Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Met een grote groep mensen op vakantie? Hoe fijn is het dan als je met het hele gezelschap in één groot vakantiehuis kunt verblijven! Villaspot biedt jou die mogelijkheid. Verschillende typen vakantiewoningen laten jou en je familie, je vrienden of je sportteam ultiem genieten. Niet alleen in Nederland, maar ook in onder meer België en Frankrijk. Kies het 24-persoons vakantiehuis dat aan jouw wensen voldoet!

Lees meer

Vakantiehuis 24 personen

Het seizoen leuk afsluiten met jouw sportteam ergens in Nederland? Of met de hele vriendengroep inclusief kids de vriendschap vieren? In Nederland vind je meerdere grote 24-persoons vakantiewoningen waar jullie heerlijk kunnen vertoeven. Kies een mooi huis aan bijvoorbeeld de kust of in het bos. Kies je voor een huis met zwembad? Of  hecht jij meer waarde aan een gezellige grote bar in je woning? Allemaal mogelijk!

Vakantiehuis voor 24 personen in Nederland

Op de prachtigste plekjes van Nederland vind je de meest mooie en sfeervolle 24-persoons vakantiehuizen. Gaan jullie met het gezelschap graag naar Overijssel? Of juist naar het bourgondische Limburg? En wat dacht je van een paar dagen uitwaaien aan de Zeeuwse kust? Nederland heeft als vakantieland genoeg te bieden. Kies het huis en de omgeving die aan jullie wensen voldoet en geniet van een welverdiende vakantie.

 

Vakantiehuis voor 24 personen met zwembad

Een vakantiehuis met privé zwembad… heerlijk! Begin de dag sportief en trek een aantal baantjes. Of neem gewoon een lekker verfrissende duik met daarbij een hapje en een drankje. De keuze is aan jou. Villaspot laat jou en de groep waarmee je een paar dagen weggaat kiezen uit verschillende 24-persoons vakantiewoningen die hier allen de beschikking over hebben. Dit vaak ook in combinatie met een sauna… perfect toch!?

Vakantiehuis voor 24 personen in de Ardennen

Ga je met een grote groep op vakantie, dan is een verblijf in de Ardennen een échte aanrader. Villaspot laat jou kiezen uit de mooiste 24-persoons vakantiehuizen die je in deze fraaie omgeving tegenkomt. Kom na het maken van een prachtige wandeltocht, het doen van een kajak sessie of een stoere klim tot rust bij je eigen zwembad, in de ontspanningsruimte of in één van de gezellige zithoeken. De Ardennen… een ideale uitvalsbasis voor jou en je groep!

Vakantiehuis voor een grote groep huren?

Een groepsaccommodatie huren, alleen voor een andere samenstelling? Bekijk dan onze vakantiehuizen voor:

vakantiehuis 12 personen
vakantiehuis 14 personen
vakantiehuis 16 personen
vakantiehuis 18 personen
vakantiehuis 20 personen
vakantiehuis 22 personen
vakantiehuis 30 personen

Vraag & antwoord

Villaspot biedt op dit moment meer dan 200 vakantiehuizen aan voor 24 personen en meer.
Villaspot biedt 24-persoons vakantiehuizen aan in Nederland, België, Duitsland en 20 andere Europese landen.
De prijzen voor vakantiehuizen van 24 personen variëren van 125 euro tot 5.000 euro (o.b.v. 2 nachten).
Villaspot biedt meer dan 50 vakantiehuizen met zwembad voor 24 personen.
Villaspot biedt meer dan 40 kindvriendelijke vakantiehuizen aan voor 24 personen.
Villaspot biedt meer dan 50 vakantiehuizen aan voor 24 personen dicht aan zee.