Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Zuid-Duitsland? Het zuiden van Duitsland staat bekend om de prachtige natuur, de indrukwekkende steden en de interessante bezienswaardigheden. Maar nog belangrijker: je kunt ook een mooi vakantiehuis in Zuid-Duitsland huren zodat je van al deze hoogtepunten kunt gaan genieten. Kies voor een huisje op een vakantiepark in het zuiden van Duitsland of kijk naar een luxe vakantiehuis in Zuid-Duitsland met zwembad of andere luxe extra’s. Het is tijd om een vakantie te plannen!

Lees meer

Alle plaatsen in Zuid-Duitsland

Vakantiehuis in Zuid-Duitsland - Duitsland huren

Het hele jaar door naar Zuid-Duitsland

Tijdens de vakantieperiodes zoals de kerstvakantie, voorjaarsvakantie, zomervakantie en herfstvakantie is het goed mogelijk om een vakantiehuis in Zuid-Duitsland te huren. Je kunt dan met het hele gezin genieten van een heerlijk verblijf op een vakantiepark of in een huis dat je particulier huurt. Maar ook buiten de vakantieperiodes om kun je in Zuid-Duitsland een vakantiehuis huren voor een weekje weg met je partner of een weekend met je vriendengroep. Een zomervakantie of een wintersport: het hele jaar door kun je in het zuiden van Duitsland een vakantiehuis huren.

De activiteiten tijdens je vakantie

Wat is er te beleven tijdens je vakantie in het zuiden van Duitsland? Veel mensen gaan voor een wintersportvakantie naar Frankrijk, Italië, Oostenrijk of Zwitserland. Maar ook in Zuid-Duitsland is het goed toeven en vind je een aantal mooie gebieden, zoals Oberstdorf en Reit im Winkl. Voor de zomervakantie kun je ook een vakantiehuis in Zuid-Duitsland boeken met alles erop en eraan. Vanuit je huisje kun je de omgeving gaan verkennen, wandelen in de bergen, uitdagende fietsroutes volgen, een van de prachtige kastelen bezoeken, natuurparken bewonderen of op het terras genieten van een typisch Duits biertje.

Leuke steden in Zuid-Duitsland

Natuurlijk is ook het bezoeken van mooie steden een absolute must tijdens je verblijf in Zuid-Duitsland. München, Stuttgart, Augsburg, Neurenberg: het zijn stuk voor stuk mooie steden die je op vakantie kunt bezoeken. Voor jong en oud is er genoeg te doen: musea bezoeken, leuke bezienswaardigheden bezichtigen, winkelen of heerlijk genieten op een terras. Vanuit je vakantiehuis in Zuid-Duitsland kun je allerlei grote steden en kleinere plaatsen bezoeken.

Zuid-Duitsland vakantiehuis: ontspannen in luxe

Je bepaalt zelf hoe luxe je wilt verblijven tijdens je vakantie. Wat dacht je van een vakantiehuis in Zuid-Duitsland met zwembad? Je kunt voor een luxe vakantiehuis kiezen aan het Bodenmeer in het zuiden van Duitsland, maar ook voor een groot vakantieverblijf in de buurt van leuke steden. Een zwembad, een grote tuin, een sauna: je vakantiehuis wordt zo aangenaam en luxe als je zelf wilt. Dankzij het ruime aanbod van vakantiehuizen in het zuiden van Duitsland vind je altijd wel iets dat bij jou past. Ben jij klaar voor je volgende vakantie in een vakantiehuis in Zuid-Duitsland? Bekijk de beschikbare vakantiehuizen in deze regio en wie weet kun je over een paar dagen al genieten van je welverdiende vakantie. Je kunt er ook al vroeg bij zijn voor de volgende zomervakantie.. Zo ben jij verzekerd van een mooi vakantiehuis in Zuid-Duitsland en een onvergetelijke vakantie.