Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Wil je eens even echt lekker uitwaaien op het strand en er ook maar meteen een leuk weekendje of weekje weg van maken? Overweeg dan zeker om een strandhuisje te boeken bij Villaspot. Het aanbod aan vakantiehuizen aan het water is groot, dus de kans dat ook jij iets vindt dat je aanstaat, is aanzienlijk. Bij een strandhuisje zullen de meeste mensen direct denken aan een vakantiehuisje aan zee, maar er staan ook dergelijke huisjes aan de stranden bij de meren in ons land.

Lees meer

Strandhuisje Nederland

Strandhuisje in Nederlands of toch liever aan een vakantiehuisje in het buitenland? 

Wil je nu toch liever een vakantiewoning in het buitenland aan het strand boeken? Ook dat is mogelijk bij Villaspot. Denk bijvoorbeeld eens aan een vakantiehuisje aan de Franse kust. Daar is het ook mooi en er is veel te doen en te zien. Blijf je liever in eigen land? Kies dan voor een vakantiehuis Nederland want ook daar kun je volop genieten van zon, zee en strand. 

Veel te beleven in de zomer aan zee

Een vakantiehuisje aan het strand in Nederland kun je boeken wanneer jij dat graag wilt. Veel mensen zullen voor een villa in de zomervakantie kiezen, omdat de kans op mooi weer dan het grootste is en je kunt genieten en relaxen op het strand of lekker kunt afkoelen in het zoute zeewater. In de zomer naar zee betekent wel dat het er drukker is en dat je meer voor je vakantiehuisje betaalt dan in de wat rustigere maanden van het laagseizoen. Je kunt er echter wel zeker van zijn dat er in het hoogseizoen van alles te beleven is in en nabij de zee en de stranden dus je zult je er zeker niet vervelen. 

Wanneer je voor je rust even er tussenuit piept

Ben je erg op je rust gesteld en wil je even helemaal bijkomen als je een weekje weg of weekje naar zee gaat? Dan is het een goed plan om dit te doen buiten de vakantieperiodes om. Bij Villaspot kun je bijvoorbeeld kiezen voor een strandhuisje dat echt helemaal in de duinen staat. Deze vakantiehuisjes liggen in een rustig gebied waar je niet zoveel mensen tegenkomt en je kunt er zelf ook helemaal tot rust komen. Als je voor een van de luxe vakantiehuizen van Villaspot kiest, is er zelfs de mogelijkheid te kiezen voor een vakantiehuis met zwembad of een wellness huisje. In dat laatste vind je een sauna en/of jacuzzi zodat je heerlijk kunt ontspannen na een lange wandeling over het strand. Kijk altijd even goed wat er allemaal mogelijk is op dit gebied. 

 

Ook mogelijk voor een leuke vakantie met een groep aan zee

Ben je een uitje voor een grote vriendengroep aan het organiseren en willen jullie een verblijf aan zee hebben? Dan is dat ook mogelijk bij Villaspot. Je vindt er namelijk een groepsaccommodatie Nederland aan zee voor veel personen. Hierbij kun je makkelijk aan gezelschappen van tien personen of meer denken want een vakantiehuis 20 personen (zelfs wel 30) zit ook in het aanbod. Helemaal leuk natuurlijk als je met een groep vrienden een weekendje weggaat en jullie allemaal in hetzelfde vakantiehuis zitten. Je hebt er je eigen kamer en ruimte genoeg om je even terug te trekken, maar iedereen zit wel bij elkaar dus je hoeft je niet te vervelen en bijkletsen met iemand die je lang niet gezien hebt, is altijd mogelijk zodat het een geweldig weekendje weg wordt.

Strandhuisjes in Nederland zijn geschikt voor elke tijd van het jaar

Ga je nu een in periode dat het net wat minder warm is naar zee? Wees niet bang dat het te koud zal zijn in het strandhuisje, want deze zijn van alle gemakken voorzien en je kunt het er zo warm en gezellig maken als je maar wilt. Ga je lekker uitwaaien op het strand en kom je daarna wat verkleumd in het huisje terug? Maak wat lekkers warm en je komt weer helemaal bij en kunt genieten van de warmte en het uitzicht op zee. Daar is helemaal niks mis mee en zo wordt je vakantie aan zee een heerlijk uitje!