Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

België is een geweldig land om met een grote groep vrienden of familie leuke actieve en avontuurlijke vakanties te houden. Grote vakantiehuizen in de Belgische Ardennen zijn populair vanwege de vele outdoor activiteiten die je daar kunt doen.

Lees meer

Grote vakantiehuizen België

Grote vakantiehuizen in Belgisch Limburg dienen als uitvalsbasis voor toeristische trips door de provincie en naar populaire steden als Antwerpen. Houd er bij de selectie van de grote vakantiehuizen in België rekening mee dat je huis aansluit bij de activiteiten die je organiseert. Bij een actieve vakantie, waarbij je gaat klimmen of raften, moeten er voldoende badkamers zijn, en een wasmachine is dan ook onmisbaar.

Grote vakantiehuizen in de Belgische Ardennen

Je kunt vanuit grote vakantiehuizen in de Belgische Ardennen elk seizoen een geweldige vakantie organiseren. De overweldigende natuur is altijd de moeite waard. In de zomermaanden kun je raften en kanoën, trektochten maken, abseilen en vele andere uitdagende activiteiten ondernemen. Maar ook in de wintermaanden zijn de Ardennen erg aantrekkelijk, vooral als er sneeuw ligt. Met name bedrijven maken veel gebruik van de mogelijkheden van dit populaire gebied in België om te werken aan teambuilding. Maar je kunt ook met vrienden of familie grote vakantiehuizen huren in België, als uitvalsbasis voor een weekend of een week ‘terug naar de natuur’.

Grote vakantiehuizen in Belgisch Limburg

Vanuit grote vakantiehuizen in Belgisch Limburg kun je ook veel ondernemen, maar heel andere dingen dan in de Ardennen. De historie van de streek gaat terug tot ver voor de Romeinse tijd. Een bezoek aan Tongeren, de oudste plaats in België, is erg leerzaam. Op culinair gebied is er veel variatie. Vanuit alle grote vakantiehuizen in Limburg België kun je zowel genieten van heerlijke streekgerechten als van de exotische buitenlandse keuken. Want er hebben zich veel mensen uit Zuid-Europa, Afrika en Azië gevestigd. Ook het Nederlandse Limburg is leuk om te verkennen vanuit grote vakantiehuizen in België. De afstand naar Nederland is vrij klein.

Grote vakantiehuizen in België met zwembad

Vooral de Ardennen in België nodigen uit om er op uit te trekken, vanwege de prachtige natuur en de talloze mogelijkheden om outdoor activiteiten te ontplooien. Maar het is natuurlijk heel fijn om na zo’n actieve dag te ontspannen op je thuisbasis. Om dat extra goed te kunnen doen kun je kiezen voor grote vakantiehuizen in België met een zwembad, sauna, jacuzzi of Turks Stoombad. Dat is een weldaad voor je vermoeide spieren, zodat je de dag daarna weer helemaal klaar bent voor een dag met allerlei outdoor uitdagingen.

Kies de juiste grote vakantiehuizen in België

Zodra je weet met hoeveel mensen je gaat en welke activiteiten je wilt gaan doen kun je op zoek gaan naar grote vakantiehuizen in België. Hier volgen een paar handige tips, waar je rekening mee kunt houden. Zorg voor een vakantiehuis met voldoende kamers, en voldoende badkamers. Als je veel outdoor-activiteiten wilt doen is een wasmachine onmisbaar. Wie waarde hecht aan gezelligheid en gezamenlijk meer tijd in de grote vakantiehuizen wil spenderen kan veel plezier hebben van extra’s als uitgebreide kookfaciliteiten, een BBQ of een open haard.