Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Duitsland is een populaire vakantiebestemming, met name de wintersportgebieden. Veel vakantiegangers verblijven daar het liefst in een vakantiehuis. De keus is erg groot en dat is goed voor de tarieven.

Lees meer

Last minute vakantiehuis Duitsland

Als je in de gelegenheid bent om pas een paar dagen voor vertrek te boeken kun je via last minute aanbiedingen flink besparen op de prijs. Het gebeurt dan regelmatig dat je een last minute vakantiehuis in Duitsland voor minder dan de helft van de reguliere prijs kunt boeken. Dat is mooi meegenomen, want dat geld kun je tijdens de vakantie besteden aan andere leuke dingen.

Mijd de populaire vakanties

In Duitsland is erg druk tijdens de traditionele vakanties, vooral in de wintersportgebieden. Dat zijn de Kerstdagen plus oud en nieuw, Pasen en de voorjaarsvakantie. Als je in die periode verzekerd wilt zijn van een vakantiehuis kun je het best een flinke tijd vooruit boeken. Maar als je buiten die drukke periode met vakantie gaat is het een goede optie om gebruik te maken van een last minute vakantiehuis in Duitsland. De verhuurders van de huisjes zijn dan bereid om de prijzen flink te laten dalen, zodat ze hun vakantiehuisje in elk geval kunnen verhuren.

Leuke verrassingen met een last minute vakantiehuis Duitsland

Het boeken van een last minute vakantiehuis in Duitsland is niet alleen financieel lucratief, maar kan ook leiden tot bijzondere verrassingen. Want misschien kom je wel terecht op een leuke vakantiebestemming die je zelf nooit zou hebben gekozen, omdat je nog nooit van die plaats hebt gehoord. De vakantiehuisjes zelf kunnen ook verrassend zijn. Want als je een last minute vakantiehuis in Duitsland voor minder dan de helft kunt huren, krijg je voor weinig geld veel meer luxe krijgt dan je normaal zou nemen. Denk bijvoorbeeld aan een vakantiehuisje met een privé zwembad, sauna of bubbelbad.

Wanneer kies je niet voor een last minute vakantiehuis Duitsland?

Uit het bovenstaande heb je waarschijnlijk wel begrepen dat je voor een vakantie tijdens één van de traditionele vakantieperiodes beter geen gebruik kunt maken van een last minute vakantiehuis in Duitsland. De kans dat je een huisje goedkoop kunt huren is dan erg klein, omdat bijna alle huisjes al zijn volgeboekt. Als je niet flexibel bent in je vakantiebestemming is de kans op een goede last minute aanbieding dus niet zo groot. Misschien vind je wel een vakantiehuisje met enkele procenten korting, maar voordeeltjes tussen 20-60 procent zitten er waarschijnlijk niet in.

Tips voor een goed last minute vakantiehuis in Duitsland

Wie op zoek is naar een last minute aanbieding kan gebruik maken van de zoekmachine van Villaspot.nl. Kies eerst de bestemming, dan de vertrekdatum, de lengte van je vakantie, het aantal personen, selecteer het vakje ‘last minute’ onder Aanbieding in de filters aan de linkerkant en druk op Zoeken. Maak zo min mogelijk gebruik van filters, dan krijg je de beste aanbiedingen te zien. Zoals al eerder is aangegeven krijg je meer korting bij een last minute vakantiehuis in Duitsland als je korter voor de vertrekdatum gaat zoeken.