Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Zoek je een leuke vakantiebestemming in mei? Dan is het aanbod aan vakantiehuizen bij Villaspot, ook in die maand, erg groot. Het kan dan al vaak heel mooi weer zijn dus een prima tijd van het jaar om er eens lekker tussenuit te gaan. Houd er wel rekening mee dat er altijd meivakantie is, dus het kan zeker wel drukker zijn op bepaalde bestemmingen en je betaalt in die tijd ook al wat meer voor het huren van een vakantiehuis Nederland. 

Lees meer

Vakantiehuis mei

Vakantiehuis in mei in Nederland of in het buitenland

Hebben jij en je kids meivakantie? Prima gelegenheid natuurlijk om een vakantie of een weekendje weg te boeken in een vakantiehuisje. Bij Villaspot is het aanbod aan vakantiehuizen en groepsaccommodaties groot en divers en vind je leuke woningen door heel het land. Liever een vakantiehuis in België, Duitsland of Frankrijk? Dat is bij Villaspot ook mogelijk. Ook daar en nog in een aantal landen in Europa meer, vind je fijne vakantiehuizen waar je heerlijk kunt genieten en van alle gemakken voorzien bent. 

Kies een huisje op een locatie die jou aanspreekt

Ben je van plan een vakantiehuis in mei te boeken? Weet dan dat je in die tijd vaak al veel leuke dingen buiten kunt ondernemen. Ben je wel iemand die van de natuur houdt en graag gaat wandelen, fietsen, zwemmen of wat anders? Dan is deze tijd van het jaar daar al bij uitstek geschikt voor. Kies in dat geval een huisje in het bos zodat je daar helemaal je hart kunt ophalen. Je hebt onder andere de keuze uit een vakantiehuis aan het water, nabij het bos, in de duinen en zo is er nog veel meer te noemen. Het is belangrijk dat je op voorhand goed kijkt waar je vakantiehuis staat. Houd je bijvoorbeeld erg van de natuur maar ben je ook nogal op je rust gesteld? Dan heeft Villaspot speciale, luxe vakantiehuizen die op een rustige plek staan en waar je heerlijk kunt ontspannen. Ook in de sauna of jacuzzi die je bij het huisje vindt.

Bijzondere vakantiehuisjes voor veel personen

Villaspot heeft nog meer bijzondere woningen in het aanbod. Wil je bijvoorbeeld in mei graag een vakantie boeken voor de hele familie of met een (grote) vriendengroep weggaan? Boek dan een vakantiehuis 20 personen of meer. Dit zijn bijzonder grote vakantiewoningen waar iedereen de ruimte heeft en waar je echt met heel veel mensen bij elkaar kunt zijn. Liever losse vakantiewoningen voor bijvoorbeeld elk gezin apart? Dat is ook goed mogelijk bij Villaspot want ook vakantiewoningen voor 2, 4 en meer personen vind je in het aanbod. 

 

Vakantiehuis waar ook je huisdier welkom is

Heb je een hond (of misschien meer dan eentje) als huisdier en neem je deze graag mee op vakantie of een weekendje weg? Dan kan dat in mei natuurlijk ook prima. Kies in dat geval een huisdiervriendelijke vakantiewoning waar je huisdier ook welkom is. Deze speciale vakantiehuisjes bieden veel ruimte aan mens en dier en hebben vaak ook een omheinde tuin zodat je huisdier vrij rond kan lopen en jij je geen zorgen hoeft te maken dat deze ontsnapt. Kies bijvoorbeeld een vakantiehuis aan het water of nabij een bos zodat jullie samen lange wandelingen kunnen maken en jullie je prima vermaken. 

Veel te doen in de maand mei

In mei begint het vakantieseizoen stilaan goed op gang te komen. Dit betekent dat veel bezienswaardigheden, attracties, markten, parken en meer allemaal weer open gaan voor publiek en dat je je daar prima vermaken kunt. Wil je naar een specifieke bestemming zodat je dicht in de buurt van allerlei bezienswaardigheden bent of dat je niet ver hoeft te rijden om bijvoorbeeld naar de dierentuin, een attractiepark of ander evenement te gaan? Kies dan een vakantiehuis van Villaspot dat nabij gelegen is. 

Boek tijdig en weet dat de prijzen al wat hoger liggen

Houd er wel rekening mee dat je tijdig boekt als je in deze tijd op vakantie wilt gaan. Omdat er dan meer mensen voor vakantie kiezen of vrij zijn, is de vraag naar vakantiehuisjes groter en zullen deze sneller besproken zijn. Je betaalt in de vakantieperiode ook altijd meer voor een vakantiehuisje maar dan heb je ook wel een mooi verblijf en met wat geluk prima weer zodat jullie in de maand mei van alles kunnen ondernemen.