Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Houd je erg van het najaar en wil je dan graag eens lekker uitwaaien in het bos of aan zee maar niet even voor een dagje? Om dan een lekker weekendje weg te gaan of even vakantie te houden, is het een goed idee om te kiezen voor het boeken van een vakantievilla van Villaspot. Deze zijn er in allerlei soorten en maten te huur en je kunt er in het najaar prima vertoeven. 

 

Lees meer

Vakantiehuis oktober

Ideale tijd van het jaar om op vakantie te gaan

Als je in het najaar zoals in oktober een vakantiehuisje boekt, kan het met het weer alle kanten op. Soms zal het aardig weer met een zonnetje zijn zodat je buiten dingen kunt doen, op andere dagen valt er regen of stormt het hard. Ook prettig om dan buiten te wandelen en heerlijk uit te waaien of om gewoon in je vakantiehuisje lekker bij de kachel te zitten, te ontspannen met een goed boek en te genieten van een warm drankje. In een vakantiehuisje of groepsaccommodatie kun je het jezelf zo warm en comfortabel mogelijk maken als je maar wilt. In ieder geval zeker een beter alternatief dan een koud tentje op de camping in die tijd van het jaar. 

Boeken in het laagseizoen betekent besparen op de kosten

Het boeken van een vakantiehuis Nederland in oktober brengt zeker voordelen met zich mee. Het is dan echt geen hoogseizoen meer dus je betaalt minder voor een huisje dan in de zomer of tijdens de vakanties het geval is. Dat betekent niet dat het huisje zelf minder is of dat je er minder voor terugkrijgt in oktober, want dit blijft gewoon hetzelfde als anders. Je betaalt er alleen wel aanzienlijk minder voor dus dat is altijd mooi meegenomen. Wil je sowieso graag wat besparen als je een vakantiehuisje boekt? Boek dan een vakantiehuis last minute want dat scheelt je echt in de kosten. 

Denk er aan dat het in oktober ook herfstvakantie is

Houd er wel rekening mee dat het in oktober altijd een keertje herfstvakantie is. Deze is vaak gespreid zodat niet iedereen tegelijk vrij is en er een keertje op uit gaat. In deze weken betaal je aanzienlijk meer als je een vakantiehuis herfstvakantie wilt boeken. Ga je met schoolgaande kinderen op vakantie? Dan ben je natuurlijk aangewezen op deze weken maar als je daar niet afhankelijk van bent en er echt even voor je rust tussenuit wilt, is het beter om voor juist de andere weken in oktober te kiezen om een vakantiehuisje te boeken. 

 

 

 

 

Kies voor een luxe vakantiehuisje om volledig tot rust te komen

In oktober kun je zowel binnen als buiten nog veel doen en wil je echt even helemaal relaxen? Kies dan voor een luxe vakantiehuisje van Villaspot. Denk hierbij aan een vakantiehuisje met een eigen wellness zoals een sauna of jacuzzi of een huisje dat werkelijk van alle gemakken voorzien is en waar het je aan niets ontbreekt. Deze luxe vakantiehuisjes staan in rustige gebieden (dus bijvoorbeeld niet op een park) in een natuurlijke omgeving en zijn perfect geschikt om te relaxen en je batterij weer helemaal op te laden. 

Er is veel mogelijk bij Villaspot

Heb je een familieweekendje gepland in oktober? Dan kunnen jullie natuurlijk allerlei leuke dingen samen doen, bijkletsen, bezienswaardigheden bezoeken en nog veel meer. Het is bij Villaspot ook mogelijk om grote vakantievilla’s te boeken waar je wel met 10 personen of zelfs 20 personen in kunt logeren. Zo zijn jullie heel het weekend gezellig bij elkaar, hebben jullie toch de ruimte en kun je je ook nog altijd terugtrekken op je eigen kamer als je daar behoefte aan hebt. Kijk goed wat er allemaal mogelijk is. Een vakantiehuis Nederland, een vakantiehuis in België (en andere landen in Europa), een vakantiehuis aan het water, een vakantiehuis in de bossen: het kan allemaal bij Villaspot.

Ook geschikt als het even wat minder goed weer is

Zoek je een last minute huisje? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Zo kun je echt een fijn vakantiehuis boeken dat helemaal naar je zin is en genieten van een fantastische vakantie in oktober. En is het net even wat minder goed weer? Zoek dan naar leuke bezigheden binnen of geniet lekker in je huisje van wat warms en nestel je op de bank om binnen te genieten en naar de regen en storm buiten te kijken en te luisteren.