Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Wil je binnen nu en een aantal weken lekker op vakantie? Kijk dan eens voor een last minute Nederlandse kust. Je vindt hier allerlei leuke vakantiehuizen aan het strand waar je lekker kunt genieten van rust en ruimte om je heen.

Lees meer

Last Minute Nederlandse kust

Kies voor een gezellig vakantiepark achter de duinen of een mooi huisje direct aan het strand. Ook profiteren van een super last minute aan de Nederlandse kust? Ga je koffer maar vast inpakken!

Ontdek de mooiste regio’s aan de Nederlandse kust

Het is heerlijk om in eigen land op vakantie te gaan. Nederland kent tal van mooie regio’s aan het strand waar je kunt genieten van een ontspannen verblijf. Of dat nu aan de kust van Zeeland is, aan de kust in Friesland, op een van de Waddeneilanden of in de buurt van een bekende badplaats als Egmond aan Zee of Noordwijk: je kunt altijd wel een last minute vakantie aan de Nederlandse kust vinden. Wil je er in de kerstvakantie nog een paar dagen tussenuit met je gezin of ga je liever in de voorjaarsvakantie op vakantie naar de kust? Er zit altijd wel een last minute voor jou tussen.

Voor kleine en grote reisgezelschappen

De Nederlandse kust is vooral een aanrader wanneer je op zoek bent naar een rustige vakantie. Je hebt weinig nodig om volop te kunnen genieten van een vakantie aan het strand. Natuurlijk is een mooi vakantiehuisje onmisbaar. Je hebt bij een last minute Nederlandse kust dan ook de keuze uit heel veel verschillende vakantiehuizen. Ben je op zoek naar een knus huisje voor 4 personen, een luxe vakantiehuis voor 8 personen of een groot huis voor 10 personen of meer? Voor welk reisgezelschap je ook een geschikt vakantiehuis zoekt: ook met een super last minute aan de Nederlandse kust heb je nog genoeg keuze.

Activiteiten aan de Nederlandse kust

Tijdens je vakantie aan de Nederlandse kust zijn er tal van leuke activiteiten op en rondom het strand te vinden. Wat dacht je van een lange strandwandeling langs de zee, een mooie fietstocht door de duinen of een bezoek aan leuke plaatsen in de buurt? Zo kun je tijdens een vakantie in Zeeland het gezellige Middelburg, Vlissingen of Zierikzee bezoeken. Tijdens een verblijf aan de kust in Noord-Holland heb je ook de keuze uit heel veel leuke steden. Wat dacht je van een bezoek aan Texel of een van de andere Waddeneilanden?

Aan het strand zijn er tal van leuke activiteiten te doen. Zwemmen, varen, kitesurfen, vliegeren, volleybal, voetbal, blokarten, raften, strandgolfen: het hoort allemaal bij je mogelijkheden tijdens een zomervakantie aan de Nederlandse kust. Weer of geen weer: er is altijd iets te beleven aan het strand in Nederland!

Zoeken en direct boeken

Wil je last minute een vakantiehuisje huren aan de Nederlandse kust? Dan heb je geluk, want hier vind je mooie aanbiedingen voor een goede prijs. Het hele jaar door kun je een heerlijke vakantie aan de Nederlandse kust boeken, zelfs tot een aantal dagen voor vertrek! Wie weet zit jij over een paar dagen aan het strand!