Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Een heerlijke vakantie aan de Franse kust: wie maak je daar nu niet blij mee? Het prachtige Frankrijk kent zoveel mooie kustgebieden; en in al deze gebieden vind je de mooiste vakantiehuizen.

Lees meer

Alle plaatsen in Franse kust

Vakantiehuis in Franse kust - Frankrijk huren

Een vakantiehuis aan de Franse kust is dus gemakkelijk te vinden en te boeken. Zo ga jij jouw droomvakantie beleven met een mooi verblijf als perfecte uitvalsbasis. Staat je koffer al klaar om ingepakt te worden?

Voor ieder reisgezelschap, het hele jaar door

Je kunt al binnen een paar dagen op vakantie gaan richting de Franse kust. De vakantiehuizen zijn voor kleine gezinnen, maar ook grote groepen. Dankzij de veelzijdigheid in het aanbod vind je altijd een mooi vakantieverblijf dat aan jouw wensen voldoet. Een vakantiehuis voor 30 personen is bijvoorbeeld ook te boeken, wanneer je met een grote vriendengroep of een vereniging een paar dagen op vakantie wilt. Maar voor een korte trip met je gezin of een romantisch weekendje weg met je partner kun je ook een mooi vakantiehuis aan de Franse kust boeken. Het hele jaar door, ook buiten de zomervakantie en andere vakantieperiodes in kun je een mooi verblijf boeken.

Vakantiehuis aan de Franse kust in het noorden

De Franse kust is een breed begrip: met meer dan 5500 kilometer aan strand is er altijd wel een plekje te vinden in Frankrijk waar jij kunt genieten van een welverdiende vakantie. Zo kun je in het noorden van Frankrijk genieten bij leuke steden als Calais en Duinkerke. Maar ook als het gaat om natuurgebieden ben je in het noorden van Frankrijk op de juiste plek. Het Regionaal Natuurpark van de Kapen en Opaalmoerassen is een prachtig natuurreservaat waar je mooie wandelingen kunt maken. Duinkerke is een historische plaats waar je volop cultuur kunt snuiven.

Uitvalsbasis voor je verblijf aan de oostkust

Aan de oostkust van Frankrijk zijn er duizenden kilometers aan strand te vinden. Le Havre, Brest, Nantes, La Rochelle, Bordeaux: het zijn stuk voor stuk mooie kustplaatsen. Je vakantiehuis aan de Franse kust is een mooie uitvalsbasis voor je ontdekkingsreis langs de Atlantische Oceaan. Met een wandeling langs de kust ontdek je mooie natuurgebieden, zoals Regionaal Natuurpark Marais Poitevin bij La Rochelle of natuurreservaat d'Armorique bij Brest. Aan de kust kun je volop genieten van heerlijke dagen aan het strand en het samenzijn met je dierbaren. Of je nu kiest voor een vakantiehuis Franse kust met een zwembad of andere luxe extra’s: voor jouw wensen is er altijd een vakantiehuis te vinden.

Vakantiehuis te huur: de Franse kust

Voor een zonzekere vakantie ga je naar de zuidkust van Frankrijk. Hier vind je mooie steden, prachtige stranden en genoeg leuke activiteiten voor jong en oud. Vanuit je vakantiehuis aan de Franse kust kun je de omgeving gaan verkennen. Wandel langs het strand, maak een fietstocht door de natuurgebieden, bezoek leuke steden of geniet gezellig met elkaar aan het strand. Zo ontspannen en vrij hoort een vakantie in Frankrijk te zijn. Ontdek je mogelijkheden en boek vandaag nog een mooi vakantiehuis aan de Franse kust!