Noordwijk

Op een kleinschalig vakantiepark aan de duinrand ligt dit vakantiehuis voor 2 personen. Je bent hier op steenworp afstand van strand en zee en je kunt in de grote, beschutte tuin en veranda comfortabel genieten. Het huis is perfect voor koppels! Je bent vanaf dit vakantiehuis zo bij de duinen en de zee. Met de fiets kun je de hele regio ontdekken. Steden waaronder Leiden, Haarlem, Amsterdam en Den Haag zijn dichtbij en zijn dus ideale uitjes. Het vakantiehuis is zeer compleet ingericht en is van alle gemakken voorzien. De woning beschikt over een lekkere zithoek rond de open haard en een gezellige, goed uitgeruste keuken. De winkels en supermarkten kun je vinden in Noordwijk of Noodwijkerhout. Dit vakantiehuis was een van de Belvilla Award winnaars in 2016.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 65 m2

Parterre
  • Parterre
  • Open keuken
  • Fornuis (4 kookplaten, gas)
  • Koffiezetapparaat (cups)
  • Oven (grilloven)
  • Afwasmachine
  • Koelkast
  • Wasmachine
  • Woon/eetkamer
  • TV (flatscreen, internationale zender(s), geen Duitse zender(s))
  • Eettafel
  • Zithoek
  • DVD-speler
  • Gashaard
  • Badkamer
  • Bad met douche
  • Wastafel
  • Toilet
Tussenetage
  • Tussenetage
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden
Algemeen
  • Algemeen
  • Veranda
  • Berging
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • Parking
  • Vijver

Reviews

9.5 Dit huis heeft 47 reviews

reviews_man

Dhr Krause

Verblijfsduur: 2023-09-08 - 2023-09-15

Verbleef van 8 tot 15 september 2023 We werden hartelijk ontvangen door de eigenaresse. Het huis ligt heerlijk rustig aan het einde van een bungalowpark. Echt magisch, prachtig ontworpen en zeer goed onderhouden. We hebben echt genoten van onze vakantie daar. Het weer was dit jaar geweldig en we reden elke dag met onze fietsen (fietsverhuur op ongeveer 1 km afstand) naar het strand, over de duinen naar Zandvoort, Katwijk of naar Noordwijk in het centrum. Winkelen kan heel goed in het nabijgelegen Noordwijkerhout, waar niet alleen de Lidl, Dirk of Albert Heijn te vinden zijn, maar ook kleinere winkels om te winkelen, een toeristisch informatiecentrum en nog veel meer. We kunnen het vakantiehuis Searose ten zeerste aanbevelen en komen graag nog eens terug. Hartelijke groeten uit Ingelheim am Rhein Mario en Daniela Krause

reviews_vrouw

Dhr Auer

Verblijfsduur: 2023-04-14 - 2023-04-21

Zo wordt vakantie in een vakantiehuis leuk. De gastvrouw Eveline was zeer gastvrij, de briefing was vriendelijk en grondig. Het huis is erg schoon, het complex is over het algemeen goed onderhouden (en ik ben erg kieskeurig). We komen terug. We voelden ons zeer comfortabel. De trap naar het slaapgedeelte is niet geschikt voor oudere mensen of mensen die wat onvast ter been zijn.

reviews_vrouw

Dhr Schröder

Verblijfsduur: 2022-10-07 - 2022-10-14

Het huis "Searose" is prachtig. Het is van alle gemakken voorzien, erg gezellig en biedt alle comfort voor twee personen. Op de veranda en in de tuin kunt u de hele dag genieten van de zon en op koude regenachtige dagen bieden de gashaard en de gezellige woonkamer een knus plekje. Het huis is zeer rustig gelegen op een klein bungalowpark en biedt een ideaal vertrekpunt voor lange strandwandelingen en fietstochten door het fantastische duinlandschap. Winkels zijn in de nabije omgeving en goed bereikbaar met de fiets.De boeking en check-in waren volledig ongecompliceerd. De hospita is altijd beschikbaar en zorgt voor het welzijn van de gasten.

reviews_vrouw

Dhr Baldus

Verblijfsduur: 2022-06-24 - 2022-07-01

Het huis is erg mooi en liefdevol ingericht. Precies op de afgesproken tijd werden de sleutels overhandigd. Onze huiseigenaar nam veel tijd en legde alles tot in detail uit. De eerste dagen zijn de belangrijkste dingen voor het huishouden er al. Wijn, bier, frisdrank en chocolade waren welkomstgeschenken. Alles perfect.

reviews_man

Dhr De Jager

Verblijfsduur: 2022-04-22 - 2022-04-29

Wat hebben we weer enorm genoten van ons verblijf in Searose. Heerlijke plek om te verblijven en te ontspannen in een schitterend huisje. Wij komen zeker weer terug! Het hartelijke ontvangst was erg fijn en werd zeer gewaardeerd. Tot snel!

reviews_vrouw

Dhr Bankras

Verblijfsduur: 2021-06-11 - 2021-06-18

Wij hebben van 11 t/m 18 juni 2021 enorm genoten van ons verblijf in Searose Cottage op bungalowpark 't Lappennest in Noordwijk. Een cottage van alle gemakken voorzien, heerlijke grote tuin en een prima uitvalsbasis voor allerlei leuke (wandel)tochten in de nabije omgeving. Amsterdamse Waterleiding Duinen om 8 km afstand - Meijendel bij Wassenaar en (ons verste uitje) naar landgoed Ockenburg in Rotterdam. En natuurlijk lopend door de bossen in een kwartiertje bij het strand vanuit het huisje. Eigenaresse van de cottage heeft ons heel hartelijk ontvangen en gaf uitgebreid uitleg over gebruik materialen en apparaten. Zeer goed voorziene keuken (inclusief kruiden). Een aanrader voor een fantastisch verblijf.

reviews_man

Dhr Telkamp

Verblijfsduur: 2021-05-28 - 2021-06-04

Mooi sfeervol huis, voorzien van alle gemakken, grote tuin. Huis ligt dichtbij duinen en strand.

reviews_vrouw

Mevr Haverink-Heuvink

Verblijfsduur: 2021-05-21 - 2021-05-28

Gezellige accommodatie, ruim voorziene keuken, fijne tuin. Gastvrije ontvangst, alles superschoon. Als we al wat moeten opmerken, dan is 't de koelkast, die slecht sluit, waar we wel op zijn gewezen, maar reparatie of vervanging is misschien ook een idee. maar bovenal gewoon een heel prettig huis.

reviews_vrouw

Dhr Hendrikx

Verblijfsduur: 2021-05-07 - 2021-05-09

We hebben een fijn verblijf gehad in Searose. Het is een schattige cottage, die knus ingericht is. We hebben ook erg genoten van de tuin en de veranda. Vanuit de cottage kun je naar het strand wandelen. Noordwijk is net te ver om te wandelen. We vonden Searose een fijne plek. Er zijn wel een paar opmerkingen, waardoor we niet de volle waardering geven. De keukenapparatuur is wat verouderd. Verder vermoeden we dat het bin warm weer erg warm kan worden in de slaapkamer. Daar hadden wij in het koele voorjaar geen last van. Speciale vermelding voor de vriendelijkheid van de eigenares. Kortom: zeker een aanrader voor een gezellig verblijf.

reviews_man

Dhr Gerkes

Verblijfsduur: 2021-05-14 - 2021-05-21

Heerlijke week in comfortabele villa. Prachtige tuin, vlakbij het strand. Paar heerlijke wandelingen gemaakt in de omgeving. Aanrader.

reviews_man

Dhr Van Beek

Verblijfsduur: 2021-04-12 - 2021-04-16

Een heel fijne ervaring; werden erg gastvrij ontvangen door de eigenaresse. Uiteraard geheel coronaproof. Het huis straalt warmte en gezelligheid uit, is erg schoon en voelt gelijk als thuis. Daarnaast is het prima gelegen op een rustig park en op korte afstand van duinen en strand. Kortom een locatie om naar terug te gaan.

reviews_vrouw

Mevr Burgard

Verblijfsduur: 2020-09-18 - 2020-09-25

Allemaal heel mooi en kalm. Een huis om je goed te voelen.

reviews_vrouw

Dhr Gadella

Verblijfsduur: 2020-09-11 - 2020-09-18

Hartelijk en een verrassend MOOIE accommodatie. De omgeving was precies wat we hoopten

reviews_man

Dhr Widmer

Verblijfsduur: 2020-08-14 - 2020-08-21

Hartelijke ontvangst door de eigenaresse. Dit was de vierde keer dat we in het gezellige, goed ingerichte huisje verbleven.

reviews_vrouw

Dhr De Bot

Verblijfsduur: 2020-08-07 - 2020-08-14

Geweldig sfeervol huis met prachtige veranda en tuin. Binnen netjes en functioneel met een gezellige vide als slaapkamer. We voelden ons direct op ons gemak! Lekker vlakbij duinen en strand en de fiets mee is ideaal.

reviews_vrouw

Dhr Manfred

Verblijfsduur: 2020-07-31 - 2020-08-07

We hebben nu 2 keer geboekt bij BELVILLA, De twee huizen kwamen exact overeen met de beschrijving, De prijs is hoger dan bij andere makelaars, maar de kwaliteit spreekt weer voor zich, Aanrader,

reviews_man

Dhr Rabe

Verblijfsduur: 2020-07-31 - 2020-08-07

Een liefdevol ingericht, volledig uitgerust huis in landhuisstijl. De tuin is ruim, twee bomen zorgen voor schaduw. Op het buitenterras zit je zoals in het zuiden van Amerika. De keuken bevat alles wat je nodig hebt, inclusief kruiden, olie en azijn. Koelkast, grill, vaatwasser en wasmachine maken uw verblijf aangenaam. De slaapkamer op de bovenverdieping is erg mooi en comfortabel. Alleen van daaruit naar het toilet is 's nachts een beetje avontuurlijk. De parkeerplaats direct bij het huis is handig voor laden en lossen. In het tuinhuis is ruimte voor fietsen. Kortom een plek om tot rust te komen. De verhuurster is ter plaatse om instructies te geven. Voor alle technische zaken is er een map in de gebruikelijke talen en een map voor al het andere van A tot Z. We zouden het zeker nog een keer boeken.

reviews_vrouw

Mevr Kilschgoeritz

Verblijfsduur: 2020-07-25 - 2020-07-31

Zeer vriendelijke en bekwame kennismaking met het huis. Het huis is zeer schoon, koken is leuk in de goed uitgeruste keuken en vooral gezellig. We voelden ons erg op ons gemak.Je kunt gaan fietsen en wandelen in de omgeving.

reviews_man

Dhr Franz

Verblijfsduur: 2020-07-10 - 2020-07-24

Heel vriendelijk onthaal. Goede locatie. De woning is met veel oog voor detail ingericht en is zeer netjes. Ideaal voor 2 personen. Dicht bij het strand en winkels. Alles gemakkelijk per fiets bereikbaar.

reviews_vrouw

Dhr Eisema

Verblijfsduur: 2020-05-22 - 2020-05-24

De Searose in Noordwijk ligt op een prachtige locatie dichtbij het strand en Noordwijk. De aankomst was goed geregeld met een duidelijke telefonische rondleiding.

reviews_man

Dhr Laurijssen

Verblijfsduur: 2020-03-06 - 2020-03-13

Het ontvangst was zeer prettig. De eigenaresse nam alle tijd om alles uit te leggen en dan nog een verrassing dat er een aantal drankjes klaar stonden.

reviews_vrouw

Dhr Laurijssen

Verblijfsduur: 2020-03-06 - 2020-03-13

Bij de keuzes die wij hebben gemaakt zijn wij nooit teleurgesteld en als er iets was werd dat gemeld en gevraagd of ze het tijdens ons verblijf mochten oplossen,

reviews_man

Dhr Haerkens

Verblijfsduur: 2019-10-14 - 2019-10-18

Super mooi huisje. Erg sfeervol. Het ontvangst was super vriendelijk. Fijn dat we “opa” zijn fietsen mochten lenen. We hebben erg genoten van de omgeving. Je wandelt zo door bos en duin naar het strand.

reviews_man

Dhr Widmer

Verblijfsduur: 2019-08-02 - 2019-08-09

De gastvrouw verwelkomde ons heel hartelijk, we voelden ons vanaf het begin heel goed.

reviews_man

Dhr Keizer

Verblijfsduur: 2019-06-14 - 2019-06-28

Bijzonder vriendelijke eigenaresse. Accommodatie komt overeen met foto's. Lekker dicht bij duinen en zee.

reviews_vrouw

Mevr Kunstman-Boers

Verblijfsduur: 2019-05-24 - 2019-05-31

Een hartelijke ontvangst met rondleiding en uitleg door Eveline! Wat een knus en sfeervol huisje. De omgeving is prachtig, mooi natuurgebied vlakbij huis en het strand ook dichtbij. Centraal gelegen ten opzichte van grote steden en leuke dorpjes.

reviews_vrouw

Mevr Giunta

Verblijfsduur: 2019-03-25 - 2019-03-29

Dat hadden we niet, omdat alleenstaand huis

reviews_man

Dhr Karg

Verblijfsduur: 2018-09-21 - 2018-09-28

De ontvangst (met wijn, noten en chocolade op de keukentafel) was erg vriendelijk. De eigenaar kwam uit Rotterdam en stelde ons voor aan alle eigenaardigheden van het huis en overhandigde ons persoonlijk de sleutels. De locatie van het huis, in een rustige mini-woonwijk met zeer smalle opritten (5 km / u), was ongebruikelijk, maar erg leuk. Het gebruik van het bij het huis behorende parkeerterrein vereist enige rangering. Maar is om met een middelgrote auto te creëren. De huisuitrusting zou een paar reparatie / onderhoudswerkzaamheden goed doen, keuken, douchekraan, gasoven, fietsen, stoelhoezen). De overdekte veranda is echter geweldig. Leuk om te zitten. Of het nu in de zon is of in de regen. Over het algemeen vonden we het leuk.

reviews_man

Dhr VERKERKE

Verblijfsduur: 2018-08-17 - 2018-08-24

Zeer gastvrije ontvangst, knus en zeer compleet huisje. Omgeving is mooi, zeker de duinen.

reviews_man

Dhr Widmer

Verblijfsduur: 2018-08-03 - 2018-08-10

Voor de tweede keer brachten we een vakantieweek door in Searose Cottage. We raden deze accommodatie ten zeerste aan.

reviews_man

Dhr Folkers

Verblijfsduur: 2018-07-30 - 2018-08-03

Na een paar uur reizen en te zijn aangekomen in Noordwijk werd er onverwacht contact met ons opgenomen door de huiseigenaar. De mevrouw was nieuwsgierig naar wanneer we precies aan zouden komen. Nadat ik verteld heb dat we al bij de bushalte stonden liet ze weten dat ze ons ook met alle liefde wilde ophalen, wat een behoorlijke wandeling scheelde in de bloedhete zon. Eenmaal in op de bestemming aangekomen waren wij hartelijk verrast door het huisje, de foto's liegen niet en naar onze mening is het in de werkelijkheid groter dan de foto's het laten zien. Een ontzettend schattig huisje met mooie tuin en alles wat men nodig kan hebben voor een een weekje weg. Daarnaast was de omgeving ontzettend mooi en is het een korte wandeling naar het strand. Ook de supermarkt en het bakkertje zijn in de buurt, waar we des te sneller aankwamen dankzij de fietsen die wij mochten lenen van de mevrouw. Kortom hebben wij heel erg genoten van ons verblijf. Zowel van het huisje als de natuur en de restaurantjes in de buurt.

reviews_man

Dhr Keizer

Verblijfsduur: 2018-06-15 - 2018-06-29

We werden op een heel prettige manier ontvangen door de huiseigenaar. Een fantastisch huis met veel comfort en een hele fijne tuin op een rustig gelegen park. Wij hebben erg genoten, ook van de omgeving. Mooie fietstochten gemaakt, heerlijk gegeten in Noordwijk. Zeker voor herhaling vatbaar!

reviews_man

Dhr Dannhaus

Verblijfsduur: 2018-07-13 - 2018-07-27

Zeer vriendelijke ontvangst door de eigenaar. Mooi huisje, waar niets ontbreekt.

reviews_vrouw

Mevr Prieß

Verblijfsduur: 2018-03-30 - 2018-04-06

De hospita ontving ons heel vriendelijk en warm, we voelden ons meteen welkom. Het huis is zeer liefdevol en huiselijk ingericht. De ruime veranda stelt u in staat om buiten te blijven, zelfs als het weer niet zo mooi is. Voor degenen die rust zoeken, is de gemeenschappelijke parkeergelegenheid voor het huis een obstakel. Tenminste in de paasweek werd hij druk bezocht en werd hij door de kinderen gebruikt als ontmoetingsplaats en speeltuin, maar we voelden ons daar zeer comfortabel en brachten daar een ontspannen week door.

reviews_vrouw

Mevr Jansen

Verblijfsduur: 2017-11-06 - 2017-11-10

Erg vriendelijk ontvangst, erg gezellig en mooi afgwerkt huisje.

reviews_man

Dhr Rehorst

Verblijfsduur: 2017-10-27 - 2017-11-03

De receptie op zeer vriendelijk. Het huis is volledig in de foto's en de beschrijving. Het is prachtig. Het decor, de keuken met gasfornuis en de kachel zorgen voor veel comfort. Ik kijk ernaar uit om een ​​bezoek in de zomer, alleen om de tuin te gebruiken bij warm weer. Steeds weer.

reviews_vrouw

Mevr Kirschnick

Verblijfsduur: 2017-09-25 - 2017-10-13

Ongelooflijk mooi welkom! Prachtig huis! Zeer mooie omgeving met veel mogelijkheden.

reviews_vrouw

Dhr Wieger

Verblijfsduur: 2017-08-25 - 2017-09-08

We werden hartelijk ontvangen. Het huis met een tuin was erg leuk. Alle zeer centraal gelegen. Heeft u ons de weg naar het strand, maar korter gepresenteerd op de fiets rip direct met de auto, er zijn aangewezen parkeerplaatsen. Stad en de boulevard gemakkelijk bereikbaar

reviews_vrouw

Mevr Daniëls

Verblijfsduur: 2017-08-18 - 2017-08-25

Hartelijk ontvangst. Prachtig huisje. Alles aanwezig. Mooie omgeving. Genoeg te zien en te doen in de directe omgeving. Kortom een ideale plek voor een fijne vakantie.

reviews_man

Dhr Smid

Verblijfsduur: 2017-07-28 - 2017-08-11

We zijn heel fijn door Eveline ontvangen,en we hebben in die twee week van een hele fijne vakantie genoten,het weer was prima en het huis was echt geweldig echt een aanrader bedankt

reviews_man

Dhr Widmer

Verblijfsduur: 2017-06-30 - 2017-07-07

We hebben echt genoten van de tijd in Searose. Het huisje is ingericht naar onze smaak en schoon, we voelden ons thuis. De eigenares is erg vriendelijk en behulpzaam. We kunnen de Searose Cottage warmste aanraden.

reviews_man

Dhr Hetzel

Verblijfsduur: 2017-05-29 - 2017-06-02

Mooi huis met een eigen tuin. Het huis is zeer gemakkelijk te ausgestattet.Sehr goed gebied te bereiken om te fietsen en Wandern.Restaurant te voet. Rustige omgeving.

reviews_man

Dhr Brink

Verblijfsduur: 2017-05-22 - 2017-05-29

Warm welkom,

reviews_man

Dhr Maier

Verblijfsduur: 2017-04-28 - 2017-05-05

Het milieu en eigendommen (Searose) waren zeer aangenaam. Het huis met een kleine tuin heeft meer dan voldeed aan de verwachtingen. Zeer positief was de warme ontvangst van Fr. Lauwrenc.

reviews_vrouw

Mevr Reineke

Verblijfsduur: 2016-10-28 - 2016-11-04

We werden hartelijk ontvangen. De accommodatie was prachtig ingericht en net als in de foto's. Noordwijk is erg mooi. De nabijgelegen steden zijn gemakkelijk te bereiken. Het strand en de boulevard waren in de buurt. Over het algemeen, alles was erg leuk.

reviews_vrouw

Mevr Anzidei Hitz

Verblijfsduur: 2016-10-17 - 2016-10-21

We kunnen een aantal heerlijke dagen door te brengen in Searose Cottage! Bij aankomst was de eigenaren waren zeer vriendelijk en behulpzaam en het huis is een droom, je meteen thuis voelen en het is alles wat je nodig hebt! Omdat het huis is gelegen in een bungalowpark, de directe omgeving is zeer rustig en vriendelijk, ook begint direct tegenover het bos en duinen die gezellige wandelingen, fietstochten of paardrijden te lokken. En in de zomer is er fantastisch bepaald op eindeloze zandstrand!

reviews_man

Dhr Maurer

Verblijfsduur: 2016-08-28 - 2016-09-09

De zeer vriendelijke ontvangst door de Hausbesitzerin.Das zeer mooi en gezellig huis en garden.The Hygiëne

In de omgeving

Centrum: 2.5 kilometer
Bos: 0.1 kilometer
Zee: 1.0 kilometer
Strand: 1.0 kilometer
Paardrijden: 1.0 kilometer
Eetgelegenheid: 2.5 kilometer
Restaurants: 0.3 kilometer
Openbaar vervoer: 2.0 kilometer
Openbaar zwembad: 3.0 kilometer
Toeristeninformatie: 2.5 kilometer
Treinstation: 6.0 kilometer
Fietshuur: 0.6 kilometer
Huiscode: VLS - 1286695