Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Samen met je partner een romantisch weekendje weg? Daar heb je bij Villaspot heel wat leuke mogelijkheden voor. Ontdek hier mooie bestemmingen, leuke locaties en ruime vakantiehuizen. Geniet van een vakantiehuis met zwembad of bekijk een van de andere grote vakantiehuizen in het aanbod. Je kunt in Nederland verblijven, maar ook naar het buitenland reizen! Een romantisch weekendje weg was nog nooit zo ontspannend...

Lees meer

Onze leukste vakantiethema’s

Romantisch weekendje weg

Romantisch weekendje weg Nederland

Het is leuk, ontspannend en heel dichtbij: een romantisch weekendje weg in Nederland. In eigen land vind je heel veel unieke bestemmingen. Wat dacht je van het mooie Limburg, het rustige Zeeland of het veelzijdige Noord-Holland? Maar ook op een van de Waddeneilanden vind je prachtige vakantiehuizen die zeer geschikt zijn voor een romantisch weekend met je partner. Zo kun je kiezen voor een vakantiehuis met zwembad; zodat je op ieder moment van de dag een duik kunt nemen. Een romantisch weekendje weg met jacuzzi is ook een aanrader! 

Tips voor een romantisch lang weekendje weg? Je kunt aan de kust verblijven, aan de rand van het bos, maar ook bij een groot natuurgebied! Een romantisch weekendje weg op de Veluwe is dan ook onvergetelijk. Maak dagelijks lange wandelingen door het natuurgebied of stap op de fiets en ontdek unieke plekjes. Aan het einde van de dag keer je weer terug naar je heerlijke vakantiehuis. 

Romantisch weekendje weg aan zee

Een van de leukste plekken om te verblijven is de zee. Een romantisch weekendje weg aan de kust is in Nederland volop mogelijk. Maar ook in België, Frankrijk, Duitsland of Zweden kun je de zee opzoeken. Bij Villaspot vind je volop grote vakantiehuizen aan het water. Deze huizen zijn lekker ruim, voor minimaal 4 personen en zelfs meer. Dat betekent dat je alle ruimte hebt tijdens je verblijf! Langs het strand maak je wandelingen, neem je een duik in het water of geniet je volop van de rust om je heen. Ontdek de sprookjesachtige kustlijn van Texel of een van de leuke kustplaatsen aan de Belgische kust. Via Villaspot vind je gegarandeerd een heerlijk verblijf.


 

Bijzonder romantisch weekendje weg

Een romantisch weekendje weg wordt nog beter met een unieke extra: een bijzondere overnachting. Denk hierbij aan een verblijf midden in de natuur, direct aan de zee of in een boomhut. Dit is niet alleen romantisch, maar ook uniek! Hoe maak je een weekendje weg romantisch? De accommodatie is daar grotendeels verantwoordelijk voor. Villaspot biedt je dan ook heel veel unieke verblijven in binnen- en buitenland. Wat dacht je van een vakantiehuisje dichtbij het bos in Duitsland, een natuurhuisje in de Ardennen of een overnachting op een boot? Je hebt heel veel leuke mogelijkheden om je weekend onvergetelijk te maken.

Goedkoop romantisch weekendje weg

Een romantisch weekendje weg hoeft niet veel te kosten. Bij Villaspot kun je ook op zoek gaan naar een goedkoop romantisch weekendje weg. Dat betekent geen onnodige hoge kosten voor een verblijf op een mooie locatie. Er zijn genoeg betaalbare opties in binnen- en buitenland te vinden. Ook wanneer je een last minute reis boekt kun je goedkoop uit zijn. Ontdek de opties bij Villaspot en boek je romantische trip!


 

Vraag & antwoord