Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Wil je binnenkort op vakantie naar Zweden? Dit prachtige land heeft heel veel te bieden voor jong en oud en daarnaast zijn er tal van mooie vakantiehuizen te vinden. Het middengebied van Zweden is op veel plekken nog ongerept en onaangetast.

Lees meer

Alle plaatsen in Midden-Zweden

Vakantiehuis in Midden-Zweden - Zweden huren

Kies je voor een vakantiehuis in de buurt van hoofdstad Stockholm of ga je voor een vakantiehuis in Midden-Zweden dat zich middenin de natuur bevindt? Hier ontdek je alle mogelijkheden.

Volop actie tijdens je verblijf in Midden-Zweden

Het midden van Zweden is een prachtige regio dat grotendeels bestaat uit natuur met af en toe een plaats of een gezellig dorpje. Wanneer je op zoek bent naar een actieve vakantie is Midden-Zweden zeker aan te raden. Je kunt hier wandelen, fietsen, mountainbiken, zwemmen, klimmen en meer. Tijdens de winter kun je hier ook door de sneeuw wandelen en genieten van Zweden in het wit. Met een verblijf in de buurt van Stockholm kun je ook volop genieten van deze leuke stad en de prachtige omgeving. Een vakantiehuis in Midden-Zeeland is gemakkelijk en snel te vinden.

Een vakantiehuis Midden-Zweden in de natuur

Je kunt ook kiezen voor een rondreis door het midden van Zweden. Je komt dan langs de mooiste natuurgebieden en je kunt volop genieten van de vrijheid en rust om je heen. Een vakantiehuis in Midden-Zweden is de ideale uitvalsbasis om dit mooie gebied te gaan verkennen. Je kunt ook in de buurt van de grens met Noorwegen verblijven om tijdens je reis ook de grens over te gaan. Een sfeervolle kerstvakantie in de natuur of een levendige zomervakantie in de oneindige bossen? Een vakantiehuis in Midden-Zweden huren kan het hele jaar door; ook buiten de vakantieperiodes om.

Genieten voor alle leeftijden

Vakantiehuizen in Midden-Zweden zijn voor zowel kleine als grotere groepen te boeken. Heb je altijd al met je vereniging of vriendengroep een onvergetelijke trip willen maken naar het hoge noorden? Dan is een vakantiehuis in Midden-Zweden voor 10 personen, 17 personen, 25 personen of meer personen goed mogelijk. Je geniet dan niet alleen van een prachtige omgeving, maar ook een lekker ruim huis waarin iedereen zijn eigen ruimte heeft. Natuurlijk kun je ook met je gezin of partner gezellig een paar dagen weg. Ook dan is het heerlijk om een huisje voor jezelf te hebben. Je kunt dan volop van elkaar genieten en lekker in alle vrijheid je vakantie vieren.

Begin vandaag al met genieten

Je vakantie in het midden van Zweden is zo geboekt. Een luxe huis in de buurt van Stockholm of een knusse chalet in het midden van de natuur, in mooie regio’s als Värmland of Jämtland Härjedalen. De natuur is hier ruig en ongerept en ideaal om lekker te gaan ontdekken tijdens je verblijf. En hoe fijn is het dat je na een dag vol avontuur in de natuur lekker kunt gaan ontspannen in je eigen vakantiehuis in Midden-Zweden? Het is niet alleen gezellig, maar ook onvergetelijk om met elkaar vakantie te vieren in het prachtige Zweden. Is jouw koffer al klaar om ingepakt te worden? Boek je last minute vakantiehuis vandaag nog en begin met genieten!