Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Wanneer je niet aan schoolvakanties gebonden bent, is het zeker het overwegen waard om op een ander moment op vakantie te gaan. Zeker als je erg op je rust gesteld bent maar er toch een keertje graag eens even helemaal lekker tussenuit wilt, is het een goed idee om buiten het hoogseizoen een vakantie te boeken, bijvoorbeeld in de maand april. 

 

Lees meer

Vakantiehuis april

April is een prima maand om op vakantie te gaan

Een vakantiehuis of groepsaccommodatie huren kan het hele jaar door bij Villaspot. Het maakt bij een vakantiehuisje ook niet uit of het goed of slecht weer is want in het huisje zelf kun je het natuurlijk heerlijk warm stoken en hoef je niet bang te zijn dat je nat wordt of het koud krijgt. Als je ervoor kiest een vakantiehuisje in april te huren, kijk dan goed waar je naartoe wilt. Het kan in deze maand al heel erg mooi weer zijn maar het spreekwoord luidt natuurlijk niet voor niets, april doet wat hij wil. Als je graag van de natuur wilt genieten, is de kans groot dat dit in april ook goed kan en kun je genieten van alles wat begint te bloeien en groeien. 

Bepaal waar je graag naartoe wilt

Kies je bij Villaspot voor een vakantiehuis Nederland huren in april, dan kun je dat op heel veel plaatsen in zowel Nederland als in een aantal andere landen doen. Kijk goed waar je naartoe wilt en wat er allemaal te zien en te doen is in de omgeving. Als je bijvoorbeeld graag cultuur wilt opsnuiven, steden of leuke dorpjes wilt bezoeken of echt gewoon alle bezienswaardigheden als je eenmaal ergens bent, wilt bezoeken, kies dan voor een huisje dat een beetje leuk in de buurt ligt. Met mooi weer kun je dan zelfs gewoon op de fiets op pad gaan natuurlijk. 

Wanneer je vakantie houdt voor je rust

Houd je erg van rust? Dan is april een goede maand om op vakantie te gaan omdat je dan nog veel minder toeristen overal tegenkomt (wel meer kans daarop trouwens als Pasen in deze maand valt). Bij Villaspot vind je ook vakantiehuizen die speciaal bedoeld zijn voor mensen die even willen onthaasten en willen ontsnappen aan de drukte van alledag. Deze vakantiehuisjes bevinden zich in natuurlijke gebieden en staan nooit allemaal dicht bij elkaar op een park, zodat de rust ook echt gegarandeerd kan worden. Kies je voor een luxe vakantiehuisje van Villaspot met bijvoorbeeld een sauna of jacuzzi, dan kun je er zeker van zijn dat het er rustig is en dat je zelf ook heerlijk kunt genieten. 

 

Neem je huisdier mee op vakantie

Niet in alle vakantiehuisjes die te huur zijn, mag je huisdier ook mee. Wil je graag je honden meenemen als je op vakantie gaat omdat je ze slecht missen kunt en gewoon graag samen van alles wilt ondernemen, zoals spelen met je huisdier of lange wandelingen maken? Dan is het een goed idee om voor een vakantiehuisje van Villaspot te kiezen waarin ook je huisdier welkom is. Deze vakantiewoningen zijn ruim van opzet en hebben vaak een afgezette tuin waarin je hond los rond kan lopen en jij er niet bang voor hoeft te zijn dat deze ontsnapt. 

Wat verlang jij van een vakantiehuisje? 

Kijk altijd goed wat je precies van een vakantiehuisje verlangt. Wil je een vakantiehuisje Villaspot huren met alles erop en eraan? Dan is dat goed mogelijk. Doe je dit in april, dus nog in het laagseizoen? Dan betaal je er ook veel minder voor dan in het hoogseizoen en het huisje blijft gewoon hetzelfde, zodat jij van alle voorzieningen kunt profiteren en van alle gemakken voorzien bent. Voor veel minder geld heb je dan ook de beschikking over een luxe vakantiewoning. 

Lekker even weg met een grote groep 

Heb je plannen om met een grote groep weg te gaan? Weet dan dat je bij Villaspot terecht kunt voor vakantiehuizen voor verschillende groepsgroottes. Wil je een vakantiehuis 6 personen? Of toch liever voor 10 personen of misschien wel voor 20 personen? Het is allemaal mogelijk bij Villaspot. Neem zeker een kijkje op de website om te zien wat er allemaal mogelijk is. Als je bijvoorbeeld met een grote groep vrienden weggaat voor een weekendje, kunnen jullie voor de gezelligheid ook allemaal samen in één vakantiehuis waar je meer dan genoeg ruimte hebt.