Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Als het voorjaar eenmaal van start gegaan is, kunnen daar al heel mooie dagen tussen zitten waarop je heerlijk buiten van alles kunt ondernemen. In maart kan het in ons landje nog bitterkoud zijn, maar soms is het voorjaar ook al echt op komst en is een zonnige dag zeker niet ondenkbaar. Maart is dan ook lang geen gekke maand om er eens lekker tussenuit te gaan en een vakantiehuis bij Villaspot te boeken. 

Lees meer

Vakantiehuis maart

Groot en gevarieerd aanbod aan vakantiehuizen bij Villaspot

Als je ervoor kiest een vakantiehuis Nederland bij Villaspot te boeken, heb je veel mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een luxe vakantiewoning, eentje waarin je van werkelijk alle gemakken voorzien bent of een woning waarin je huisdier ook welkom is en dit zijn nog maar een paar voorbeelden. Kijk goed naar het uitgebreide en bijzonder gevarieerde aanbod van Villaspot zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt als je een vakantiehuis uitzoekt. 

Wat is belangrijk om op te letten? 

Het is erg belangrijk dat je op de volgende zaken let:

  • Kies een locatie die je aanspreekt. Dit kan voor de een midden in de natuur zijn terwijl een ander liever voor een wat meer stedelijke omgeving kiest. Wil je bijvoorbeeld veel ondernemen en van alles bezoeken? Dan kies je een huisje dat daarbij in de buurt is. Wil je liever genieten van de natuur? Dan kies je voor een vakantiehuis nabij de bossen, een natuurgebied of bijvoorbeeld villa aan zee

  • Kijk goed met wat voor gezelschap je op pad gaat in maart. Als je niet aan de schoolvakanties gebonden bent, is maart een prima tijd om weg te gaan. Je kunt een vakantiehuis voorjaarsvakantie boeken maar deze kun je ook omzeilen als je dat wilt. Houd er wel rekening mee dat het ook slecht weer kan zijn en dat er voldoende binnen-activiteiten zijn in de nabijheid van je vakantiehuis. Zeker met kleine kinderen is dat belangrijk zodat zij zich goed vermaken. 

  • Bepaal wat je van een vakantiehuisje verlangt. De een wil misschien een huisje dat werkelijk van alle gemakken voorzien is (uitgebreide inventaris maar bijvoorbeeld ook een bubbelbad of sauna) terwijl een ander sneller tevreden is en eigenlijk alleen het hele vakantie idee al geweldig vindt. Bij Villaspot zijn veel verschillende vakantiehuizen te huur en deze vind je tevens voor verschillende aantallen personen.


 

 

  • Kijk goed met hoeveel mensen je op pad gaat en kies daar een passend huis bij. Beter een beetje te groot en lekker de ruimte is vaak het fijnst, dus overweeg zeker om net een wat groter huisje te boeken zodat jullie alle ruimte hebben en iedereen kan doen wat hij of zij wil. Ideaal als je bijvoorbeeld met meerdere gezinnen in hetzelfde vakantiehuis zit. 

  • Gaat je huisdier ook mee op vakantie? Dan ben je bij Villaspot ook aan het juiste adres want er zijn speciale vakantiehuizen op tal van locaties waar ook je huisdier van harte welkom is. Deze vakantiewoningen zijn lekker ruim zodat jij en je huisdier er genoeg ruimte hebben (altijd handig met een grote hond of als je meer huisdieren meeneemt) en waarbij vaak een afgezette tuin hoort. Zo kan je huisdier ook buiten vrij kan rondlopen en kan deze rennen en ravotten maar hoef je er als baasje niet bang voor te zijn dat deze ontsnapt. 

Wanneer je echt voor je rust er even lekker tussenuit bent

Ga je echt voor je rust in maart op vakantie? Kies dan een natuurlijk en rustig gelegen vakantiehuis en vermijd daarbij eventuele vakantieperiodes zoals de voorjaarsvakantie of Pinksteren en Pasen. De meest luxe vakantiewoningen van Villaspot zijn speciaal bedoeld voor als je echt voor je rust op vakantie gaat en er volop van genieten kunt, dus overweeg zeker om een van deze woningen te boeken voor het ultieme vakantiegenot. Het is zeker verstandig om in deze tijd van het jaar te kiezen voor een locatie waar je ook dingen binnen kunt doen want ondanks het feit dat het voorjaar in maart begint, kan het weer nog alle kanten op. En ach, regent het? Zelfs dan kun je nog buiten dingen ondernemen om daarna weer lekker op te warmen in je luxe vakantiewoning. Wil je wel tijdens de feestdagen er even tussenuit? Een vakantiehuis Pasen huur je ook bij Villaspot.