Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Wil je een vrienden- of familieweekend doorbrengen in een van de buurlanden van Nederland? Dan is een groot vakantiehuis in Duitsland een super idee leuk! Het is lekker dichtbij en de prijzen van huizen liggen gemiddeld een stuk lager dan in ons land. Bekijk snel het aanbod groepsaccommodaties in Duitsland.

Lees meer

Grote vakantiehuizen Duitsland

Grote vakantiehuizen in Duitsland

De ruime keuze aan grote vakantiehuizen in Duitsland maakt het voor Nederlanders aantrekkelijk om regelmatig een korte vakantie in Duitsland te boeken. De reisafstand is niet zo groot, vooral niet naar gebieden als de Eifel en Moezel. Daardoor is het aantrekkelijk om zo’n vakantie samen met een groep vrienden of familieleden te boeken. Grote vakantiehuizen in Duitsland zijn een uitstekend vertrekpunt voor lange wandelingen door de prachtige natuur en voor ontdekkingstochten door de oude stadjes. In Duitsland zijn nog veel kastelen te vinden en een aantal daarvan is open voor bezichtiging.

Grote vakantiehuizen in Duitsland Eifel

Voor echte natuurliefhebbers zijn grote vakantiehuizen in Duitsland Eifel een must. De Eifel is een middelhoog gebergte, dat zich over zo’n 500 kilometer uitstrekt. Door zijn milde glooiingen en uitgestrekte bossen wordt het ervaren als een fantastisch natuurgebied. Je waant je ver over de grens. In werkelijkheid zit je maar een klein stukje ten Zuiden van Maastricht, want de Eifel ligt langs de oostgrens van België. De Eifel is het hele jaar door prachtig om te bezoeken. Na een lange wandel- of fietstocht is het prettig om terug te gaan naar de luxe vakantiehuizen, die door Villaspot in de regio worden aangeboden.

Koelte in en om grote vakantiehuizen in Duitsland

Met zijn kilometers lange wandelpaden, schitterende watervallen en de vele historische bezienswaardigheden is de Duitse Eifel een zeer gewilde vakantiebestemming. Samen met je vrienden of familie ga je echt terug naar de natuur en voelt je misschien wel een primitieve jager op zoek naar een prooi. Maar dat primitieve gevoel verdwijnt zodra je weer terug bent in de koelte van één van de grote vakantiehuizen in Duitsland. Want daar heb je naast airco alle luxe binnen handbereik. De huizen zijn voorzien van wifi om je belevenissen te delen met het thuisfront. Daarna duik je samen de jacuzzi, de sauna of het zwembad in.

 

Grote vakantiehuizen in Duitsland Moezel

Iets ten oosten van de Eifel ligt de Moezel, een prachtig vakantiegebied voor de liefhebbers van karakteristieke oude Duitse stadjes. Een echte aanrader is het om eens één van de grote vakantiehuizen in de buurt van Cochem te reserveren. Door zijn wijngaarden, waar je uiteraard de beroemde Moezelwijnen kunt proeven, en de rijke historie van het plaatsje is het een zeer gewilde vakantiebestemming. Echte bezienswaardigheden zijn de mosterdmolen, de Reichsburg, de Peterskapelle en de Sesselbahn, een stoeltjeslift om Cochem en de Moezel eens op een hele andere manier van bovenaf te bekijken.

Kerstdagen in grote vakantiehuizen in de Eifel, Duitsland

Voor een bijzondere kerst en jaarwisseling met de hele familie is het een aanrader om één van de grote vakantiehuizen in de Eifel te reserveren. De kans is groot dat er dan sneeuw ligt, dus dan wordt het echt een sprookjesachtige kerst. In de vakantiehuizen heb je evenveel luxe als thuis, dus niets staat een geweldig kerstdiner in de weg. Bij Villaspot kun je alle faciliteiten die je belangrijk vindt selecteren. Je kunt kiezen wat je vakantiethema is, in welke omgeving de vakantiehuizen moeten staan, maar ook hele praktische dingen, zoals hoeveel kinderbedjes en – stoeltjes je nodig hebt en de aanwezigheid van faciliteiten voor minder validen.