Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Met een grote groep op vakantie… superleuk toch!? Vaak zijn dit de momenten waar je écht naar toeleeft. Niet zelden levert dit dan ook een hoop voorpret op.

Lees meer

Vakantiehuis 26 personen

Ga je eindelijk een keer weg met jouw sportteam, vriendengroep of familie, zit je in allemaal verschillende kleinere vakantiewoningen. Iets wat niet altijd even leuk is. Bij Villaspot begrijpen we dat. Daarom geven we jou en je gezelschap de mogelijkheid om te kiezen uit heuse groepsaccommodaties. Deze 26-persoons vakantiehuizen zijn perfect geschikt om jullie een onbezorgde vakantie te laten beleven!

Grote vakantiehuizen voor 26 personen in Nederland

Heeft Nederland zulke grote groepsvakantiehuizen? Jazeker! Of je het nu aan de kust, dichtbij de stad of meer afgelegen in of nabij het bos zoekt… kan allemaal! Op basis van de omgeving kunnen jij en je groep hier ook leuke activiteiten bij organiseren. Ga bijvoorbeeld kitebuggyen op het strand of ga met het hele gezelschap klimmen in één van de vele klimbossen die Nederland rijk is. De 26-persoons vakantiewoningen in Nederland zijn werkelijk van alle gemakken voorzien. Deze mooie vakantiewoning in Asten, Noord-Brabant, al gecheckt?

Vakantiehuis voor 26 personen met zwembad

Menigeen vindt het heerlijk om tijdens de vakantie een lekker verfrissende duik te kunnen nemen. Het is erg gezellig om met zijn allen rond het zwembad te vertoeven. Zeker wanneer je met een grote groep op stap bent. Hoe tof is het als dat zwembad gedurende het verblijf in een 26-persoons vakantiehuis jullie eigendom is? Een heus privé zwembad dus… super natuurlijk! Met een beetje geluk hebben jullie er nog een heerlijke sauna bij ook. Er zijn genoeg groepsaccommodaties die over deze opties beschikken namelijk. Ga op zoek naar het vakantiehuis dat het beste bij jullie past!

Vakantiewoning voor 26 personen in België

Ga je met een groot gezelschap een lang weekend weg en wil je écht even dat buitenland gevoel ervaren, maar heb je geen zin om al te lang te moeten rijden? Kies dan voor België! Met name in de Ardennen vind je tal van grote vakantiehuizen die er helemaal op ingericht zijn om jullie een geweldig weekend te laten beleven. Kies voor een moderne woning. Of misschien gaan jullie juist voor een stukje nostalgie. Die keuze is helemaal aan jullie. Tip… boek een 26-persoons vakantiewoning met een ontspanningsruimte. Superleuk om even een potje te tafeltennissen of een pijltje te gooien.

Groepsaccommodatie voor 26 personen huren

Hoe leuk! Met een volledige groep er tussenuit in een 26-persoons groepsaccommodatie. Bereid heerlijke diners voor in de grote keuken of organiseer een tennistoernooitje op je eigen tennisbaan. Kies je voor een vakantiehuis bij Villaspot, dan kom je op basis van jouw filters op de vakantiewoning uit die het beste bij jullie past. Wil je graag een privé zwembad, maar dan het liefst wel buiten? Dat kan! Zoek je een aparte ruimte die compleet als bar is ingericht? Ook dat is mogelijk! Ga op onderzoek uit.

Vraag & antwoord

Villaspot biedt op dit moment meer dan 150 vakantiehuizen aan voor 26 personen en meer.
Villaspot biedt 26 -persoons vakantiehuizen aan in Nederland, België, Duitsland en 20 andere Europese landen.
De prijzen voor vakantiehuizen van 4 personen variëren van 125 euro tot 5.000 euro (o.b.v. 2 nachten).
Villaspot biedt meer dan 100 vakantiehuizen met zwembad voor 26 personen.
Villaspot biedt meer dan 80 kindvriendelijke vakantiehuizen aan voor 26 personen.
Villaspot biedt meer dan 75 vakantiehuizen aan voor 26 personen dicht aan zee.