Vakantiehuizen
in 40+ landen

Zorgeloos en veilig
online boeken

De laagste
prijsgarantie

200.000+
vakantie reviews

Persoonlijke
klantenservice

Een aantal dagen weg in één van de grote vakantiehuizen in Limburg staat garant voor een trip met activiteiten in de fraaie natuur, genieten van de Bourgondische geneugten en heel veel gezelligheid.

Lees meer

Grote vakantiehuizen Limburg

Je kunt zo’n vakantie doen met je partner of gezin, maar hoe leuk is het om de Pasen of de Kerstdagen met de hele familie door te brengen in één van de grote vakantiehuizen in Limburg. Dan kun je ontspannen bijpraten, ongedwongen samen eten en leuke dingen ondernemen. Een paar dagen samen in één van de grote vakantiehuizen in Limburg bevordert de familiebanden.

Activiteiten vanuit de grote vakantiehuizen in Limburg Nederland

De Nederlandse provincie Limburg is vanuit het hele land uitstekend bereikbaar. Desondanks waan je je meteen in het buitenland. Dat komt door het heuvelachtige landschap, de prachtige natuur, oude historische plaatsjes en – niet te vergeten – de Limburgse tongval. Hoewel je uitstekend kunt fietsen en wandelen in en rond de heuvels hoeft een vakantie in Limburg niet per se een sportieve inspanning te zijn. Je kunt ook heerlijk rondslenteren langs de oevers van de Maas, in Maastricht, Sittard of Roermond, waarbij je je af en toe tegoed doet aan een heerlijke Limburgse vlaai of – in het goede seizoen – traditioneel klaargemaakte asperges.

Op pad vanuit grote vakantiehuizen in Limburg België

Het landschap in Belgisch Limburg lijkt sterk op dat van het Nederlandse Limburg, maar toch is er een andere sfeer. Vanuit de grote vakantiehuizen in Limburg België kun je allerlei sportieve buitenactiviteiten doen. Maar in Limburg België is ook een aantal bijzondere attracties en bezienswaardigheden te vinden, met name rond de provinciehoofdstad Hasselt. Daar zijn diverse musea en kathedralen te vinden. Als je jonge kinderen hebt is een dagje Plopsa Hasselt gegarandeerd een succes. Wie van antiek houdt moet beslist eens naar de antiekmarkt in Tongeren.

In Limburg is het altijd gezellig

Er zijn heel veel grote vakantiehuizen in Limburg, zowel in Nederland als in België; het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat. Bij Villaspot kun je grote vakantiehuizen vinden in heel Limburg. Het zoeken naar een geschikt vakantieadres is heel eenvoudig. Eerst vul je in naar welk land je wilt en dan naar welke streek. Vervolgens geef je aan hoe lang je met vakantie wilt en met hoeveel personen je komt. De zoekmachine geeft dan meteen een aantal grote vakantiehuizen in Limburg die aan je zoekopdracht voldoen, inclusief de prijzen.

Extra opties bij vakantiehuizen voor grote groepen in Limburg

In de zoekmachine van Villaspot kun je allerlei voorkeuren opgeven bij het zoeken naar vakantiehuizen voor grote groepen in Limburg. Er zijn filtermogelijkheden op praktische zaken, zoals de aanwezigheid van een wasmachine. Dat is ideaal als je van plan bent om activiteiten in de natuur te gaan doen. Je kunt ook grote vakantiehuizen selecteren op basis van het thema van je vakantie, aantal slaapkamers, badkamers, wellness faciliteiten en het aantal sterren. Een vakantiehuis dat voldoet aan je eisen kun je aanklikken voor een beschrijving. Prettig daarbij is dat je meteen reviews krijgt van mensen die daar zijn geweest.