Bramberg am Wildkogel

Wildkogelblick is een vakantieappartement in een authentiek boerendorp in het mooie Oberpinzgau. Het appartement heeft een badkamer, een gezellige woonkeuken met moderne keukenapparatuur en een slaapkamer. Stellen en gezinnen zullen hier een heerlijke vakantie doorbrengen. Het huis is ideaal voor uitstapjes naar Kitzbühel, de Krimml-watervallen, Zell am See en de dam van Kaprun. Het Nationaal Park Hohe Tauern, dat praktisch voor de deur begint, biedt prachtige wandelroutes. De 13 valleien van het nationale park met hun 19 mooie stadjes hebben een breed aanbod voor gezinnen, natuurliefhebbers, wandelaars, sportievelingen en fijnproevers. Als grootste nationale park van de Alpen verdient het Nationalpark Hohe Tauern bijzonder bescherming: duurzaamheid en milieuvriendelijkheid hebben hier altijd een belangrijke rol gespeeld. De all-inclusive kaart is gratis van 1 mei tot 31 oktober. Alle vakantiegasten die bij de deelnemende partnerbedrijven in de vakantieregio overnachten in een hotel, in een particulier pension, in een vakantieappartement of op een boerderij krijgen met deze kaart de mogelijkheid om dagelijks uit 60 attracties te kiezen - ook op de dag van aankomst en vertrek - evenals anderen om te profiteren van kortingen. De tarieven voor het opladen van elektrische of hybride auto's (indien mogelijk) zijn altijd gebaseerd op verbruik en worden apart in rekening gebracht. Op vertoon van uw voucher ontvangt u 10% korting op skiverhuur bij Sport 2000 Herzog in Bramberg & Neukirchen.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 40 m2

Parterre
  • Parterre
  • Skiberging
Op de 2e etage
  • Op de 2e etage
  • Hal
  • Open keuken
  • Oven
  • Magnetron
  • Afwasmachine
  • Woonkeuken
  • 2-pers. slaapbank
  • TV (satelliet)
  • Balkon
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
Algemeen
  • Algemeen
  • Carport
  • TV
  • Kachel
  • Koffiezetapparaat
  • Magnetron
  • Afwasmachine
  • Douche
  • Verwarming
  • Parking
  • Parking
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Kinderbox

Reviews

9.2 Dit huis heeft 39 reviews

reviews_man

Dhr Klomp

Verblijfsduur: 2023-07-15 - 2023-07-22

Het ziet er zo op het eerste gezicht netjes uit. Alleen de gebruiksvoorwerpen zoals een oven is erg smerig.

reviews_vrouw

Dhr Skresiewiez

Verblijfsduur: 2022-10-05 - 2022-10-14

Geweldig appartement, goed uitgerust.

reviews_vrouw

Mevr Jahn

Verblijfsduur: 2022-05-24 - 2022-05-29

Een adres voor eigenaren van meerdere honden dat je absoluut moet onthouden!! Waar wij vaak zo'n moeite hebben om onderdak te vinden, bent u hier welkom met meerdere honden (wij hadden er 3 bij ons). Het appartement is ideaal gesneden, veel hoekjes om te liggen en zelfs de grote bak voor onze hond met gedragsproblemen paste perfect in een nis. Prettige ondergrond voor de viervoeters, houten vloer en tegels. In het appartement ernaast waren ook 2 honden en de verhuurder heeft ook 2 honden - geen probleem hier! Als je echt een mueslikom nodig hebt, neem die dan mee. Mooie badkamer met grote douche. Er is ook ruimte voor wandelrugzakken. Al met al leuke sfeer op een biologische boerderij, kippen, schapen, paarden, katten... Koeien van de buren lopen 's avonds langs het balkon hun stal in. Drinkwaterfontein om de hoek! Pech gehad met het weer en waren seizoensmatig te vroeg (mei, veel paden nog niet begaanbaar, hutten nog niet open, gondels nog niet in bedrijf), maar daar kan de verhuurder eigenlijk niets aan doen! Kom maar een andere keer terug!

reviews_vrouw

Dhr Hessels

Verblijfsduur: 2021-08-14 - 2021-08-28

Werden vriendelijk ontvangen. Alles werdt heel duidelijk uitgelegd. Ben dik tevreden met de gang van zaken.

reviews_man

Dhr Korevaart

Verblijfsduur: 2019-09-01 - 2019-09-15

Accommodatie was ons al bekend vandaar dat wij weer voor deze kozen. Omgeving is mooi.

reviews_man

Dhr Hemelop

Verblijfsduur: 2019-06-22 - 2019-06-29

Vriendelijke ontvangst

reviews_man

Dhr Scholten

Verblijfsduur: 2018-05-25 - 2018-06-08

Prachtig appartement in een monumentaal pand met lieve, hardwerkende gastvrije eigenaars.

reviews_vrouw

Mevr BOHEME

Verblijfsduur: 2017-09-17 - 2017-09-27

Zeer welkom. schoon en comfortabel appartement. Mooi uitzicht vanuit de keuken of slaapkamer .calme gesloten ramen .van gelegen in het dorp, kan men naar het centrum door te lopen fantastische .Région of "kan niet" t te vervelen! Hoofdweg in de buurt, die het mogelijk maakt " ga gemakkelijk de omgeving verkennen .Petit nadeel gebrek aan gerechten in de "overdekte appartement, pannen ...

reviews_vrouw

Mevr Daudey-Almekinders

Verblijfsduur: 2017-07-29 - 2017-08-12

Mooi ruim appartement. Erg leuk met alle dieren van de boerderij, de katten kwamen dagelijks bij ons buurten. Onze hond was ook zeer welkom, en we hebben met plezier gebruik gemaakt van de heerlijke broodjesservice en de wasmachine van de gastvrouw. Aardige en behulpzame eigenaren en alles is heel schoon. Mooie omgeving, met diverse kabelbanen, zwembaden en andere bezienswaardigheden. Wij maakten gebruik van de Salzburgerlandkaart voor 12 dagen. Wel jammer dat er zoveel kabelbanen in het dal zijn, maar je maar van een beperkt aantal gebruik kunt maken met de SZ-kaart. Eigenlijk moet je dan de Hohe-Taern kaart hebben, maar die moeten de verhuurders aan de huurders verstrekken, want je kunt deze niet zelf kopen. Wellicht een tip voor deze eigenaren? Temeer omdat we in hun gastenboek lazen dat andere gasten deze kaart in het verleden wél hadden gebruikt. Desnoods doen ze de huur dan iets omhoog.... Wij hopen zeker terug te komen! Fam. J. Daudey uit Putten

reviews_man

Dhr De Groot

Verblijfsduur: 2017-06-20 - 2017-06-30

Het is een ruim, net appartement in mooieomgeving.

reviews_man

Dhr Jockel

Verblijfsduur: 2017-01-21 - 2017-01-28

Een super appartement, nieuwe, schone, goed meubilair, goede bedden, alles werkt, gemakkelijk te vloeren, mooi uitzicht schoon vanaf het balkon, zeer mooi eigenaar, die ons de mogelijkheid om de stal met veel verschillende dieren te bezoeken gaf. We zijn gewoon begeistert.Das weer was bombastisch, blauwe hemel, zon, sneeuw, erg koud, prachtige landschappen, een ideale locatie voor ski-en alpine skiën. rond een jackpot!

reviews_vrouw

Mevr Steinmann

Verblijfsduur: 2017-01-14 - 2017-01-21

Geweldig appartementen. Van alles voorzien. Zeer vriendelijke verhuurders. Dichtbij piste rodelbaan en gezellige restaurants -)

reviews_man

Dhr Kreft

Verblijfsduur: 2016-08-27 - 2016-09-03

Prima accomodatie! Goed voor gezinnen met kleine kinderen. Perfekte ligging nog geen 200 m vanaf de doorgaande weg. Veel mogelijkheden om wat te ondernemen.

reviews_man

Dhr Guelen

Verblijfsduur: 2016-07-23 - 2016-08-06

Wij hebben super genoten van alle voorzieningen, zowel in het appartement als van de omgeving en gaan beslist nog een keer terug echt een aanrader

reviews_vrouw

Mevr Vondeling

Verblijfsduur: 2016-06-11 - 2016-06-18

Leuk, schoon appartement dat van alle gemakken is voorzien en gesitueerd is in een boerenwoning met uitstraling. Eigen trap-opgang. Hond is welkom. Gastvrij onthaal. Ligging 400m van de hoofdweg af die je als je op het balkon zit erg duidelijk hoort. 's Nachts is het rustig(wij hebben altijd het slaapkamerraam open). Goede uitvalsplek voor bergwandelingen.

reviews_man

Dhr Straat

Verblijfsduur: 2015-07-25 - 2015-08-01

De gastvrouw en gastheer waren top. De ligging is prima voor wandelaars. Een aanrader!

reviews_vrouw

Mevr Van Donzel

Verblijfsduur: 2015-09-07 - 2015-09-16

We hebben hier onze vakantie doorgebracht van 7 tot 16 september. Wij hebben twee honden die hier ook welkom waren. Weliswaar tegen een meerprijs. Het appartement is op de tweede verdieping, dus mensen die minder goed ter been zijn zou ik het niet aanraden. Het is ontzettend netjes ingericht en aan alles is gedacht. Als je wilt kun je iedere dag broodjes laten bezorgen, al dan niet samen met verse melk (zo van de eigen koeien), eieren, kaas of een gebakje. In de directe omgeving genoeg te Ien en te wandelen. Kortom wij gaan zeker nog een keer terug!

reviews_man

Dhr Stange

Verblijfsduur: 2014-08-23 - 2014-09-01

We waren van harte welkom door de Fam. Empl en verzorgd. Het appartement is zeer centraal gelegen om snel excursies en winkelen te krijgen. Als voor de kinderen, ze zijn kort na aankomst op de boerderij, in liefde met de huisdieren van het gezin. We voelden ons zeer comfortabel en goed uitgerust. Dank u !!!

reviews_man

Dhr Wessels

Verblijfsduur: 2014-07-12 - 2014-07-19

We zijn een week in de zomer vakantie geweest. De eigenaar is zeer vriendelijk en het huisje is top. Het balkon heeft een prachtig uitzicht waar wij vooral 's avonds zaten. Huisje is compleet en wat wij wel heel makkelijk vonden is de broodservies. 's morgens vroeg hadden wij het bestelde brood voor de deur liggen in een leuk brood mandje. Als je meer handdoeken nodig hebt dan zet je de wasmand met de vuile handdoeken voor de deur en 's avonds had je weer schone handdoeken. Onze dochter van 14 vond de dieren erg leuk. vooral het voeren van de 2 hangbuik zwijnen (zij eten het GFT afval op). In de omgeving is in de zomer ook genoeg te doen, zonder dat je uren moet rijden. Van de dieren heb je in het huisje geen last. Je hoort zelfs de haan niet kraaien. We hebben ons prima vermaakt en hebben de eigenaren gezegd dat we zeker weer terug komen

reviews_vrouw

Mevr Riedl

Verblijfsduur: 2014-06-17 - 2014-06-21

- Gastvrij verhuurder - geen probleem met hond

reviews_man

Dhr Guégan

Verblijfsduur: 2014-03-01 - 2014-03-08

Uitstekend verblijf in een gezellig en comfortabel appartement. De "omgeving is erg rustig, maar nog steeds vriendelijk. L 'toegang tot het resort is eenvoudig. De gastheren zijn charmant en beschikbaar zonder dat het te présent.Globalement erg leuk.

reviews_vrouw

Dhr Schoeman

Verblijfsduur: 2014-01-25 - 2014-02-01

We werden heel erg goed verwelkomd door de familie Empl. Alles werd duidelijk uitgelegd. Erg vriendelijke mensen die ook nog wat dieren hebben lopen, zoals poezen, koeien en pony's. Het appartement ligt in ortsteil Dorf tussen Mittersil en Bramberg in. Goed appartement, ruim en van alle gemakken voorzien. Oven, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, koel/vries combinatie en vaatwasser aanwezig! Ruime badkamer met douchekabine. Mogelijkheid om broodjes te bestellen en 1x per week gratis handdoeken wissel! Bramberg wordt steeds toeristischer en men is volop bezig om er wat van te maken. Een gebied waar je goed kan wandelen, rodelen en skiën. Voor ons zeker een bestemming om weer eens naar toe te gaan!

reviews_man

Dhr Senden

Verblijfsduur: 2013-09-16 - 2013-09-30

Het was een super vakantie. De eigenaren van het huis waren zeer vriendelijk. In het begin hadden we een beetje moeite met het vinden van de locatie, omdat Muhlbach staat aangegeven op het formulier, terwijl het in Het Dorf gelegen is. Het waren prachtige dagen met een geweldig uitzicht, ook de wandelroutes waren uitstekend. Bij ons appartement had je zelfs de mogelijkheid om iedere morgen verse broodjes te krijgen. Deze werden volledig voorzien van de eigenaren. Elke morgen stonden ze vers voor de deur... Kortom Super

reviews_man

Dhr De Valk

Verblijfsduur: 2013-02-16 - 2013-02-23

Skivakantie met gezin en jonge kinderen. Skigebied Bramberg (wildkogel arena) zeer geschikt voor ons.. Tevens naast het grote gebied van Kitzbühel gelegen. Wij zijn de gehele week in het gebied van Wildkogel gebleven.

reviews_man

Dhr Rijntjes

Verblijfsduur: 2012-09-15 - 2012-09-22

Prima week gehad in Wildkogelblick. Heerlijk bed in appartement aanwezig en leuk balkon met een prachtig uitzicht! Volop zon op te vangen. Veel kunnen wandelen. Krimmler watervallen zijn zeker de moeite waard. Innsbruck ligt op anderhalf uur afstand.

reviews_man

Dhr Van Waart

Verblijfsduur: 2012-09-01 - 2012-09-08

Prima vakantiewoning, handig gelegen in de buurt van de doorgaande weg. De woning is modern ingericht, keuken van alle gemakken voorzien. Ook de badkamer zag er keurig uit, en bovendien: schoon. Misschien minder geschikt als je met 4 personen zou gaan, omdat de slaapdrank in de woonkamer is.

reviews_man

Dhr Hoddenbagh

Verblijfsduur: 2012-07-28 - 2012-08-04

Het prachtige appartement ligt een mooi gebied dat wat minder toeristisch is. Vriendelijke eigenaren die je privacy geven, maar wel elke dag zorgen dat er verse broodjes voor de deur staan (behalve zondag). In de directe omgeving gaan er meerdere gondels omhoog, waar prachtige wandelingen gemaakt kunnen worden. Denk om het loslopende konijn, want die zit graag bij de geparkeerde auto's. Het varkentje zorgt vakkundig voor het verwijderen van de restjes eten. Let op met kinderen, want met zijn gesmak geeft hij geen goed voorbeeld... Tips: - de Krimmler watervallen. Neem de rode route omhoog (direct aan het begin linksaf). Niet alleen heel mooi en een stuk rustiger, maar je omzeilt hiermee ook de kassa (ons ben zuunig) - Zell am See. Mooi klein dorpje met een mooi helder meer. De elektrische bootjes zijn een aanrader. Ondanks vele negatieve reviews over de vele arabieren zijn wij geen enkele boerka tegengekomen. De enige arabier stond in een shoarma-tent. - Panoramabaan van Hollersbach. Je kunt ervoor kiezen om halverwege op te stappen door het eerste stuk met de auto de rijden, dat scheelt de helft van de kosten. - Gondelbaan in Neukirchen. Naar beneden lopen kost je slechts 2 dagen spierpijn. - Met de Gästekarte die je van de huiseigenaar krijgt, krijg op op veel plekken korting.

reviews_man

Dhr Lunshof

Verblijfsduur: 2012-07-21 - 2012-07-28

De laatste week van juli hebben wij een weekje genoten van de Oostenrijkse gastvrijheid. Het appartement was ruim en goed ingericht. Op het erf ontdekte onze dochter (7) steeds meer dieren; een zwijn, kippen, jonge poesjes, loslopende konijntje, geitjes en later zelfs nog een pony! De vriendelijke familie doet er alles aan om je thuis te laten voelen. Elke ochtend genoten van de heerlijk verse broodjes. We hebben de voordeelkaart aangeschaft en daardoor een druk (!!) maar geweldig weekje beleefd.

reviews_man

Dhr Den Hertog

Verblijfsduur: 2012-01-14 - 2012-01-21

Bedankt voor de leuke en gezellige week in het appartement. De vloerverwarming is erg prettig zo in de winter :-) Wij hebben heerlijk genoten van alle sneeuw. Mooie afdalingen en erg leuk met jonge kinderen is het gebied, Wildkogel.

reviews_man

Dhr Jongsma

Verblijfsduur: 2011-07-16 - 2011-07-23

Zeer complete mooie nieuwe schone woning met een ruime badkamer,vriendelijke gastheer

reviews_man

Dhr Wernke

Verblijfsduur: 2011-06-04 - 2011-06-11

Een leuke locatie voor een rustige vakantie .De eigenaar van het huis zijn aardige mensen die je graag van dienst zijn. goede wandelroutes ook voor niet geoefende wandelaars wel jammer dat de skiliften in het voorjaar niet in gebruik zijn

reviews_man

Dhr Kleihorst

Verblijfsduur: 2010-09-04 - 2010-09-18

Uitstekend verzorg huisje, zeer goed schoongemaakt en onderhouden. Vooral de kinderen vonden de aanwezigheid van kippen, een haan, een varken en (jonge) poesjes erg leuk. De ligging van het huisje is perfect als uitvalsbasis naar veel mooie gebieden en attacties in Oostenrijk door de centrale ligging.

reviews_vrouw

Mevr Van Vuuren

Verblijfsduur: 2010-08-28 - 2010-09-04

Geweldige vakantie gehad. We gaan zeker terug. Het appartement is ruim en schoon. De service geweldig. We konden twee of drie keer per week schone handdoeken krijgen. Iedere morgen heerlijke broodjes. De omgeving is geweldig, uitvalsbasis voor vele mooie wandelingen.

reviews_man

Dhr Van den hoogen

Verblijfsduur: 2010-07-24 - 2010-07-31

Het was voor ons de tweede keer dat we hier op vakantie waren en wederom was het weer prima. Een mooi appartement en vriendelijke eigenaren.

reviews_man

Dhr Polierer-Grumbach

Verblijfsduur: 2010-02-13 - 2010-02-20

Een mooie nette appartementen zijn modern ingericht. Verhuurder erg vriendelijk en enthousiast. Dicht bij de kabelbaan ligt. Rondom empfelenswert!

reviews_vrouw

Mevr Janmaat-Streefkerk

Verblijfsduur: 2010-01-23 - 2010-01-30

Jolanda en Marco, d.d. 23-01-2010 t/m 30-01-2010. Heerlijke wintersport gehad, erg mooi en nieuw appartement, zeer compleet, zeker de keuken. Goede bedden, en luxe verzorging elke dag verse broodjes (op bestelling) en gastvrije eigenaren. Zeker een aanrader. Enige nadeel is misschien dat je wat verder van het skigebied afzit, maar deze is met de auto goed te bereiken, en daar zijn genoeg gratis parkeerplaatsen.

reviews_man

Dhr Van den Oudenalder

Verblijfsduur: 2009-07-25 - 2009-08-01

We hebben de woning als heel erg prettig ervaren. De ligging is ideaal als je Krimml en de Grossglockner wilt bezoeken. De beheerders zijn erg vriendelijk en willen je overal wel mee helpen. Tot onze blijde verbazing was er zelfs de gelegenheid om broodjes e.d. te bestellen die de volgende ochtend bezorgt worden. Ze hebben het bovengedeelte eind 2008 verbouwd dus alles ziet er modern en netjes uit. Echt een aanrader vinden wij!!! Mvg Bas en Monique

reviews_vrouw

Mevr Heunen

Verblijfsduur: 2009-08-22 - 2009-08-29

Wij zijn in de zomer van 2009 geweest. Het huisje/appartementje is vrij nieuw, dus alles ziet er keurig uit. Heerlijk geslapen op een lekker matras en heerlijke dekbedden. Toilet/douche is heel netjes (kan ook niet anders, want is pas 1 jaar oud). Wij waren er met 3 kinderen (8, 5 en anderhalf). Ruimte genoeg.

reviews_man

Dhr Gosselink

Verblijfsduur: 2008-12-20 - 2008-12-27

Prima appartement om een aantal dagen te verblijven. Onder de kap zijn twee ruime appartementen gemaakt. (wij hadden geen buren) Eigen ingang, mooie verwarmde ruimte beneden om ski materiaal op te bergen. Ruime parkeerplaats, overal vloerverwarming, snel internet (netwerk) aanwezig. Alle voorzieningen (bank,winkel,etc.) in de omgeving. Behulpzame en vriendelijke eigenaren die op de begane grond en eerste verdieping wonen.

In de omgeving

Centrum: 1.0 kilometer
Bos: 0.2 kilometer
Meer: 3.0 kilometer
Eetgelegenheid: 1.0 kilometer
Restaurants: 1.0 kilometer
Uitgaansgelegenheid: 5.0 kilometer
Openbaar vervoer: 0.2 kilometer
Openbaar zwembad: 2.0 kilometer
Skilift: 2.0 kilometer
Skipiste: 2.0 kilometer
Skibus: 0.1 kilometer
Cross Country: 0.2 kilometer
Toeristeninformatie: 3.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1257204