Cisternino

Trullo Tesoro ligt in de Itria Vallei, dichtbij het plaatsje Cisternino. Deze vallei wordt ook wel het dal van de trulli genoemd vanwege de duizenden karakteristieke stenen huisjes met kegelvormige daken. Het gebied staat vol met prachtige olijfgaarden en fruitbomen. Trullo Tesoro ligt op een terrein van 800 vierkante meter met fruitbomen. De trullo is eenvoudig ingericht en er is een groot terras aanwezig met tuinmeubilair en twee hangmatten. In de zomer is de trullo koel binnen. De zonnepanelen zorgen voor de warmwatervoorziening. Verder staat er in de tuin een houtoven om pizza’s of brood te bakken. Leuke uitstapjes in dit prachtige gebied zijn bijvoorbeeld Alberobello, Polignano a Mare, Otranto, Castellana Grotte, Castel del Monte, Grottaglie, Ostuni en Gallipoli. Het dichtsbijzijnde strand ligt op 15 minuten rijden. Er zijn mogelijkheden om te surfen, kite surfen en zeilen. Alles staat klaar voor een geweldige vakantie in deze leuke Trullo in mooie omgeving. Fijne vakatie! De gasten hebben 15 uur gratis internet. Het vakantie huis is geschikt voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen.

Lees meer

Juist daarom kiest u voor Villaspot!

Laagste prijsgarantie
(100% onafhankelijk)

Zorgeloos en veilig
online boeken

30.000+ vakantiehuizen van gerenommeerde aanbieders

200.000+ beoordelingen over onze vakantiehuizen

Huisindeling

Oppervlakte huis: 70 m2

Parterre
  • Parterre
  • Woonkamer
  • 2-pers. slaapbank
  • Open haard
  • Eetkamer
  • Radio
  • Keuken
  • Koffiezetapparaat (filtermaling)
  • Oven
  • Koel-/vriescombinatie
  • Slaapkamer
  • 2-pers. bed
  • Badkamer
  • Douche
  • Wastafel
  • Toilet
  • Bidet
  • Wasmachine
Algemeen
  • Algemeen
  • Houtfornuis
  • Verwarming
  • Terras
  • Tuin
  • Tuinmeubilair
  • BBQ
  • Parking
  • Kinderbed

Reviews

8.7 Dit huis heeft 11 reviews

reviews_man

Dhr Kastelein

Verblijfsduur: 2023-06-23 - 2023-06-30

We zijn vriendelijk ontvangen door de eigenaar en kregen een goede uitleg over het huisje en de omgeving. Het is een mooi huisje met een typisch Trulli dak waardoor de slaapkamer koel genoeg bleef. Vanaf het terras hebben we genoten van het uitzicht over de streek. Cisternino was voor ons een goed basis van waaruit we de mooie omliggende streek en stadjes (als Alberobello en Locorotondo) hebben kunnen verkennen. Maar ook hebben we genoten van onze uitstapjes naar Matera en naar de kust. Verder vinden wij het oude centrum van Cisternino, met name nadat het 's avonds tot leven komt, een aangename plek waar je ook goed kunt eten. Kortom, we hebben het hier erg naar ons zin gehad.

reviews_vrouw

Dhr Hartkamp

Verblijfsduur: 2021-08-28 - 2021-09-04

Wat een geweldig verblijf! Super hartelijk ontvangen & echt een geweldige ervaring. Ontzettend mooi uitzicht. Gewoon.. genieten! Zeker een aanrader.

reviews_man

Dhr Heijenk

Verblijfsduur: 2019-09-09 - 2019-09-20

De trullo stond op net buiten het stadje. Het was makkelijk te vinden door de toegezonden route beschrijving. prachtig landelijk gelegen met een mooi uitzicht over de vallei.

reviews_vrouw

Mevr Vermeulen Windsant

Verblijfsduur: 2019-05-06 - 2019-05-13

Verblijven in een trulli is een hele ervaring. Goed ingericht schoon en compleet.

reviews_vrouw

Mevr Lonnee

Verblijfsduur: 2018-09-04 - 2018-09-15

Zeer mooi gelegen, gezellig huisje met fantastische tuin! Veel leuke stadjes in de directe omgeving. Ook mooie stranden waar het nog lekker rustig is.

reviews_man

Dhr Hofmeester

Verblijfsduur: 2016-04-30 - 2016-05-14

Bij mooi weer is het heerlijk toeven op het terras, maar bij regen en kou (15 graden) is het huis klein, onhandig en zeer koud door de dikke muren en het piepkleine straalkacheltje. De wifi-ontvangt is slecht.

reviews_man

Dhr Spanjers

Verblijfsduur: 2015-05-30 - 2015-06-06

Alles wat hier beloofd wordt klopt voor 100 %. Het huis was fris en schoon, de voorzieningen prima. Ondanks het warme weer van boven 30 graden bleef het heerlijk koel in de trullo. Als het te warm werd op het terras was er in de tuin een ruime lommerrijke plek om te zitten. Slapen onder de koepel van de trullo is echt een belevenis. Het huisje ligt op het land en toch maar 5 minuten van de stad en de supermarkt. En de omgeving een vallei van trulli en enkele leuke steden met een historic centro om in rond te dwalen ! Wij hebben erg genoten. Theo en Annelies

reviews_man

Dhr Ruof

Verblijfsduur: 2015-03-28 - 2015-04-04

Schattig Trullo, maar de instelling in de staat van de jaren '50 tot de jaren '60. Eigenlijk, geen verwarming, warm water niet beschikbaar bij het begin vanwege het slechte weer (alleen zonne-energie). Met een buitentemperatuur van 5 ° - 14 °, twee keer tot 17 °, was 's binnen voor een normaal verblijf net te koud we moeten verwarmen met de gaskachel in de slaapkamer gecondenseerd te wijten aan de lage interne temperatuur van de adem bij warm weer, kan dat zijn omdat .. het mooie terras en de grote tuin zijn heel mooi.

reviews_vrouw

Mevr Wassmund

Verblijfsduur: 2013-08-10 - 2013-08-17

De Trulli is prachtig gelegen te midden van een tolllen landschap. Beste apparatuur, goed voor Erholen.Man moet een auto hebben, anders wordt de Unerkunft is te ver weg. Met de fiets naar het strand is niet te ver en te heuvelachtig gaan.

reviews_vrouw

Mevr Spierenburg Mellink

Verblijfsduur: 2012-07-07 - 2012-07-14

We hebben een aangenaam verblijf gehad in deze trullo. Een zeer verzorgde accommodatie van waaruit we de mooie dorpjes en stranden in de omgeving hebben verkend. Door de bouw van de trullo was het 's nachts niet te merken dat het zo heet was. Een extra pluspunt als je in de zomer naar Puglia gaat. De tuin om het huisje was voor de jongens heerlijk en ze hebben een hoop in de tuin gewerkt. Of lekker met een boek in de hangmat!

reviews_vrouw

Mevr Van den Berge

Verblijfsduur: 2012-05-26 - 2012-06-09

Erg genoten op deze prachtige plek! Heerlijk huisje, koel van binnen en warm van buiten!! Mooi terras met prachtig uitzicht waar je tot laat in de avond kan zitten en uitkijken over het dal. Genoten van alles plaatsen in de omgeving, de strandjes en de prachtige baaien die je langs de kust kan vinden. Huisje is erg compleet en super schoon! Zeer hartelijke en behulpzame ontvangst ( voor ons in de stromende regen bij aankomst en de lokatie niet goed kunnen vinden!) Wij hebben het 2 weken erg naar onze zin gehad en heel veel gezien en gedaan.

Tips van de huiseigenaar

reviews_vrouw

In de dorpen in de omgeving zijn belangrijke muzikale evenementen in juli en augustus. Bijvoorbeeld in Cisternino “le Pietre che Cantano”. Het festival van de Itria vallei staat bekend om de klassieke muziek en de beroemde artiesten. Op 20 minuten rijden is een manage. Je kan hier een leuke tocht op een paard maken. Aan de kust is een duik school. Je kan ook kitesurfen en zeilen aan de Adriatische kust. Het natuur gebied “Torre Guaceto” aan de kust is de favoriete plek van de huis eigenaar om te gaan zwemmen. In de zomer is de hele regio Puglia erg actief. Er wordt veel georganiseerd; feesten, concerten, dorpsfeesten, concerten. Ook het Pugliese eten is heerlijk! Ga eten bij de een sagra (dorpsfeest) of een typische trattoria.

In de omgeving

Centrum: 2.0 kilometer
Zee: 15.0 kilometer
Eetgelegenheid: 1.5 kilometer
Restaurants: 1.5 kilometer
Toeristeninformatie: 2.0 kilometer
Huiscode: VLS - 1268041