Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

België, met name de Ardennen, is een hele populaire vakantiebestemming. Als je er zeker van wilt zijn dat je een vakantiehuisje krijgt in de door jou gewenste omgeving op het door jou gewenste moment moet je dat huisje op tijd boeken.

Lees meer

Last minute vakantiehuis België

Wie flexibeler is kan gebruik maken van een last minute vakantiehuis in België. Dat kan je een hoop geld schelen en voor leuke verrassingen zorgen. Want de kans is groot dat je terecht komt in een regio die allerlei leuke verrassingen voor je in petto heeft.

De kwaliteit van een last minute vakantiehuis in België

Soms wordt gedacht dat last minute vakantiehuisjes minder mooi zijn dan de huisjes in de reguliere verkoop. Dat is onzin. Last minute vakantiehuisjes in België beschikken over dezelfde faciliteiten en zijn even goed onderhouden als alle andere vakantiehuisjes. Een huisje komt in de categorie Last Minute terecht als het in minder populaire vakantieperiodes niet is verhuurd. De eigenaar neemt dan genoegen met een lagere huurprijs, maar dat heeft niets te maken met de kwaliteit, de faciliteiten of de luxe van het huisje. Er zijn genoeg last minute vakantiehuisjes in België met zwembad en met een jacuzzi.

Wanneer is een last minute vakantiehuis in België een optie?

Iedereen die een vakantiehuisje gaat boeken kan uiteraard in de categorie Last Minute zoeken. Maar als de vertrekdatum van je vakantie nog ver weg ligt levert dat nauwelijks korting op. Het meeste profijt heb je van een last minute vakantiehuis in België als je vlak voor vertrek boekt. De korting loop dan soms op tot meer dan 50%. Je moet dan wel een beetje flexibel zijn. Als je gebonden bent aan een bepaalde vakantiebestemming of aan de faciliteiten in het huisje, is de kans dat je een leuke aanbieding vindt niet zo groot.

Flexibiliteit in omgeving en activiteiten

De beste kans op een voordelig last minute vakantiehuis in België heb je als je nog geen planning hebt gemaakt voor de activiteiten in je vakantie. Selecteer dus eerst een leuk last minute vakantiehuisje, liefst vlak voor vertrek. De exacte vakantiebestemming is dan bekend, dus dat is het juiste moment om te besluiten wat je tijdens je vakantie gaat doen. Wie al allerlei activiteiten heeft vastgelegd en daarna nog een last minute vakantiehuis in België wil boeken heeft minder kans om een aanbieding te vinden. Een andere tip voor een goede aanbieding is om in een minder populaire periode met vakantie te gaan.

Last minute vakantiehuis in België voor grotere groepen

Vaak wordt gedacht dat alleen kleine vakantiehuisjes voordelig worden aangeboden in een last minute. Maar dat klopt niet. Je moet soms wel even zoeken, maar er zijn ook last minute vakantiehuizen in België voor 10 personen. De kortingen lopen op tot wel 45%. Het zoeken naar zo’n vakantiehuis is bij Villaspot.nl heel eenvoudig. Kies eerst je bestemming, dan de vertrekdatum en lengte van de vakantie, selecteer huisjes voor 10+ personen en druk op zoeken. Je zal zien dat er best veel last minute vakantiehuisjes in België voor grotere groepen te vinden zijn. Je krijgt de meeste korting als je enkele dagen voor vertrek gaat zoeken.