Stramproy

In een natuurrijk gebied in Noord Limburg, op de grens met België, niet ver van Duitsland vind je dit kleinschalige vakantiepark. Het park is ideaal voor jonge gezinnen, je vindt er een restaurant met groot terras en diverse speeltoestellen. Ook natuurliefhebbers komen hier aan hun trekken, het park bevindt zich midden in het natuurpark Kempen-Broek met centraal in het park een groot ven. Deze prachtige regio is uitstekend wandelend en fietsend te verkennen, er zijn 10 verschillende wandelroutes uitgezet. Op ca 5 km van het park, net over de grens in België, ligt Vijvers de Luysen. Een gebied met voornamelijk open water waar je vanuit de kijkhut vele vogels kunt spotten, die dit gebied als rustpauze in hun trek naar het zuiden of noorden gebruiken. Deze luxe vrijstaande vakantiebungalow is een ideale plek als uitvalsbasis voor je vakantie. De kwaliteit van afwerking is zeer hoog en het ontwerp, met grote ramen en een hoog dak, is er op gericht om het gevoel van ruimtelijkheid te verstrekken. Je zal je hier dan ook snel thuis voelen. Wil je een dagje wat anders dan natuur? Ga dan eens shoppen in Roermond met het bekende outlet centrum. Of bezoek het gezellige centrum van Eindhoven. Binnen een uurtje ben je zelfs in Maastricht, Aachen of Münchengladbach.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 70 m2

Parterre
  • Parterre
  • Hal
  • Open keuken
  • Fornuis
  • Koffiezetapparaat
  • Combimagnetron
  • Afwasmachine
  • Koel-/vriescombinatie
  • Woon/eetkamer
  • TV
  • Eettafel
  • DVD-speler
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden
  • Slaapkamer
  • Stapelbed
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Toilet
Algemeen
  • Algemeen
  • Tuindeuren
  • Terras
  • Tuin
  • Jeu de boules baan
  • Speeltoestellen
  • Glijbaan
  • Fietsen beschikbaar
  • Kinderbed
  • Kinderstoel

Reviews

7.6 Dit huis heeft 48 reviews

reviews_man

Dhr Storms

Verblijfsduur: 2024-04-08 - 2024-04-12

We hebben met 12 april een midweek met 6 volwassenen gelogeerd in een 6 persoons huisje. Dat was eigenlijk niet handig. Eén echtpaar sliep in een stapelbed zonder beschermrand, hij vond dat wel eng. Dit is gecommuniceerd naar de eigenaar. Binnen was het huisje keurig schoon maar de tuinset was erg vies en het terras ook. Daarnaast waren de tegels rondom het huis met vochtig weer erg glad. Ook deze zaken zijn doorgegeven aan de eigenaar. We hebben de tuinmeubelen en het terras zelf schoongemaakt anders hadden we niet buiten kunnen zitten. De eerste avond bleek dat de keukenafvoer verstopt was. Blijkbaar wist de receptie dat al, maar had ons daar niets van gezegd. Gelukkig wel de volgende dag opgelost door de eigenaar, die kwam met iemand van een ontstoppingsbedrijf. Al met al: prima huisje voor gezin met kinderen als het stapelbed veilig wordt gemaakt. Het sanitair is nieuw en in goede staat. Er zou nog een wisser en/of trekker bij de douche geplaatst kunnen worden. De andere bedden vonden wij goed. De omgeving is prachtig, genoeg te wandelen, fietsen en bekijken. De laatste avond uit eten bij het restaurant naast het park. Goed eten met heerlijke friet. Aanrader. Wat betreft de aankomst: de sleutel ligt in een kluisje bij de receptie. Blijkbaar had ik een mail gekregen die in de spam-map was gekomen, waarin stond wat de code was. Receptie was gesloten. het had even wat tijd nodig, weinig tot geen mobiel bereik. In het huisje zelf is de Wifi redelijk, maar het is wel een open Wifi verbinding.

reviews_vrouw

Mevr Tutuarima

Verblijfsduur: 2023-06-16 - 2023-06-23

De oppervlakte van het huisje is goed. Echter zijn er heel veel gebreken in het huisje die het voor kleine kinderen gevaarlijk maakt. Een stopcontact waar de afdekplaat van afgebroken is. Spijkers die uitsteken in de drempel. luxaflex die niet opgetrokken kunnen worden omdat t touwtje afgebroken is. gat in het laminaat onder de bank. Koelkast mist bakjes aan de deur waardoor je heel weinig kwijt kunt. Schilderijtjes vallen uit elkaar. de stoelen van de eettafel zitten vol met vlekken. koffiezet apparaat vol met ongedierte lijken. De bedden zijn veel te zacht. Vloer had wel even gedweild mogen worden, voeten waren gelijk pikzwart. Het huisje is gelegen op een rustig vakantiepark, de horren in alle ramen zijn geweldig, zo kan lekker alles open staan. Leuk huisje qua ligging, grootte maar veel achterstallig onderhoud

reviews_man

Dhr Krijger

Verblijfsduur: 2023-04-28 - 2023-04-30

Wij kwamen de tweede dag terug in het huisje en troffen een enorme mierenplaag aan. Ze liepen overal: op de vloer, door de keukenkastjes, op de muren, in de badkamer, door ons bed, etc. We zijn naar de receptie gelopen van het park en die gaven aan niks voor ons te kunnen doen. Tevens vertelden ze er ook bij dat dit probleem al een aantal weken (!) bij hun bekend was. We kregen één mierendoosje mee (voor 1000 mieren). We hebben contact gezocht met het SOS nummer van belvilla en die hebben contact opgenomen met de concierge. De concierge is komen kijken en die schrok er ook van. Die gaf aan op dit moment niks te kunnen doen. Hij zou alleen kunnen stofzuigen en nog één mierendoosje neer kunnen zetten, maar de mieren zouden dan hoogstwaarschijnlijk binnen enkele momenten weer terugkomen. We hebben opnieuw contact gezocht met het SOS nummer van Belvilla. We gaven aan echt niet te willen blijven, aangezien we anders (letterlijk) in de mieren gingen slapen vannacht. We hebben ons vriendenweekend vroegtijdig afgebroken en hebben besloten om naar huis te gaan aangezien het voor ons ook nog eens dik 3,5uur rijden is. We zijn nooit op de hoogte gebracht dat er mieren aanwezig waren en zo kan je er geen mensen laten verblijven... Daarnaast zijn we ook nog 2,5 uur bezig geweest om dit probleem te proberen op te lossen, zonder een goeie oplossing uiteindelijk. Een manier waarop we ons vriendenweekend liever niet hadden willen spenderen.

reviews_vrouw

Dhr Krul

Verblijfsduur: 2023-03-24 - 2023-03-31

Een heel gezellig en mooi huisje. Je heb heel veel wandel gebied, plus veel uitgaans wegen zoal valkenburg, Maastricht, Duitsland enz

reviews_vrouw

Dhr Maring

Verblijfsduur: 2023-01-02 - 2023-01-06

Heerlijk sfeervol huisje. Van alle gemakken voorzien.Rustig park. Leuke plekjes in de omgeving.

reviews_man

Dhr Hartman

Verblijfsduur: 2022-09-09 - 2022-09-16

Huis voldoet en omgeving in het bos. De zon is aanwezig

reviews_vrouw

Mevr Bron

Verblijfsduur: 2022-07-29 - 2022-08-12

Heerlijk huisje, blijft lekker koel , horren een groot pluspunt!, heerlijke rustige, mooie omgeving om te wandelen of te fietsen. WIFI is goed. De voordeur sluit lastig alleen met kracht/lawaai afsluitrubber zit in de weg. Servies is een allegaartje mag wel eens naar gekeken worden, grote koffie bekers misten we, hebben we zelf maar gehaald. diepvries deurtje sluit niet goed, zit vol met ijs. Douche ruikt klein beetje muffig. Maar dit alles is niet onoverkomenlijk als je de zeer betaalbare prijs in ogenschouw neemt. Wij zijn tevreden.

reviews_man

Dhr Boot

Verblijfsduur: 2022-07-15 - 2022-07-29

Heel leuk huis, schoon en netjes half onder de bomen dus prima voor de schaduw in de zomer. We zaten in nr 5. Enige minpunt zijn de zachte bedden. Die zouden best vervangen mogen worden.

reviews_vrouw

Dhr Meeuwsen

Verblijfsduur: 2022-06-17 - 2022-06-24

Heerlijk rustig park met prima restaurant en terras. Prachtige omgeving. Vakantiehuis voldoet aan alle wensen, veel privacy.

reviews_vrouw

Dhr Overweel

Verblijfsduur: 2022-05-16 - 2022-05-27

De bungalow is royaal, schoon en heeft keurige meubels . Het was schoon, bij aankomst en ligt prachtig in de bossen.

reviews_man

Dhr Van Berge Henegouwen

Verblijfsduur: 2022-05-06 - 2022-05-13

We hadden een verstopte WC. Kwam direct een loodgieter, die voor de nacht de WC gebruiksklaar heeft gemaakt. De volgende ochtend hebben we een ander huisje (veel luxer) Een fantastische servic Het restaurant was een klasse apart, moet je gewoon gaan eten.

reviews_vrouw

Dhr Fokker

Verblijfsduur: 2022-03-25 - 2022-04-01

Genoten van de rust en het fijne huisje het rustige park top vakantie

reviews_man

Dhr Van der Ven Leliefeld

Verblijfsduur: 2022-02-28 - 2022-03-04

Heerlijk park, fijn huisje, alleen geen bereik en belabberde wifi waardoor ook de tv het niet goed doet. Maar hee! Het is vakantie :)

reviews_vrouw

Mevr Zijlstra

Verblijfsduur: 2021-08-27 - 2021-09-03

Het huisje was prima en schoon, we konden alleen geen blik opener en een snijplank vinden. Een rustig park. Van af het park kan je meteen het bos in te wandelen of te fietsen.

reviews_vrouw

Dhr Kol

Verblijfsduur: 2021-08-06 - 2021-08-20

Huis was ruim en wifi was redelijk. Het bovenste bed van het stapelbed kon niet worden beslapen omdat er een te hoog matras in lag en geen valrekje aanwezig was. Het huis was niet echt heel schoon. Bij de beheerder en eigenaar was het bekend dat de koelkast kapot was en de gordijnen vies. Daar was niets aangedaan. Na twee dagen en een klacht verder werd eindelijk de koelkast provisorisch gerepareerd. De waterkoker zat onder de schimmel daar een nieuwe voor gekregen. De omgeving van het park is heel erg mooi en vanaf het park zijn veel mooie wandelroutes te lopen. In het restaurant kan je lekker eten.

reviews_vrouw

Mevr Grobbee

Verblijfsduur: 2020-12-28 - 2021-01-04

Prachtige omgeving om heerlijke wandelingen te maken

reviews_vrouw

Dhr Quinn

Verblijfsduur: 2020-12-23 - 2020-12-28

In de algemeen was het een goede ervaring maar hieronder een aantal andachtpunten - WC slot zit soms vast - wastafel lekt - tuindeuren lekt als het regent - bedgoed niet kompleet - geen instructies voor de oven

reviews_vrouw

Dhr Zandee

Verblijfsduur: 2020-07-24 - 2020-07-31

Een prachtig groot en compleet huis in een rustige en vriendelijke omgeving

reviews_vrouw

Dhr Erna Zandee

Verblijfsduur: 2020-07-24 - 2020-07-31

Contact met de organisatie en informatie voorziening vooraf waren prima, De accomodatie conform opgave en het park en beheerder vriendelijk en schoon

reviews_vrouw

Mevr De Jong

Verblijfsduur: 2020-07-17 - 2020-07-24

De aankomst en de accomodatie waren prima. Mooie rustige omgeving.

reviews_man

Dhr Ubro

Verblijfsduur: 2019-10-18 - 2019-10-20

Omgeving in oktober is niet bijzonder. Voor ons was het een uitvalsbasis voor een weekend weg. Helaas geen WIFI want dat werkte niet, en de nederlandse netwerken hebben hier ook slecht tot bijna geen verbinding. Voor de rest was het oké.

reviews_vrouw

Mevr Jongsma

Verblijfsduur: 2019-08-02 - 2019-08-09

De aankomst bij de beheerder was prima. Wel staan de huisjes vrij dicht op elkaar voor een kleinschalig vakantiepark en op de foto zie je dat ook niet. Wij hadden minder inkijk verwacht. Het huisje was verder prima, maar qua bestek (opscheplepels/een soort greep om een ei te bakken) een beetje karig. Ook waren er twee kleine pannen (afgezien van twee koekepannen). Voor zes mensen zijn twee kleine (kook)pannen vrij weinig. De omgeving was mooi. Afwisselend en veelzijdig. Veel gemarkeerde wandelingen. Goede bewegwijzering. Jammer van de eikenprocessierups, maar daar kunnen jullie ook niet aan doen. Ik had de indruk dat deze in het park zelf was bestreden. Dat is wel mooi.

reviews_man

Dhr Priem

Verblijfsduur: 2019-07-12 - 2019-07-26

De accommodatie was dat we maar 2 kookpotten hadden voor 5 personen en geen onderleggers voor ons pannen en potten en vernieuwen van de matrassen aub. plus punten een zeer rustig en bosrijke omgeving we hebben er van genoten met ons vijven nogmaals de groeten van fam. priem desmet en devos.

reviews_man

Dhr Oomens

Verblijfsduur: 2019-04-19 - 2019-04-22

Aankomst was super, huis zag er in eerste instantie goed uit en de omgeving is top!

reviews_man

Dhr De Jong

Verblijfsduur: 2018-12-28 - 2019-01-04

Huisje 5 is in opzichte van huisje 8 een afknapper.

reviews_man

Dhr Bot

Verblijfsduur: 2018-08-24 - 2018-08-31

Het huisje was prima. De omgeving heel wisselend veel gefietst

reviews_man

Dhr Reemer

Verblijfsduur: 2018-08-17 - 2018-08-24

Een fijne bungalow gelegen op een klein en rustig park, enkel wel het nodige onderhoud vereist loslatende plinten, cv ketel welke niet goed werkt ( geen druk op de douche, en geen constant warm water ) Bedden zijn tevens toe aan vervanging, je zakt door ( ik weeg 82 KG ) Helaas en ik hoop voor volgende bezoekers dat de schoonmaak in orde is, bij aankomst zijn wij eerst zelf maar gaan poetsen.

reviews_man

Dhr Graafsma

Verblijfsduur: 2018-08-03 - 2018-08-17

We werden vriendelijke en snel geholpen bij de receptie en konden gauw naar ons huisje toe. Het was een mooi en ruim huisje, van alle gemakken voorzien. Het huisje staat in een bosrijke omgeving en onze kinderen (6 3 jaar) konden zich goed vermaken op de camping. Er is een kleine speeltuin en er zijn leuke wandelmogelijkheden in de omgeving.

reviews_man

Dhr Ackermans

Verblijfsduur: 2018-05-18 - 2018-05-21

Huisje in een rustige bosrijke omgeving vakantie park is erg rustig. Je wordt wakker met alleen fluitende vogels Schoon en voorzien van alles wat je nodig hebt om een aantal dagen te vertoeven Aan de rand van het vakantie park zit een restaurant waar je prima kunt eten In de buurt van steden als weert en roermond

reviews_vrouw

Mevr Bicker

Verblijfsduur: 2018-03-16 - 2018-03-18

De accommodative was prima.maar er Om Helen sleuth.erg glad gevaarlijk ,en alley bladeren lager er nog,allies waked naar binnen

reviews_man

Dhr De Jong

Verblijfsduur: 2017-12-29 - 2018-01-05

Mooie accomodatie wel mogen de matrassen vervangen worden. Wij komen al jaren op dit park omdat dit vuurwerk vrij is ideaal voor mensen met honden waar je in alle rust kunt wandelen.

reviews_man

Dhr Bartels

Verblijfsduur: 2017-08-18 - 2017-08-25

Op het park zelf niet veel te doen, omgeving is wel mooi

reviews_man

Dhr Vlok

Verblijfsduur: 2017-07-28 - 2017-08-11

We hebben het prima naar onze zin gehad. Het Vosseven is een klein park, maar wel mooi en heerlijk rustig. Het huisje is modern en licht. De omgeving is prachtig, met veel mogelijkheden on te wandelen en te fietsen. Zelfs op regendagen hebben wij ons goed vermaakt. De receptie is wat gedateerd, maar dat heeft ook wel een bepaalde charme. De eigenaren zijn vriendelijk en doen hun best om het je naar de zin te maken. Wi-Fi is heel slecht, en het netwerkbereik ook. Maar ach, dat is ook wel lekker rustig af en toe!

reviews_vrouw

Mevr Theebe

Verblijfsduur: 2017-07-21 - 2017-07-28

Rustig gelegen park. De beheerders zijn ontzettend aardig. De accommodatie was perfect. Zeer modern, keurige badkamer en toilet en de bedden sliepen heerlijk. Voor onze honden was het ook een zeer prettig park. Goede wandel mogelijkheden en in het bos achter het park mogen ze ook los lopen. Al met al een heerlijke week gehad.

reviews_vrouw

Dhr Stokman

Verblijfsduur: 2017-07-07 - 2017-07-14

De gastheer was erg vriendelijk. Bij ontvangst kregen we een map mee met alle noodzakelijke informatie.

reviews_vrouw

Mevr Spronk

Verblijfsduur: 2017-06-16 - 2017-06-23

Bij aankomst werden wij vriendelijk ontvangen in een prachtige bosrijke omgeving. De receptie een beetje gedateerd maar is dat echt van belang? Niet voor ons in ieder geval.

reviews_vrouw

Mevr Ista

Verblijfsduur: 2017-02-24 - 2017-03-03

Een goede ontvangst. Alleen ziet de receptie er erg gedateerd uit.

reviews_vrouw

Mevr Bruins

Verblijfsduur: 2016-12-09 - 2016-12-12

Omgeving is mooi, bosrijk en rustig park. Veel mogelijkheden tot wandelen en fietsen. Onze (vriendelijke) gastvrouw kwam ons al tegemoet met de sleutel en gaf ons korte handige instructies. Wij hebben ons goed vermaakt zowel in het huisje zelf als in de omliggende gebieden. Maastricht is een aanrader.

reviews_man

Dhr Edel

Verblijfsduur: 2016-08-26 - 2016-09-02

Het ligt vrij afgelegen,via,een smalle toegangsweg. Het is een autovrij park,maar op korte loopafstand voldoende parkeergelgenheid. De rondweg op,het park zit vol gaten,en zou wel een vers asfaltlaagje kunnen gebruiken. bij het restaurant zit je gezellig met een fraai uitzicht. Veel fiets en wandel gelgenheid direct vanaf het park.

reviews_man

Dhr Van der Neut

Verblijfsduur: 2016-07-22 - 2016-07-29

Mooi, modern, groot, luxe en compleet huis op een ietwat rommelig park. Er is hier een receptie maar die verwijst ons meestal door naar één van de huisjes vanuit waar de dagelijkse gang van zaken zoals inchecken, schoonmaak e.d. worden geregeld. Soms ietwat verwarrend maar de mensen zijn wel aardig. Ideaal als uitvalsbasis voor wandelingen of fietstochten maar ook culturele uitstapjes. Klein nadeel is de grote hoeveelheid muggen. Het huis is wel voorzien van horren maar die sluiten niet altijd even goed. Ook kwamen we er later achter dat de openstaande roosters boven de ramen niet voorzien zijn van horregaas. Met de aanwezigheid van een ven in een moerasgebied leefden de muggen zich hier dan ook behoorlijk op ons uit. Ook jammer dat de ligging van de huisjes t.o.v. elkaar vaak weinig privacy biedt. Verder een prima woning in een prachtige omgeving voor een goede prijs.

reviews_vrouw

Mevr Van de grift

Verblijfsduur: 2015-08-28 - 2015-09-11

Goed weer gehad, lekker buiten kunnen zitten, we hebben ons prima vermaakt.

reviews_vrouw

Mevr Heus

Verblijfsduur: 2016-04-29 - 2016-05-06

Mede dankzij het mooie weer enorm genoten van de mooie omgeving. Een aanrader voor fietsers en wandelaars

reviews_vrouw

Mevr Beullens

Verblijfsduur: 2016-03-04 - 2016-03-06

Bij aankomst bleek het huisje niet vrij in het bos te staan, maar vlak naast andere bungalows. Dit was helemaal niet te zien op de foto's. Bovendien viel het huisje veel kleiner uit dan op de foto's. De kookpotten waar zeer smerig en afgeleefd. De rest van het huisje voldeed wel perfect aan alle beloftes. Goede bedden, prachtige badkamer, gezellige zithoek. De wifi trok op niets! Het was met momenten onmogelijk om in te loggen en je kon op elk ongewenst moment de verbinding met wifi verliezen. De omgeving was wel zeer mooi en rustgevend.

reviews_man

Dhr Schuijt

Verblijfsduur: 2015-10-19 - 2015-10-23

Mooie omgeving. Veel fiets en wandelroutes in omgeving. Ook voor de culturele liefhebbers voldoende mogelijkheden. Huisje dicht tegen België aan , dus meer gebruik maken van de informatie in de dicht na bij gelegen plaatsen in België benoemen. De beloofde WiFi was niet goed. Slechte verbinding en voor een huisje van 6 personen, konden er maar 2 gebruik maken en moesten we om de haverklap weer inloggen!!!! Ook de schoonmaak viel tegen, onder de bedden wilde je niet kijken en de aanwezige stofzuiger zak zat vol met beesten haren. Huisje op zich heel mooi opgeknapt ( nog niet helemaal af( badkamer) maar wel groot en leuk ingericht. Familiebank geweldig! Twee stoelen zou fijn zijn als je met z'n zessen bent. Voor de omgeving zouden we zeker terug kunnen komen

reviews_man

Dhr Uittenbogaard

Verblijfsduur: 2015-08-14 - 2015-08-21

Wij hebben een fijne week gehad in Bungalow 5. Het park is erg rustig. In de omgeving genoeg mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Bij het restaurant is het goed toeven.

reviews_man

Dhr Böhm

Verblijfsduur: 2015-08-07 - 2015-08-14

Mooie bungalow, prachtige omgeving om te fietsen/wandelen, rustig park, precies wat we wilden

reviews_man

Dhr Viel

Verblijfsduur: 2015-07-24 - 2015-07-31

Verder hebben wij genoten

reviews_vrouw

Mevr Berendsen

Verblijfsduur: 2015-07-17 - 2015-07-24

We hebben een heerlijke vakantie gehad. Op het huisje is niks aan te merken alles is nieuw en fris en vooral modern.

In de omgeving

Centrum: 5.0 kilometer
Centrum: 10.2 kilometer
Bos: 0.0 kilometer
Golfbaan: 8.7 kilometer
Meer: 10.0 kilometer
Watersport gelegenheid: 10.5 kilometer
Eetgelegenheid: 4.6 kilometer
Eetgelegenheid: 4.7 kilometer
Restaurants: 5.0 kilometer
Openbaar zwembad: 10.5 kilometer
Toeristeninformatie: 9.8 kilometer
Vliegveld: 45.3 kilometer
Dokter: 4.7 kilometer
Bank: 5.0 kilometer
Fietshuur: 0.0 kilometer
Anders: 40.0 kilometer
Anders: 30.0 kilometer
Anders: 33.5 kilometer
Anders: 17.5 kilometer
Anders: 10.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1278807