Caltagirone

Dit is een leuke, comfortabele villa met privézwembad in de buurt van Caltagirone. Dit vakantiehuis is aangenaam en functioneel ingericht en beschikt onder meer over een mooi zwembad en een privétuin. De veranda en de prachtige plantengroei brengen verfrissing tijdens warme vakantiedagen. Dit is vanwege de privacy, ruimte en centrale ligging, een fijn vakantiehuis om de vakantie door te brengen. De ligging is centraal en ideaal om het prachtige Sicilië te verkennen. Op slechts 4 km afstand ligt UNESCO-stad Caltagirone, beroemd om de Siciliaanse barokke bouwwerken en zijn aardewerk. De stranden en de zee in Marina di Achates zijn gemakkelijk te bereiken. Talrijke diensten zijn beschikbaar op aanvraag, zoals een gids voor excursies en transfers, bijvoorbeeld van en naar luchthaven/stad/station. Internet is beschikibaar voor 14 euro per week. Let op: het huis is NIET voorzien van verwarming. Ondanks de milde temperaturen, zelfs in de winter, is een verblijf optimaal van mei tot oktober. Met een Belvilla ben je verzekerd van een geslaagde vakantie. Er is altijd een Belvilla die jou een onvergetelijke vakantie bezorgt. We hebben een verrassend en breed aanbod van unieke vakantiehuizen voor de zomervakantie, een weekendje weg of een weekje wintersport. Het aanbod bestaat uit ruim 40.000 vakantiehuizen in 20 Europese landen. Unieke vakantiehuizen met regiotypische kenmerken op mooie locaties, of dit nu aan de kust, hoog in de bergen of centraal in het stadscentrum is. Denk aan authentieke landhuizen met zwembad in Frankrijk, bijzondere agriturismo’s in Toscane, stoere chalets in de Alpen of grote huizen in de Ardennen. Voor een gezin, een stel of voor een grote groep. Je vindt ze op de mooiste plekjes, zodat er genoeg te doen en te ontdekken is voor iedereen! We blijven continu op zoek naar nieuwe huizen en nieuwe bestemmingen die passen bij de wensen van onze gasten. Een Belvilla geeft je de vrijheid om te ontbijten in pyjama of nachtenlange gesprekken te voeren zonder op de sluitingstijd van de bar te hoeven letten. Met lokale ingrediënten maak je de heerlijkste gerechten en in het privézwembad neem je een ontspannen duik wanneer je dat wil. Kortom, alle privacy in je tijdelijke thuis! En dit vlak bij de lokale bevolking, zodat je de sfeer van de regio of dorp kunt opsnuiven. De huiseigenaar of beheerder is discreet ter plaatse je aanspreekpunt en geeft graag speciale tips over de omgeving.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 180 m2

Parterre
  • Parterre
  • Open keuken
  • Magnetron
  • Koel-/vriescombinatie
  • Woon/eetkamer
  • TV
  • Sfeerhaard
  • DVD-speler
  • Stereo-installatie
  • Slaapkamer
  • 1-pers. bed
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Bidet
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Bidet
Algemeen
  • Algemeen
  • Serre/veranda
  • Douche
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • BBQ
  • Parking
  • Zwembad
  • Kinderbed

Reviews

8.6 Dit huis heeft 8 reviews

reviews_vrouw

Dhr Tafuni

Verblijfsduur: 2021-09-04 - 2021-09-18

Mooi huis, groot zwembad en zeer vriendelijke eigenaar Aurora. Wel auto nodig om bij de winkels te komen. Als u Sicilie wilt ontdekken dan is dit huis een aanrader.

reviews_vrouw

Dhr Akyazı

Verblijfsduur: 2021-07-24 - 2021-07-31

Goed ontvangen, rust, ruimte en privacy.

reviews_man

Dhr Di Rocco

Verblijfsduur: 2019-08-17 - 2019-08-31

Aurora en Enzo zijn erg aardige verhuurders, we voelden ons zeer comfortabel. Het huis ligt op een zeer rustige locatie. Het zwembad is erg groot dus we hadden veel plezier. We komen zeker nog een keer terug.

reviews_man

Dhr Den Haese

Verblijfsduur: 2019-07-27 - 2019-08-03

Ruime goed voorziene woning met prachtig zwembad.

reviews_man

Dhr Torke

Verblijfsduur: 2019-07-13 - 2019-07-27

De aankomst verliep soepel en goed georganiseerd, tijdschema's voor aankomst en vertrek konden vooraf telefonisch en via WhatsApp worden opgehelderd. Het pand is erg groot en mooi aangelegd. Het zeer grote en overdekte terras is perfect om de hele dag buiten door te brengen. Het zwembad is een goede maat en schoon (al is het maar ongeveer 6m x 12m en niet zoals gespecificeerd in de beschrijving van het huis 7m x 14m). Er is voldoende ruimte voor meerdere auto's op de oprit, helaas waren er veel zwerfhonden in het hele gebied. Het tuinhek moest te allen tijde gesloten zijn om ze uit de buurt van het terrein te houden. De genoemde honden werden moeilijk om zich vrij in de omgeving te verplaatsen. Ook werden de nachten gestoord door luid geblaf van de hond. Helaas moesten we bij onze aankomst nog een aanbetaling (350 €) betalen, hoewel een aanbetaling aan de organisator vooraf was gedaan. Bij het vertrek was een rondleiding door het huis en op de hele eigendom gemaakt en alles gecontroleerd. Omdat er geen door ons veroorzaakte gebreken waren, werd de aanbetaling opnieuw uitbetaald. Helaas werd onze vakantie later vertroebeld door het feit dat achteraf, toen we al weer thuis waren, werden beschuldigd van het hebben van gestolen of beschadigde artikelen die niet opvielen in de gezamenlijke inspectie en controle in verband met de huiseigenaar. Volgens de eigenaar zou het een filterklep in het zwembad zijn gestolen. Met een zeer goed geweten kan en mag ik beweren dat ik mijn familievakantie niet met 2 kleine baby's heb doorgebracht om een zwembaddeur te ontmantelen om ze naar Duitsland te brengen, waar we helaas geen tuinzwembad hebben. De andere aantijgingen, zoals Eigenlijk wil ik vanwege de absurditeit van deze bewering niet verder gaan met "12 gestolen placemats".

reviews_man

Dhr Prins

Verblijfsduur: 2018-05-29 - 2018-06-05

Eind mei zijn we met het gehele zin vertrokken om een heerlijke vakantie te hebben in dit prachtige huis in Caltagirone. Na een behoorlijke vertraging van dik 2 uur zijn we eindelijk midden in de nacht aangekomen in ons tijdelijk huis. Fantastisch dat er gewoon bij aankomst lasagne, water, fruit en champagne klaar stond! Dit konden we wel gebruiken na een lange reis. De volgende ochtend werden we door de eigenaren verwelkomd met een heerlijke Cannoli. Wat een fantastische mensen! Heel gastvrij! Het huis is echt fantastisch, mooie omgeving, heerlijk zwembad, pizza-oven, BBQ en een buitenkeuken. Het huis beschikt over 2 badkamers en 3 slaapkamers. Ideaal voor een 6 persoonshuisje. Het enige nadeel, maar dit kan ook smaak zijn, is dat de bedden erg hard zijn! Binnen is het niet erg groot, maar dat heb je met geweldig weer ook niet nodig. In de omgeving is niet veel te doen, je moet een aardig stuk rijden om iets van Sicilië te zien. Om de vakantie compleet te maken, hebben de eigenaren op onze laatste avond verse pizza gemaakt in de pizza oven. In 1 woord Heerlijk! We hebben genoten van onze vakantie, heerlijk huis, super gaste vrije eigenaren, kortom ga hier vooral vakantie vieren!

reviews_man

Dhr De Boer

Verblijfsduur: 2017-06-17 - 2017-06-24

Zeer schoon en complete accomodatie in rustige zeer private omgeving

reviews_man

Dhr Waaldijk

Verblijfsduur: 2016-04-24 - 2016-05-05

Met twee gezinnen hebben wij 12 dagen genoten van deze heerlijke vila. Lekker zwemmen in het mooie bad, heerlijke lokale producten bereiden op de mooie buitenkeuken en leuke dagtochtjes naar bezienswaardigheden en stranden in de omgeving. Aurora en Enzo (eigenaren) hebben ons heerlijk verwend met Lasagne op de dag van aankomst en ook nog een keer met Pizza's uit de houtoven die ook bij de vila hoort. Een heerlijke voorjaarsvakantie!

Tips van de huiseigenaar

reviews_man

The house does not have a stationary heating system. The average temperatures are mild in winter and the ideal stay period is from April / October. Airports and their distance from the holiday home: Comiso: 45 km (recommended) Catania: 74 km Palermo: 229 km Trapani: 310 km ---- A review: 14 okt 2014 C.S., Sydney, Australië We spent eight wonderful days here with another couple. The owners Aurora and Vincenzo were wonderful hosts, greeting us with a meal the evening we arrived, and giving us much assistance in where to eat, how to get to places, and helping us in many other ways which made our stay in Sicily such a marvellous experience. The house and bedrooms were comfortable, the outdoor living area was something we looked forward to returning to at the end of each day, especially the swimming pool. The only drawback was the very small kitchen but the lovely, large, cool patio with barbecue area more than compensated. Aurora and Vincenzo gave us a pizza making demonstration one evening, Aurora showing us (amidst much laughter) how to make the pizza dough and Enzo cooked the finished product using the wood-fired pizza oven in the outdoor eating area. Do enjoy this unusual experience! The house is ideally located for visiting the many varied and fascinating towns and points of interest in the eastern part of Sicily. We would love to return one day.

In de omgeving

Centrum: 6.0 kilometer
Bos: 6.0 kilometer
Zee: 33.0 kilometer
Eetgelegenheid: 5.0 kilometer
Restaurants: 5.0 kilometer
Uitgaansgelegenheid: 5.0 kilometer
Openbaar vervoer: 4.0 kilometer
Openbaar zwembad: 4.0 kilometer
Toeristeninformatie: 6.0 kilometer
Vliegveld: 45.0 kilometer
Vliegveld: 75.0 kilometer
Veerboot: 70.0 kilometer
Snelwegkruising: 60.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1271973