Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

In februari wil het nog wel eens koud zijn, zeker ook in Nederland. Wil je er toch echt even tussenuit en genieten van een welverdiende vakantie of een weekendje weg? Dan kun je ook in die tijd van het jaar zeker kiezen voor een vakantiehuis van Villaspot. Groot voordeel van een vakantiehuis huren is dat je er toch lekker warm zit, ook al is het buiten koud en guur zoals in februari nog wel eens het geval kan zijn. 

Lees meer

Vakantiehuis-februari

Veel minder druk dan in het hoogseizoen

Ben je niet afhankelijk van de vakanties als je zelf eens weg wilt? Dan kun je natuurlijk prima voor een vakantie in februari kiezen. Zeker als je van rust houdt is dat een ideale maand om op vakantie te gaan omdat er dan toch minder toeristen te vinden zijn en jij dus van je rust kunt genieten. Houd er bij het boeken wel rekening mee dat het wel eens vakantie is in februari. Soms is het dan al voorjaarsvakantie in bepaalde streken (zeker als carnaval vroeg valt) en kan het dan wel drukker zijn. Je kunt dit vrijwel direct zien aan de prijzen bij het boeken want als het vakantie is, betaal je meer voor een vakantiehuis voorjaarsvakantie

Rustig genieten en toch veel kunnen doen, ook al is het koud

Ben je erg op je rust gesteld en boek je een vakantiehuis Nederland dat op een park gelegen is? Dan zul je in februari, en al helemaal wanneer het geen vakantie is, weinig mensen tegenkomen maar kun je zelf wel van alles ondernemen. In die tijd van het jaar is een park vaak vrij rustig maar kun je er wel van alles doen. Is het koud? Dan kun je op een vakantiepark toch lekker zwemmen, genieten van een sauna, binnen midgetgolfen, bowlen en nog veel meer. Zo weet je zeker dat je je niet hoeft te vervelen en bovendien is binnen met een goed boek op schoot bij de kachel zitten ook lang geen vervelend idee. 

 

 

Heerlijk wandelen en genieten van wat lekkers

Houd je erg van wandelen? Dan kan dat in deze maand ook gewoon gedaan worden. Misschien ligt er sneeuw of is het koud maar daar kun je je op kleden en zo kun je toch ook in deze tijd van het jaar lange wandelingen maken. Kies voor een huisje in een streek waar veel natuur te vinden is en die je aantrekkelijk lijkt. Kleed je warm aan en ga lekker op pad. Maak onderweg een tussenstop om lekker op te warmen met warme chocolademelk of wat anders en je kunt er weer helemaal tegenaan. Voordeel van een vakantiehuisje of groepsaccommodatie is dan ook nog eens dat je het daar lekker warm hebt en volop kunt genieten van alles wat het huisje te bieden heeft. 

Ga voor extra luxe

Wil je extra luxe op vakantie of een midweek weg in Nederland? Dan is het in februari ook betaalbaar om een luxe huisje te boeken bij Villaspot. Deze huisjes hebben een jacuzzi of een sauna (soms ook allebei) zodat je helemaal tot rust kunt komen en lekker kunt opwarmen na een wandeling in de kou of door de sneeuw. Deze luxe vakantiehuisjes zijn altijd gelegen in rustige en natuurlijke gebieden, zodat je er ook echt van je rust kunt genieten en niet bang hoeft te zijn dat het er druk is. Dit zal in deze maand ook niet zo’n vaart lopen maar je kunt er in alle rust genieten van de natuur, het gezelschap en na een lange wandeling genieten van alle luxe die het bijzondere vakantiehuisje in Nederland je te bieden heeft. 

Ga samen met vrienden een weekendje weg

Ook leuk om te doen: een vakantiehuis huren samen met een vriendengroep. Kan iedereen een weekendje vrijmaken of kunnen jullie bijvoorbeeld een midweek samen op vakantie? Dan is dat in februari natuurlijk ook prima om te doen. Bij Villaspot kun je in alle maanden van het jaar terecht voor het boeken van een vakantiehuis voor meer personen. Bijzonder is dat je er ook vakantiewoningen vindt voor gezelschappen van 10 personen of 20 personen zodat iedereen in dezelfde villa kan verblijven en jullie fijn kunnen bijpraten. Goed voor de ontspanning en om elkaar weer te ontmoeten in een fijne en rustige omgeving.