Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Je kunt het zo gek niet bedenken of het vakantiehuis geschikt voor het aantal personen waarmee jij graag een weekend, midweek of week weg wil is er. Wat te denken van een 28-persoons vakantiehuis.

Lees meer

Vakantiehuis 28 personen

Groot, groter, grootst zou je zeggen. Nou dat klopt ook wel zo ongeveer. Deze grote vakantiewoningen ontbreekt het aan niets om daarmee het jouw gezelschap zo goed mogelijk naar de zin te maken. Hoe leuk om écht eens een keer met jouw hechte en grote vriendengroep of sportvereniging een dergelijk groot vakantiehuis te huren. Bij Villaspot heb je ze voor het uitkiezen!

Grote vakantiehuizen voor 28 personen in Nederland

Veel grote vriendengroepen, families of sportteams zijn vaak op zoek naar dat ene huis waar ze met zijn allen heerlijk kunnen vertoeven voor een gezellig weekendje weg. Het is gewoon net wat gezelliger als alles plaatsvindt onder één dak. In Nederland biedt Villaspot jou meerdere van dit soort groepsaccommodaties aan. Wat te denken van deze grote 28-persoons vakantiewoning in het prachtige Achterhoekse landschap. Perfect geschikt voor groepsvakanties!

Vakantiehuis voor 28 personen met zwembad

Vertoef je met een grote groep in één vakantiehuis, dan is het lekker wanneer er verschillende vertrekken zijn waar je tal van activiteiten kunt organiseren. Denk aan een grote living of een buitenspeelplaats. Of wat te denken van een accommodatie met een grote gezellige bar inclusief een tafeltennis- of pooltafel. Wat helemaal lekker is… je eigen zwembad! Trek een aantal stevige baantjes in de vroege ochtend of neem ‘gewoon’ even een lekker verfrissende duik. Villaspot geeft jou de keuze uit een aantal pareltjes van groepsvakantiehuizen die over een eigen zwembad beschikken. Net dat beetje extra vakantiegevoel!

Vakantiewoning voor 28 personen in België

Onze zuiderburen is onder Nederlanders zeer in trek als vakantieland. Van de mooie en uitgestrekte kust tot aan de nostalgische steden en de prachtige heuvellandschappen van de ArdennenBelgië heeft veel te bieden. Op al deze plekken kom je mooie en grote vakantiewoningen tegen die werkelijk van alle gemakken zijn voorzien. Vaak ook nog op prettige en rustieke locaties. Zo krijgen jij en je vrienden, je collega’s, je familie of sportkameraden dat echte vakantiegevoel. Lekker toch!

Groepsaccommodatie voor 28 personen huren

Ga jij voor jou en het gezelschap waarmee jij een paar dagen weg wilt een groepsaccommodatie huren, dan wil je natuurlijk dat het huis dat jullie gaan betrekken perfect past bij de samenstelling van de groep. Villaspot helpt jou hier graag bij! We geven je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende typen vakantiewoningen. Deze hebben vaak dan ook weer verschillende faciliteiten. Natuurlijk zijn er ook overeenkomsten. Het onderdeel comfort is voor Villaspot een belangrijke pijler. Het mag jullie aan niets ontbreken. Dan wordt dat weekend of die midweek weg vanzelf een succes en bouw je mooie herinneringen op voor later!

Vraag & antwoord

Villaspot biedt op dit moment meer dan 100 vakantiehuizen aan voor 28 personen en meer.
Villaspot biedt 28-persoons vakantiehuizen aan in Nederland, België, Duitsland en 20 andere Europese landen.
De prijzen voor vakantiehuizen van 28 personen variëren van 125 euro tot 5.000 euro (o.b.v. 2 nachten).
Villaspot biedt meer dan 80 vakantiehuizen met zwembad voor 28 personen.
Villaspot biedt meer dan 75 kindvriendelijke vakantiehuizen aan voor 28 personen.
Villaspot biedt meer dan 50 vakantiehuizen aan voor 28 personen dicht aan zee.