Hollersbach im Pinzgau

Tussen alpenweiden en de bergen van de Hohe Tauern ligt dit ruime en sfeervolle appartement op de 2e verdieping van een huis in het dorp Hollersbach. De skilift naar het ski- en wandelgebied Kitzbühel bevindt zich op 100 m van het verblijf dat ideaal is voor wintersportvakanties met familie of vrienden. De sportieve mogelijkheden in de directe omgeving zijn legio: wandelen, fietstochten over het Tauern-fietspad of golfen vormen slechts een kleine greep uit de beschikbare opties. Bij het nabijgelegen zwemmeer Hollersbach vind je een grote kinderspeelplaats, een tennisbaan en een voetbal- en volleybalveld. Skiën, langlaufen, snowboarden of skitochten - met de nabijgelegen lift bereik je binnen enkele minuten het prachtige skigebied van Kitzbühel. Rodelen, sneeuwschoenwandelen, arresleetochten of een uitstapje naar de langste natuurlijke rodelbaan van Europa in Bramberg (14 km lang); het is allemaal de moeite waard! De accommodatie beschikt over een sfeervolle woonkamer, een aparte keuken, comfortabele slaapkamers en een badkamer. Vanaf het grote, zonnige balkon heb je een magisch uitzicht op de Hohe Tauern. De woning is bovendien voorzien van een carport en een aparte skiberging. Met een Belvilla ben je verzekerd van een geslaagde vakantie. Er is altijd een Belvilla die jou een onvergetelijke vakantie bezorgt. We hebben een verrassend en breed aanbod van unieke vakantiehuizen voor de zomervakantie, een weekendje weg of een weekje wintersport. Het aanbod bestaat uit ruim 40.000 vakantiehuizen in 20 Europese landen. Unieke vakantiehuizen met regiotypische kenmerken op mooie locaties, of dit nu aan de kust, hoog in de bergen of centraal in het stadscentrum is. Denk aan authentieke landhuizen met zwembad in Frankrijk, bijzondere agriturismo’s in Toscane, stoere chalets in de Alpen of grote huizen in de Ardennen. Voor een gezin, een stel of voor een grote groep. Je vindt ze op de mooiste plekjes, zodat er genoeg te doen en te ontdekken is voor iedereen! We blijven continu op zoek naar nieuwe huizen en nieuwe bestemmingen die passen bij de wensen van onze gasten. Een Belvilla geeft je de vrijheid om te ontbijten in pyjama of nachtenlange gesprekken te voeren zonder op de sluitingstijd van de bar te hoeven letten. Met lokale ingrediënten maak je de heerlijkste gerechten en in het privézwembad neem je een ontspannen duik wanneer je dat wil. Kortom, alle privacy in je tijdelijke thuis! En dit vlak bij de lokale bevolking, zodat je de sfeer van de regio of dorp kunt opsnuiven. De huiseigenaar of beheerder is discreet ter plaatse je aanspreekpunt en geeft graag speciale tips over de omgeving.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 85 m2

Op de 2e etage
  • Op de 2e etage
  • Woonkamer
  • 2-pers. slaapbank
  • TV
  • Keuken
  • Eettafel
  • Waterkoker
  • Koffiezetapparaat
  • Oven
  • Magnetron
  • Koel-/vriescombinatie
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Badkamer
  • Ligbad
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Berging
Algemeen
  • Algemeen
  • Skiberging
  • Carport
  • Balkon
  • Verwarming
  • Parking

Reviews

8.3 Dit huis heeft 21 reviews

reviews_man

Dhr Stoffels

Verblijfsduur: 2023-08-26 - 2023-09-09

A nice stay. Beautiful surroundings and a nice apartment. We were looked after with new towels every 3 days. Communication was sometimes a bit difficult, but they were super sweet. the only disadvantage was that it was located near a major road, so you could not sit quietly on the balcony.

reviews_man

Dhr Schipper

Verblijfsduur: 2023-08-05 - 2023-08-12

Fijn appartement, mooie locatie en omgeving. Goed ontvangst en aardige gastvrouw.

reviews_man

Dhr SKWIERAWSKI

Verblijfsduur: 2021-08-14 - 2021-08-28

De gastheren waren erg aardig. Het appartement was groot genoeg. Helaas kregen we geen extra broodjesservice aangeboden, hoewel dit in de boekingstekst staat en we kozen voor deze accommodatie. Een beetje lawaaierig daar aan de hoofdstraat.

reviews_man

Dhr Snoei

Verblijfsduur: 2019-08-03 - 2019-08-17

Ruim huis en mooie omgeving met veel mogelijkheden om verschillende dingen te doen.

reviews_vrouw

Mevr Boer

Verblijfsduur: 2019-02-16 - 2019-02-23

Mooie omgeving, ideale ligging bij de gondel. Mooi skigebied. Nette woning, vriendelijke eigenaren en goed ontvangst en vertrek. Ideaal is skiberging in de kelder. Geen last van de grote weg gehad. Top locatie dus

reviews_man

Dhr Van Leeuwen

Verblijfsduur: 2017-06-17 - 2017-06-24

Huis was mooi en zeer schoon. Ligging centraal en ideaal voor uitstapjes. Ligging aan drukke weg is enige minpuntje van deze accommodatie. Wij gaan er zeker nog eens naar terug.

reviews_vrouw

Mevr Van de Sande

Verblijfsduur: 2017-03-18 - 2017-03-25

Veel ruimte in huiselijke sfeer en dicht bij de lift.

reviews_vrouw

Mevr Olesen

Verblijfsduur: 2017-02-11 - 2017-02-18

Erg vriendelijk en behulpzaam verhuurders. Mooi en schoon appartement. Het was perfect om te skiën,

reviews_vrouw

Mevr Meulenhoff

Verblijfsduur: 2016-08-27 - 2016-09-10

We zijn vriendelijk ontvangen. Het appartement was ruim, schoon en gunstig gelegen voor het maken van veel verschillende wandelingen. We hebben iedere dag een andere wandeling kunnen maken, allemaal op korte tot redelijk korte afstand. Het huisje was heerlijk koel op warme dagen.

reviews_man

Dhr Koot

Verblijfsduur: 2016-02-20 - 2016-02-27

We hebben van ons weekje wintersport genoten. Hollersbach is nog een vrij rustige omgeving voor wintersporters, waardoor het op de pistes relatief rustig is. In zijn geheel geen wachtrijen bij de liften, echt heerlijk! Ga je voor de apres ski, dan zit je hier niet op het goede adres. Dit moet misschien nog groeien, Wij zaten op loopafstand van de gondel, waardoor de ligging van het huisje ideaal was. Het appartement lag wel aan een drukke weg, maar wij hebben hier weinig last van gehad. De eigenaresse van het huisje is zeer gastvrij. Al met al een TOP vakantie.

reviews_vrouw

Mevr Lewandowska

Verblijfsduur: 2015-01-17 - 2015-01-24

៎ positie is niet op hetzelfde station Panoramabahn is ideaal om te skiën. Je kan niet blijven voor het gehele gebruik van de carry ᐪ auto als skibushalte en het smalspoor is gelegen in de buurt van de \\ / 150-200m \\ /. Apparatuur ៎ niet verantwoordelijk aanbod. Behulpzame en gastvrije gastheer. Wij raden dit huis voor de winter vakantie!

reviews_vrouw

Mevr Nijboer

Verblijfsduur: 2015-02-28 - 2015-03-07

We waren met 2 oudere echtparen . Het appartement is ruim , woonkamer en soort woonkeuken . Keuken goed uitgerust . Badkamer met bad en aparte doche . Alles schoon .vriendelijke beheerders Halverwege de week , nieuwe hand en theedoeken . Mogelijkheid voor het bestellen van broodjes , verse eitjes en meer . Ligging vlak bij de gondel . De straat die langs het huis loopt is druk en voor mensen die lawaaigevoelig zijn een minpuntje . Niet geschikt voor jonge mensen die voor apres ski gaan . Het ligt ver weg van dorp , verder niets te beleven

reviews_vrouw

Mevr Ellert

Verblijfsduur: 2014-08-23 - 2014-09-06

Het bovenste appartement op de 2e verdieping is zeer groot en goed aangelegd, het meubilair is niet nieuw, maar schoon en goed onderhouden, eenvoudige standaard. De keuken heeft geen oven alleen een magnetron met grill, de keuken apparatuur is zeer schaars, geen theepot, geen broodrooster, maar een vaatwasser. De eigenaren zijn erg aardig en Binigaus Vell federale weg is erg druk op de dag, maar 's nachts we rustig. Als je veel reist op de dag geen Problem.Eine investering in een keuken gepast zou zijn

reviews_man

Dhr Moraal

Verblijfsduur: 2014-08-02 - 2014-08-09

Gastvrije en behulpzame ontvangst door eigenaar. Mooie omgeving en erg veel gewandeld. Aanrader voor natuur liefhebbers.

reviews_man

Dhr Smon

Verblijfsduur: 2014-07-05 - 2014-07-19

Wij hebben een hele vakantie gehad in dit vakantiehuis. Alles lag er netjes bij en de mensen waren er erg gastvrij. Ze stonden altijd klaar om te helpen. Het was een top vakantie.

reviews_vrouw

Mevr Ketel-Fennema

Verblijfsduur: 2014-02-15 - 2014-02-22

Huis vlakbij (loopafstand) de panoramabaan, ideaal voor skieen. Gastvrije ontvangst. Keuken verouderd en met erg beperkte inventaris.

reviews_vrouw

Mevr Reijm

Verblijfsduur: 2013-03-02 - 2013-03-09

We hebben afgelopen winterseizoen in deze accommodatie met een bevriend stel met kindjes onze skivakantie beleefd. Vanaf het huis ben je via een wandeltunneltje onder de weg door zo bij de lift, waar je ook ski's kunt huren, je skipas kunt regelen en waar je ook je ski's kunt stallen na elke dag skien (tegen betaling uiteraard). Het huis is netjes, de eigenaren zijn vriendelijk. Er zijn helaas geen kinderbedjes of kinderstoelen. Als je er zelf een meeneemt: op beide slaapkamers is een extra bedje te zetten. De woonkamer heeft banken (dat vonden wij een 'must') en is gescheiden van de keuken door een schuifdeur. Het balkon is klein, maar je kunt er zitten. Verder zijn de bedden prima, zijn er voldoende badhanddoeken, je hoeft echt niet extra mee te nemen. Dat er geen vaatwasser is vonden wij erg jammer. Overigens hoef je niet op zoek te gaan naar een huis met naam Panoramablick, want dat staat er niet op. Het heet Steger ofzo. Van de doorgaande weg hebben wij absoluut geen last gehad. Er is in de directe omgeving niet veel te doen. Voor ons hoefde dat ook niet, we hebben gesleed met de kinderen en zelf geskied. Wij hadden een fijne vakantie!

reviews_vrouw

Mevr Convents

Verblijfsduur: 2012-07-28 - 2012-08-11

Zeer vriendelijke mensen. Mooie etage, genoeg ruimte. Goede uitvalplek om allerlei activiteiten in de omgeving te gaan ondernemen. Ligging 40 meter van de doorgaande, drukke weg waar auto's 100 km/u mogen rijden. Zeer veel lawaai, op het balkon kun je elkaar niet verstaan.

reviews_vrouw

Mevr De Wit

Verblijfsduur: 2012-07-14 - 2012-07-21

Wij hebben een prima week gehad. Het was een heel mooi huis en vooral erg ruim en schoon. De familie was heel vriendelijk. De omgeving was prachtig en er is veel te doen. Het enige nadeel vonden we dat er een drukke weg langs het huis liep waardoor het nogal wat geraas van auto's was.

reviews_man

Dhr AVENARD

Verblijfsduur: 2012-02-25 - 2012-03-03

Ruim en comfortabel, dicht bij de skiliften en wandelpaden. Eigenaar erg vriendelijk en serviables.Logement drukke weg te dichtbij (slaap zeer moeilijk vanwege de continue ruis) en uit de buurt van alle voorzieningen. Zon, maar onbruikbaar wegens terras lawaai.

reviews_man

Dhr Kelder

Verblijfsduur: 2012-02-04 - 2012-02-11

Mooi huis, netjes , erg vriendelijke mensen (soms iets te gastvrij) . Wij hadden de etage voor 6 personen in gebruik met 4 volwassenen en een baby... dit was goed te doen maar voor 6 volwassenen wordt het wel erg krap. Beneden is voldoende ruimte om je ski-spullen op te bergen en je auto kan fijn overdekt staan. Dichtbij de piste... maar je moet wel een drukke weg over.... die Niet op de foto staat afgebeeld. Verder jammer dat je voor gezelligheid van een dorpje echt wel de auto moet pakken. Erg mooie omgeving.

In de omgeving

Centrum: 1.4 kilometer
Bos: 0.5 kilometer
Meer: 0.9 kilometer
Eetgelegenheid: 1.4 kilometer
Restaurants: 0.2 kilometer
Openbaar vervoer: 0.2 kilometer
Openbaar zwembad: 7.0 kilometer
Skilift: 0.2 kilometer
Skipiste: 0.2 kilometer
Skibus: 0.2 kilometer
Cross Country: 0.2 kilometer
Toeristeninformatie: 1.4 kilometer
Huiscode: VLS - 1268090