Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Veel mindervalide personen zijn rolstoelgebonden. Bij het boeken van een vakantie is het in zo’n geval erg fijn dat het vakantiehuis mindervaliden vriendelijk is. Villaspot heeft meerdere woningen in het aanbod die zeer geschikt zijn voor mindervaliden. In die huizen is een beperking geen beperking… puur genieten dus!

Lees meer

Vakantiehuis mindervaliden

Aangepast vakantiehuis voor mindervaliden

De aangepaste vakantiehuizen van Villaspot zijn speciaal ingericht voor mindervaliden. Echt overal is aan gedacht. Zo bevatten deze woningen geen obstakels, zijn ze gelijkvloers en beschikken ze bijvoorbeeld over brede deurposten zodat je overal kunt komen met je rolstoel. Zo kun jij optimaal genieten van je vakantie en word je niet steeds geconfronteerd met je beperking.

Rolstoelvriendelijk vakantiehuis in Nederland

In het bos, aan de kust, in het Limburgse heuvellandschap… Villaspot geeft jou de mogelijkheid om te kiezen uit rolstoelvriendelijke vakantiehuizen door heel Nederland. Er zijn meerdere vakantieparken waar je de perfecte aangepaste woning kunt huren. Maar je vindt ook huizen midden in de polder, die je een weids uitzicht bieden over het mooie Nederlandse polderlandschap. 

Vakantiehuis voor mindervaliden met elektrische rolstoel

Zit je in een elektrische rolstoel en wil je écht even helemaal tot rust komen in jouw luxe vakantiehuis, dan wil je niet na hoeven denken over hoe je bij dat zoutvaatje in de keuken of de kraan in de badkamer komt. Hier hoef jij je in een vakantiewoning van Villaspot geen seconde druk om te maken. Werkelijk aan alles is gedacht!

Vakantie voor mindervaliden

Vanzelfsprekend geven mensen met een lichamelijke beperking of handicap de voorkeur aan een rolstoelvriendelijk vakantiehuis. Staat dit huis op een vakantiepark dan is het fijn wanneer ook het park zelf rekening houdt met de rolstoelgebruiker. Denk aan de supermarkt of het restaurant. Een aantal vakantieparken in Nederland en België zijn hier écht op ingericht. Er is daar voldoende bewegingsvrijheid voor mensen in een rolstoel. Zo worden bijvoorbeeld hoge drempels en smalle doorgangen vermeden. 

Toegankelijke bungalows

Ben je rolstoelafhankelijk dan is niets zo vervelend als het moeilijk kunnen betreden van jouw gehuurde vakantiebungalow. Je bent toe aan jouw welverdiende vakantie en wilt niet tegen lastige situaties aanlopen. Bij Villaspot begrijpen we dat. Onze rolstoelvriendelijke vakantiehuizen zijn behalve binnen, juist ook buiten geschikt gemaakt voor mindervalide personen. Geen steile hellingen en enkel verharde wegen die naar de woning leiden zijn daar enkele voorbeelden van. Veel grote vakantiehuizen die je kunt huren op Villaspot.nl zijn voorzien van diverse aanpassingen voor mindervaliden mensen.