Stadl-Predlitz

De Residenz is gelegen op een toplocatie aan de skipiste en centraal tussen de Paulilift en de Kornockbahn. Het is de perfecte basis voor een heerlijke wintersportvakantie op hoog niveau! Vanuit het studio appartement heeft u een prachtig uitzicht over het magnifieke berglandschap, de Turrachersee of de skipistes. Op de begane grond van het gebouw is een restaurant en een gezellige bar en verder vindt u op loopafstand nog tal van andere restaurants met zonnige terrassen, winkeltjes en après-ski gelegenheden. Het prachtige en comfortabele studio appartement is onder architectuur ingericht en heeft een afwerking van de hoogste kwaliteit. Zo heeft het appartement een balkon, een fraaie en complete keuken, mooie houten vloeren, comfortabele design meubelen, lcd-flatscreen met satellietontvanger en internet (wifi), luxe badkamer met een douche. Het familieskigebied is heerlijk en heeft veel gezellige bergrestaurants. De hoge ligging en de volop aanwezige sneeuwinstallaties garanderen perfecte sneeuwcondities gedurende het gehele winterseizoen, dat al eind november begint en pas begin mei eindigt. In de zomer staat het gebied bekend vanwege zijn indrukwekkende flora en fauna, de vele wandelmogelijkheden, de vele activiteiten en de drie bergmeren Turracher See, Schwarzsee en Gruensee. Op loopafstand van het park vindt u de prachtige Turrachersee en het dorpscentrum. Hier zijn diverse winkeltjes en restaurants.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 31 m2

Parterre
  • Parterre
  • Skiberging
  • Skischoenverwarmers
Op de 1e etage
  • Op de 1e etage
  • Hal
  • Woonkamer
  • 2-pers. bed
  • TV (satelliet)
  • Open keuken
  • Fornuis (keramisch)
  • Afwasmachine
  • Koel-/vriescombinatie
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Berging
  • Balkon
  • Verwarming (CV)
Algemeen
  • Algemeen
  • Parking

Reviews

7.7 Dit huis heeft 10 reviews

reviews_vrouw

Dhr Seldenrijk

Verblijfsduur: 2020-09-09 - 2020-09-16

Prima en compleet verblijf.

reviews_man

Dhr Douma

Verblijfsduur: 2020-07-02 - 2020-07-08

Aankomst was ongewoon vanwege covid 19

reviews_vrouw

Mevr Krupe

Verblijfsduur: 2019-07-29 - 2019-08-08

Aankomst was prima. We hadden onderweg vertraging waardoor we buiten de incheck tijd aankwamen. De sleutel hadden ze in een sleutelkastje gedaan en we kregen een papier met instructies, prima geregeld. Mooie accommodatie, goed schoon.

reviews_vrouw

Mevr Zantinge

Verblijfsduur: 2018-08-10 - 2018-08-17

Door onze vertraging kwamen we aan toen de receptie al gesloten was. Echter was voor ons toch de sleutel van het appartement achtergelaten en konden we zo toch naar binnen. Erg fijn opgelost! Het appartement was mooi ruim, klein keukenblok maar nieuw en mooie badkamer. Echter de grote woonkamer was voorzien van een kleine zeer onconfortabele 2-zits bank. Ook geen fijne stoeltjes op het balkon en het was binnen niet heel schoon. Verder mooie omgeving en 2 pasjes om gratis van de liften gebruim te maken.

reviews_man

Dhr Bakker

Verblijfsduur: 2017-07-25 - 2017-08-09

Mooi appartement in een hele mooie omgeving!

reviews_vrouw

Mevr Manz

Verblijfsduur: 2014-06-28 - 2014-07-08

De meren en het uitzicht op de bergen is ongelooflijk.

reviews_man

Dhr Hans Georg

Verblijfsduur: 2014-06-08 - 2014-06-19

Het verblijf was prima, we hebben dan ook een heerlijke vakantie gehad.. Mooi en schoon appartement, Vriendelijk personeel. Wel een beetje koud op 1783 meter hoogte als er geen hitte golf is. Zo weer aan te raden. 1 minpuntje , Het internet gebeuren ( wifi ) werkte helaas niet.

reviews_man

Dhr FILIPPO

Verblijfsduur: 2013-08-24 - 2013-08-31

De structuur is uitstekend, 2 minuten lopen van het meer (zichtbaar vanuit sommige appartementen). Het meer, en het hele land, is voorzien voor diegenen die willen ontspannen en degenen die van plan zijn om te trekken. Er zijn vele goed onderhouden wandelpaden en voorzien van landschappelijke gebieden en de mogelijkheid van zelfportretten met de camera.

reviews_man

Dhr Timmerman

Verblijfsduur: 2013-08-10 - 2013-08-24

De natuur is prachtig. Gebied rond het appartement oogde erg rommelig, vergane glorie. Geen supermarkt aanwezig. Wel lekkere pizzaria, Tom's cafe. Personeel receptie erg onaarig, om verschillende zaken hebben we zelf moeten vragen. Broodjesservice was ook slecht, 2x geen brood terwijl besteld, aan het einde van de vakantie werd wel geacht deze 2x te betalen. Appartement oogt op het eerste gezicht luxe. Comfort van de meubels was slecht. Wel genoeg ruimte met 2 personen.

reviews_vrouw

Mevr Verbraak

Verblijfsduur: 2013-07-20 - 2013-07-27

WE hebben een fijne week gehad in Turrach, niet in de laatste plaats omdat het prachtig weer was. Het appartement was voor twee personen voldoende. Het was wel even schrikken toen we de slaapkamer zagen nl. een nis in de kamer waar een tweepersoons bed ingebouwd was. We moesten via het voeteinde in bed kruipen, Het appartement was design ingericht, volgens de beschrijving d.w.z. Ikeadesign. Het bankje zag er goed uit,maar het zitcomfort was nihil.Jammer ook dat er geen lekkere stoelen op het toch al kleine balkon stonden. Maar desalnietemin hebben we genoten van de mooie omgeving en de wandelingen die we gemaakt hebben.Ook fijn was de gastenkaart waarmee we gratis met de bergliften omhoog konden en niet te vergeten de broodjesservice. iedere ochtend de bestelde verse broodjes aan de deur.

Vakantiepark ATH - Alpenpark Turracher Höhe by Alps Residence

In de omgeving

Centrum: 1.0 kilometer
Bos: 0.1 kilometer
Meer: 1.0 kilometer
Eetgelegenheid: 1.0 kilometer
Restaurants: 1.0 kilometer
Uitgaansgelegenheid: 1.0 kilometer
Skilift: 1.5 kilometer
Skipiste: 1.5 kilometer
Cross Country: 0.2 kilometer
Toeristeninformatie: 1.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1271175