Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Wil je een weekendje weg maar vind je het niet zo leuk om je huisdier bij iemand anders onder te brengen, een oppas of uitlaatservice te regelen of je hond naar een pension te brengen? Gewoon omdat je erg aan je kameraadje gehecht bent en het liefste van alles samen wilt ondernemen? Kijk dan eens bij Villaspot naar een vakantiehuis waarin ook huisdieren welkom zijn. Er zijn er genoeg te vinden. 

Lees meer

Luxe weekendje weg met hond

Ook vakantiehuis waar je viervoeter welkom is

Een weekendje weg kun je op tal van manieren doen. Zo kun je ervoor kiezen om een vakantiehuisje in België of Duitsland te huren maar in eigen land is het aanbod ook groot. Je kunt een eenvoudig ingericht huisje kiezen maar een luxe vakantiehuis Nederland waar ook je hond welkom is, vind je ook bij Villaspot. Er zitten speciale vakantiehuizen in het aanbod die net even wat groter zijn zodat jij en je viervoeter er alle ruimte hebben en jullie je prima kunnen vermaken. Daarnaast zijn de luxe vakantiehuizen voorzien van alle gemakken zodat je er een geweldig weekend van kunt maken. Jij alleen met je hond maar ook met een groter gezelschap natuurlijk. 

Luxe vakantiehuis met afgezette tuin

Een luxe vakantiehuis waar je prima met je viervoeter terecht kunt, heeft vaak ook een tuin die omheind is. Daar kun je je hond met een gerust hart in laten en kan je viervoeter spelen en rennen zoveel hij maar wil en hoef je niet bang te zijn dat deze ontsnapt. Zo’n tuin is natuurlijk ideaal om zijn energie kwijt te kunnen en is ook prima voor als je meer honden meeneemt op je weekendje weg. Het huren van luxe vakantiehuizen is zeker de moeite waard.

Voor honden, katten en andere huisdieren

De vakantiehuizen van Villaspot waar je viervoeter ook welkom is, zijn niet alleen voor honden bedoeld, maar dit zullen wel de meest voorkomende dieren zijn die worden meegenomen. Heb je nu een kat die je maar moeilijk missen kunt? Dan neem je die natuurlijk gewoon mee op weekendje weg want ook deze is welkom. Met je hond kun je lange wandelingen ondernemen maar sommige katten zijn daar ook dol op en in een vakantiehuisje dat luxe is en van alle gemakken voorzien, zal je kat het zeker naar de zin hebben. 

 

Kies een omgeving en bestemming die bij je past

Een luxe huisje uitkiezen waar jij en je huisdier welkom zijn, is zo gepiept. Houd echter bij je keuze ook rekening mee met de locatie. Is je hond bijvoorbeeld gek op het maken van lange wandelingen of speelt deze graag buiten en zijn jullie samen nog al eens actief bezig? Kies dan voor een vakantiehuisje in een bosrijke of natuurlijke omgeving zodat jullie samen kunnen wandelen, een speurtocht kunnen doen of buiten kunnen spelen. Een huisje aan zee is ook lang geen gek idee, zeker niet als je viervoeter dol op water en op zwemmen is. 

Veel verschillende mogelijkheden bij Villaspot

Kies een locatie die je aanspreekt en boek een leuk weekendje weg. Zo ben je in een villa van Villaspot van alle gemakken voorzien en hoef je je beste kameraad niet thuis te laten. Kijk voor een leuke bestemming op de website waarop je een groot aanbod aan huisjes vindt. Of je met alleen je hond gaat of met een groot gezelschap maakt niet uit, Villaspot heeft ook groepsaccommodaties in Nederland. Zo kun je kiezen voor een huisje in het buitenland maar ook Nederland heeft veel moois te bieden. Veel honden hebben doorgaans weinig problemen met autorijden en vinden dat zelfs leuk, maar kies wel een bestemming die niet extreem ver weg is en stop regelmatig onderweg. 

Neem mee wat je hond nodig heeft

Het vakantiehuisje zal zeer diervriendelijk zijn maar bepaalde spullen moet je natuurlijk zelf vanaf thuis meenemen, dus vergeet zeker niet om voor je hond ook het nodige in te pakken. Denk hierbij aan speelgoed, een mand, voer zoals brokken en vlees, een goede riem en alles wat je hond nog meer nodig heeft. Zorg voor voldoende rustpauzes onderweg en wat lekkers en laat je hond ook met regelmaat uit. Het is prettig als jullie allebei goed uitgerust op de plaats van bestemming aankomen en kunnen genieten van het weekendje weg met hond!