Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Heb je zin in een fijne vakantie en wil je graag naar een vakantiehuisje in eigen land? Vergeet dan zeker niet om eens in Nederland te kijken naar het aanbod van Villaspot. Je vindt er namelijk allerlei soorten vakantiehuisjes dus voor iedereen is er wel iets geschikts te vinden. Hierbij kun je aan van alles en nog wat denken.

Lees meer

Bijzondere vakantiehuisjes Nederland

Bijzondere vakantiehuisjes in Nederland bij Villaspot

Bij Villaspot kun je terecht om een leuk vakantiehuis voor twee maar zeker ook voor meer personen te huren. Wil je bijvoorbeeld met je familie of met een vriendengroep een weekendje of een midweek weg Nederland? Huur dan een vakantiehuis 10 personen of meer. Er is veel mogelijk en er worden tal van huizen aangeboden waarin het je als vakantieganger aan niets zal ontbreken. Wil je er een speciale vakantie van maken en ben je op zoek naar een bijzonder vakantiehuisje in Nederland? Ook dan ben je bij Villaspot aan het juiste adres. Onder bijzonder kan natuurlijk van alles verstaan worden want dit is voor iedereen weer anders. Wat de een bijzonder vindt, vindt de ander misschien minder speciaal maar dat geldt natuurlijk andersom ook. 

Vakantiehuisjes waar huisdieren welkom zijn

Een goed voorbeeld van een bijzonder vakantiehuis Nederland is een woning waarin ook huisdieren welkom zijn. Ben jij bijvoorbeeld erg close met je hond of kat en wil je het liefste zoveel mogelijk tijd samen met je viervoeter doorbrengen? Ga dan voor een vakantiehuisje waarin je huisdier ook welkom is. Dit is niet in alle vakantiehuisjes mogelijk maar Villaspot heeft zeker de nodige exemplaren in het aanbod zitten, zodat jij je huisdier mee kunt nemen en jullie samen een fijne vakantie hebben. Er zijn luxe en ruime groepsaccommodaties (ook voor meer personen of als je meer dieren meeneemt en met verschillende gezinnen gaat) te vinden waar het jou en je kameraadje aan niets zal ontbreken. 

Grote vakantiehuizen voor groepen

Een ander type vakantiehuisje dat erg bijzonder is, is eentje waar veel personen tegelijk in kunnen verblijven namelijk grote vakantiehuizen. Villaspot biedt niet alleen vakantiehuisjes voor een gezin maar ook een grote groepsaccommodatie Nederland voor bijvoorbeeld tien en zelfs voor nog meer personen. Ideaal natuurlijk als je er met de hele familie eens op uit wilt gaan, met een grote vriendengroep een weekendje weg gaat of wanneer je allemaal op een feest bent uitgenodigd en verblijf zoekt na deze gelegenheid. Kijk goed naar alle mogelijkheden want er zijn zelfs vakantiehuizen beschikbaar voor groepen van 20 tot wel 30 personen en die vind je niet zomaar overal. 

Wellness vakantiehuisjes

Ook bijzonder: een wellness vakantiehuisje. Deze vind je zelden op vakantieparken maar vooral in rustige, natuurrijke gebieden. Dit zijn vakantiehuisjes die ideaal zijn als je er echt even uit wilt en voor je rust ergens naartoe gaat. Heb je een drukke baan, woon je in een levendige stad of wil je er echt even tussenuit om helemaal tot rust te komen? Dan is een wellness huisje ideaal. Deze staan altijd op rustige plekken zodat je er kunt genieten van de natuur en de omgeving als je een lange wandeling gaat maken. Daarna kun je in het vakantiehuisje zelf volledig ontspannen in de aanwezig sauna of jacuzzi zodat het een heerlijk relaxte vakantie wordt en jij daarna weer vol energie en goede moed aan de slag kunt. 

Vakantiehuisje met een eigen zwembad

Ook leuk en zeker bijzonder: een vakantiehuis met zwembad. Dat is ideaal als je met kinderen op vakantie gaat zodat ze elke dag een privé zwembad tot hun beschikking hebben en er naar hartenlust kunnen spelen en zwemmen. En zeg nu zelf: voor jezelf is een eigen zwembad waar je in alle rust van kunt genieten op warme dagen en lekker kunt afkoelen toch ook heerlijk? Kijk goed wat je zelf graag wilt hebben op vakantie en wat jij bijzonder vindt. Op die manier vind je een prima vakantiehuisje dat perfect bij al je wensen aansluit. 

In veel landen

Deze bijzondere vakantiehuisjes van Villaspot vind je zowel in Nederland (op tal van locaties zoals aan zee of in het bos) maar ook in andere Europese landen zoals België, Duitsland en Frankrijk is het aanbod groot. Keuze genoeg dus om een weekendje weg of een vakantie heel bijzonder te maken.