Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Als je er eens lekker uit wilt, is het verstandig om een leuke vakantie of een weekendje weg te boeken. Als je daarbij voor een verblijf in een vakantiehuis Nederland kiest, kijk dan goed waar je naartoe gaat en wat je er allemaal kunt doen. Het is wel winter natuurlijk en niet alles is open en bepaalde dingen kun je, zeker buiten, niet doen in die tijd maar dat wil zeker niet zeggen dat dit geen prima maand is om een keertje op vakantie te gaan. 

Lees meer

Vakantiehuis januari

Om even lekker tot rust te komen

Op vakantie gaan in januari heeft zeker ook zijn voordelen. Je hebt net Kerst en oud en nieuw achter de rug en bent wel aan wat extra ontspanning toe. Dan is een vakantiehuis in januari huren natuurlijk helemaal geen gek idee. Het is dan absoluut laagseizoen en waar je ook naartoe gaat, het zal er niet overspoeld worden door toeristen dus als je voor je rust gaat, is januari een prima maand om op vakantie te gaan. 

Kies een locatie waar je van alles kunt doen in de winter

Laagseizoen kan wel betekenen dat je niet overal terecht kunt op dat moment want soms zijn bepaalde dingen dan gesloten, maar dat wil zeker niet zeggen dat er in die tijd van het jaar niks te beleven is. Veel bezienswaardigheden zijn binnen dus daar kun je ook altijd met slechter weer naartoe, dus kijk altijd even goed van tevoren wat er allemaal te doen is en zoek daar een passende locatie voor een vakantiehuisje of groepsaccommodatie bij uit. Zo weet je zeker dat je van je vakantie een groot succes kunt maken. Misschien vind je wel een chalet aan de piste in een wintersportgebied want ook in het buitenland vind je goede vakantiehuizen van Villaspot. 

Prijzen liggen veel lager in januari 

Het laagseizoen heeft als bijkomend voordeel dat de prijs die je voor het huren van een vakantiehuisje betaalt, lager zal liggen dan in het hoogseizoen, veel lager zelfs. Je krijgt er gewoon hetzelfde luxe huisje, van alle gemakken voorzien, voor terug als in het hoogseizoen maar je betaalt er natuurlijk aanzienlijk minder voor als je in januari op vakantie gaat. Zo kun je toch een leuke vakantie boeken, ook als je wat minder te besteden hebt. Ben je niet afhankelijk van bijvoorbeeld de schoolvakanties en houd je wel van rust? Dan is het zeker geen gekke gedachte om in januari of februari een vakantiehuis van Villaspot te huren. 

 

 

Ga voor een luxe vakantiehuis van Villaspot

Kies je bijvoorbeeld voor een bijzonder vakantiehuis in Nederland, dan kun je er zeker van zijn dat het er in januari veel rustiger is dan in de zomer. De vakantievilla’s van Villaspot zijn van alle gemakken voorzien en je krijgt het in een dergelijk huisje natuurlijk niet koud. Mocht het echt winter zijn, dan is een vakantiehuisje een prima gelegenheid en kun je het er binnen lekker warm stoken, genieten van een warm drankje of gezellig een flinke wandeling maken door de sneeuw. Voordeel van een luxe huis van Villaspot is dat je er ook nog eens een sauna of jacuzzi in hebt waarin je lekker kunt relaxen en die in een koude wintermaand bijzonder aangenaam is om te benutten. 

Neem je huisdier mee om samen lange wandelingen te maken

In januari kan het natuurlijk heel koud en ook slecht weer zijn maar dit hoeft geen belemmering te vormen voor een leuke vakantie of een fijn weekendje weg. Heb je een hond die veel van wandelen houdt en zijn jullie samen graag sportief bezig? Dan is het zeker aan te raden om een vakantiehuis in de nabijheid van de bossen te huren. Daar kunnen jullie samen lange wandelingen maken en van de natuur genieten. Kies een last minute vakantiehuis uit dat aan al je wensen voldoet en ga voor een bestemming die je wel wat lijkt of waar je misschien al eens eerder geweest bent en ook toen volop genoten hebt. 

Even lekker weg in koude tijden

De winter heeft zijn charme en ook dan kun je leuke dingen ondernemen, binnen maar ook buiten als het even meezit met het weer. Wandelen kan ook met koud weer en als je een huis vindt op een park waar veel te doen is, zul je je zeker vermaken. Denk bijvoorbeeld aan een subtropisch zwemparadijs, binnensporten of bowlen en daarna genieten van een lekker diner.