaal als je niet zo’n groot budget hebt. 

Maak gebruik van speciale aanbiedingen

Een huisje in het laagseizoen boeken (denk bijvoorbeeld eens aan januari of februari) is echt veel voordeliger en je krijgt er hetzelfde huisje voor terug als in het hoogseizoen, maar je betaalt er aanzienlijk minder voor dus dat is gunstig. En ja, in bepaalde maanden is niet alles in de omgeving geopend en zijn er minder evenementen maar als je voor een vakantiehuisje op een park kiest, zijn daar voldoende binnen activiteiten en hoef je je zeker niet te vervelen. Boek je in een stille periode een huisje, dan kun je vaak gebruik maken van speciale aanbiedingen zoals korting op de huurprijs of krijg je vouchers om dingen te doen, dus daarvoor hoef je dan ook niet extra te betalen maar heb je wel prima vermaak.  

Ga voor wat minder luxe of kies een andere locatie die net wat voordeliger is

Bij Villaspot kun je een vakantiehuis Nederland huren maar ook in het buitenland zijn mogelijkheden genoeg. Niet op elke locatie kost een huisje evenveel, dus kijk van tevoren goed wat er allemaal wordt aangeboden en vergelijk de prijzen en de huisjes goed met elkaar zodat jij de beste keuze kunt maken. Als je niet voor overdreven veel luxe gaat en een vakantiehuisje kiest dat misschien net wat verder van het strand of van het dorpje staat, betaal je er ook minder voor en een stukje fietsen is toch ook geen punt. Groot voordeel is dan wel dat je op een rustige locatie zit en je volop van je vakantie kunt genieten en relaxen. 

 

 

Kies voor last minute boeken

Een goedkoop vakantiehuisje boeken kun je ook doen door voor last minute aanbiedingen te gaan. Als je vrij snel vakantie kunt opnemen of een weekendje weg kunt gaan en daarin dus tamelijk flexibel bent, is last minute boeken een goed idee. Dit betekent dat je hooguit een paar weken voor vertrek boekt en dan gelden er aanbiedingsprijzen en krijg je veel korting. De huisjes zijn nog steeds van alle gemakken voorzien maar je betaalt er niet de volle mep voor. Ook altijd leuk om te doen met bijvoorbeeld vrienden die je als verrassing een weekendje weg geeft (zelf ook meegaan natuurlijk) of wanneer je een weekje weg regelt en de bestemming pas op het laatste moment bekend maakt. Waar je naartoe gaat kan met last minute even net wat anders zijn dan waar je doorgaans naartoe gaat, maar als je alles wel oké vindt, is dat geen probleem. 

Ga met meer mensen weg en deel de kosten

Goedkoop een vakantiehuis huren kun je ook regelen door dit met meer mensen samen te doen. Ga bijvoorbeeld gezellig een weekendje weg met vrienden of organiseer een familieweekendje waarbij jullie allemaal in dezelfde woning verblijven. Bij Villaspot vind je zeker een groepsaccommodatie Nederland voor veel personen. Voor deze vakantiehuisjes betaal je minder per persoon en kun je de kosten gewoon met zijn allen delen. Gaan jullie bijvoorbeeld een weekje weg met twee gezinnen van ieder vier personen? Dan is een vakantiehuis 8 personen goedkoper dan twee losse huisjes, dus daarmee kun je zeker ook besparen.