Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Wil je een leuk weekendje weg? Dan is een korte vakantie aan zee natuurlijk ook altijd erg leuk om te doen. In de provincie Zeeland heb je een meer dan 60 kilometer lange kuststrook waar je je prima kunt vermaken. Villaspot heeft een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan vakantiehuisjes in de provincie Zeeland waar je kunt genieten van zon, zee, strand en nog veel meer. 

Lees meer

Weekendje weg Zeeland

Vakantiehuisje aan de Zeeuwse kust

Als je voor een vakantiehuis Zeeland kiest, kun je er aan de kust genieten van allerlei watersporten. Denk aan zwemmen, zeilen, surfen of bijvoorbeeld waterskiën. Zeker voor de sportievelingen onder ons is het een fijne bestemming om lekker in het zeewater iets te ondernemen maar als je net wat minder fanatiek bent, is een wandeling maken over het strand natuurlijk ook altijd heerlijk om te doen. De kust van Zeeland is lang en je kunt er van alles ondernemen maar ook gewoon lekker van de zon genieten door op het strand te relaxen. 

Veel te zien in Zeeland

Ben je nu niet direct een strandganger maar wil je wel graag een weekendje weg aan zee boeken in de provincie Zeeland? Weet dan dat er nog veel meer te doen en te zien is. Breng eens een bezoek aan de Deltawerken, de Neeltje Jans of ga naar een van de musea in deze provincie. Deze zijn zeker de moeite waard om eens te bezoeken zodat je ook weer meteen weet hoe het met de waterwerken in ons land gesteld is. 

Ga naar Zeeland in het laagseizoen: er is van alles te beleven

Zeeland is natuurlijk een provincie waar jaarlijks veel toeristen naartoe gaan maar dit wil zeker niet zeggen dat er alleen maar drukke plekken te vinden zijn om naartoe te gaan als je een weekendje weg wilt. Heb je een weekendje gepland in het laagseizoen? Dan is het er sowieso al een heel stuk rustiger maar kun je er zeker nog van alles beleven. Wandelen is mogelijk, een leuke plaats bezoeken en vergeet zeker niet om eens lekker uit eten te gaan want daarvoor ben je het Bourgondische Zeeland zeker aan het juiste adres. 

 

Vakantiehuis waar je huisdier ook welkom in

Wil je voor je weekendje weg naar Zeeland graag de hond of een ander huisdier meenemen? Dan ben je ook daarvoor bij Villaspot aan het juiste adres. Niet in elk vakantiehuis is een huisdier welkom maar bij Villaspot vind je wel huisjes waar dit prima kan. Kies voor een wat groter en ruimer vakantiehuis Nederland waar je huisdier alle ruimte heeft om te rennen en spelen (altijd handig met een grote hond of met meerdere honden) of een vakantiehuis met omheinde tuin. Dan kan je huisdier loslopen en is de kans op ontsnappen klein. Ook wel zo rustig voor jou natuurlijk en jullie kunnen samen lange wandelingen maken op het strand of op een andere fijne plek in de natuur. Vergeet zeker niet eens door de duinen te wandelen, want dat is extra speciaal voor mens en dier. 

Vakantiehuis voor veel personen

Vakantiehuisjes in de duinen zijn extra speciaal. Deze hebben een mooie locatie dichtbij het strand zodat je daar kunt gaan wandelen maar ook de zee kunt zien. Villaspot heeft ook bijzondere, grote vakantiehuizen in het aanbod. Dit betekent dat je bijvoorbeeld ook met een grote vriendengroep of complete familie een groepsaccommodatie Nederland kunt huren want er zitten woningen tussen waar je met zeker 20 personen een weekendje logeren kunt. Dat is met veel personen in één groepsaccommodatie maar wel fijn om allemaal gezellig bij elkaar te zijn. 

Je eigen luxe vakantiehuis met alles wat je wilt

Een vakantiehuis Zeeland kun je zo luxe maken als je zelf maar wilt. Als je ervoor kiest om voor je rust een weekendje weg te kan, dan heb je bij Villaspot de keuze uit veel vakantiehuisjes in een rustige omgeving. Dit gaat altijd op voor een luxe vakantiehuisje waarin je je eigen wellness hebt. Deze huisjes zijn altijd in natuurlijke en stille gebieden gelegen (dus niet op een druk vakantiepark) zodat je er echt voor je rust terecht kunt. Als je dan ook nog eens kiest voor een huisje met een sauna of jacuzzi, kun je na een dagje wandelen of iets bezichtigen zelf heerlijk relaxen bij of in het vakantiehuisje dus wat wil je nog meer?